O kız kafası güzel gelicek benim arabama arkadan vurucak bide artislencek ben ona kafam güzel bir vururum ömür boyu arkasında hatırlar beni :) geçmiş olsun işte bi gerizekalının yaptığı işler
Printable View
O kız kafası güzel gelicek benim arabama arkadan vurucak bide artislencek ben ona kafam güzel bir vururum ömür boyu arkasında hatırlar beni :) geçmiş olsun işte bi gerizekalının yaptığı işler
kötü olmuş geçmiş olsun
Herkesin başına gelebilir.Büyük talihsizlik. Geçmiş olsun....
izledim şimdi güzelim araba kendi yapmasada emsallerine göre farklı özel bi araç emek var sonuçta o araç sahibi ben olcaktım o bağıran şımarık kıza öle bi dalardım ki zor alırlardı elimden kimsede susturamamış kafası güzel belli okdr arabaya çarp et bide böle bağır
kahpeye bak utanmadan şımarıklığına devam ediyor. ağzına çakıvereceksin iki tane ayılsın.
eee bütün yazarlar kıçını yırtıyor şehir içinde arazi aracı kullanmayın hakimiyeti zor, frenlemesi uzun, manevralar kısıtlı diye,
polis deli gibi ceza yağdırıyor alkollü şoföre, reklam kampanyaları düzenliyor ama faydası yok demek ki..
yurdum polisi ne kadar da sessiz kalmış olayda :)
gel kızım buraya üfle şuna demek çok zor, yada sen sürmüyorsan sektirgit ne işin var burda demek zor.
edit : pardon aracın x6 kazanın ortaköy de olduğunu unutmuşum.
abi s2000 sahibi ben olsam o carpana o s2000 in tamponunu kaputunu yuttururdum herhalde yazık ya geçmiş olsun.
Face'den görmüştüm Ahmet'in yeni aldığını yazık olmuş.
Geçmiş olsun ama o nasıl bi sakinliktir..Allah'tan benim başıma böyle bişey gelmiyor,o kız konuştukça herkesin içinde alırdım ayağımın altına.
Cook Efendiymişte Taksici Ne yaptı acaba :D
kazanın olduğu gün baltalimanı'nda görmüştüm harikaydı,geçmiş olsun arkadaşımıza.
24. dakikada habere giriyor.
Kız tam dayaklıkmış. Ben olsam Hemen CSI Ny Hesabı Direksiyondan parmak izi alınsın kardeşim derdim. Kız aşırı sinir yapmasından belli etmiş kendisini. Madem kaza ile alakan yok ne bas bas bağırıp geziniyorsun ortada.
02 Nisan 2012, Pazartesi - ATV Web TV
Arkadaşlar çok saolun geçmiş olsun dilekleriniz için.. Arkadaşım bahsetti böyle böyle bi forum var konu açmışlar gir bak istersen diye bende böyle güzel insanlar görünce üye oldum..
Normalde o kadar sakin bi insan değilimdir :) ama taksiciyi araçtan ben çıkardım arkadaşın o halini görüncede şükür arabada değildim dedim zaten sinir falan kalmadı.. Taksici arkadaşıda hastaneden çıkarmışlar
Büyük geçmiş olsun.