User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
127 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: HONDA TÜRKİYE'den bomba açıklama! "HONDA nın kalitesi bu kadar!"

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay be engın abıye bunları yazdırcak kadar abartmslar olayı ozurlerı kabahatlernden buyukmus abı cok can skma sen gbı adamın dusuncelerını kırmıslar harbı utansnlar.
    bmw e46 m3 okudum sanki. Abı e46 gorselde super ama gel gorkı sen m3 alırsan cıddı benzn protestolarını baslatma ıhtımalın cok yuksek
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

F.Dogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar bilmiyorum almanla honda arasındaki farkıda, 2008 model jettamızın frenlerini 65 binde yeniledik.

ben bir sorun oldugunu düşünüyorum araç sahibi gibi.
    "Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sinan-s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kızmakta çok haklısınız..

Eee Boşuna dememişler MERCEDES ve diğerleri diyee !!!!

Alman otomobili gibisi yok bu bir gerçek..

Geçmiş olsun..

Kim diyor onu ya PUG ve diğerleri

Konuyu açan abim ,FD6 sevdiğim bir kasa honda grubunda geçmiş olsun diyorum,ama karşılaştıgım durumlar ve yaşadıklarımdan anladıgım kadarıyla 3 tane araba markasının servisine gitmişliğim var bunlardan ikisi bizim bir diğeri akrabamızın araçlarıydı .Peugeot'un servisi de aynı hondanınki de aynı tabi genelleme yapmak olmaz ancak benim karşılaştıgım durumlar bunlar .Müşteri önceliği yok ,yakalamışken öpüyüm derdindeler ..Babamın kayseri özsa'dan 99 yılında bora ve tokattan 2010 passat almışlığı var ve servis kalitesi olarak ne honda ne peugeot yanında hiçbir şey benim gözümde,babamın aracında sorun var diye tokattan yola çıkıp 150 km yol katetti adamlar ve basit bir sorundu işimiz bu diye ilgilendiler,aynı şekilde vw'nin hangi şehrinde olursan ol servisi ilgileniyor izzet ikram ilgi alaka çok ..Ben ne peugeot'ta gördüm ne honda'da ..kalite konusunda kıyaslama yapmıyorum o kadar binmişliğim yok ben sadece servis muhabbetlerini karşılaştırdım ..Servis kalitesi ve müşteri önceligi bakımından alman bir adım önde bence
    imzasız..

gambit49 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emin ol dogus yapar

Bi1ReD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir marka doğar yaşar ve ölür. Her şeyde olduğu gibi. Önce kalite pazara girme kalite sonra kar vs. bi doğru 0'den 9'a kadar olduğu gibi.

Mesela şuanda KİA bence çok sağlam güzel performansi tüketimi en mantıklı araçlar üretiyor. Ama 10 sene sonra nasil arabalar üretecek bilinmez...
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada YJ nin sisleride yere bakıyor kardeşim kimseyi rahatsız etme şansı yok emeklemedıklerı surece

edit:bizim sislerimiz sadece surungen hayvanları rahatsız eden cinsten
    CRM
    ECUFAST

ibratice
    Misafir
    şu an geliştirilmiş disk ve balata geliyor sizin araba km den yada 3 seneyi geçmişse garantiye sokmazlar rica edersiniz balatalarınızı ücretli diskleri garantiye sokabilirler ha bide dışardan takıcağınız hiçbir balata diskte bu probleminizi gidermez .

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni civic kullandım .. lanet gitsin diskler benimde sizinle aynı kaderi paylaştı .. stoptech aldık onları taktık .. alın g*tünüze sokun dedik en sonunda .. 1 hafta sileceklerin önünde ingiliz anahtarıyla gezdim sayelerinde .. ustaları oraya bırakmayı uygun görmüş .. 3 defa aynı problemden(debriyaj) aracımı garantiden kafalarına vura vura zorla yaptırdım .. titreme ve koku yapıyordu .. mahkemeye vericeğimi söyledim 3 sefer oldu diye ama onada kılıf uydurmuslar bile .. birinde debriyaj değilde merkez vs değişik bi kelime ekleyip sorunu baska göstermişler ... amcamdada aynı araçtan vardı daha 10 bin km de yan hava yastıklarının olduğu direkler kendiliğinden açılmaya basladı (airbagler patlamadı) ondada frenler aynıydı ..

he unutmadan yaziyim belki ne lanet bi iş içinde olduğunuzu anlarsınız veya diğer arkadaşlar olayı daha iyi anlar .. frenlerle ilgili bizde sizin gibi uzuuuun uzun tartıştık , bize sorunun yüksek hızda frene basmamızdan dolayı olduğunu söylediler .. paraşüt mü açalım dediğimizde basmayın yüksek hızda frene dediler ..

bırak sat gitsin birine .. kurtar kendini ..

yaklaşık 40 bin kmden fazla stoptech disk ve balata kullandım bi kere sorun yaşamadım aynı araçta .. honda stoptechden bişeyler öğrenmeli demekki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    honda, her türlü pislik onda!!!

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yuksek hızda frene basmayın nedemektir ya

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

borina57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok yakın bir abimede aynsını dediler.fakat garantiden değişti.2010 sıfır almıştı.sattı 2012 aldı şahsi fikrim o daha kötü..

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi herkes alman vs demiş kullanımdan vs den kimse bahsetmemiş. Ölçülüpte bitik denilmiş ölçüm sonuçları nedir? bitikten kastı nedir servisin. 17.000 km de normal kullanıyorum diyen bir insanın disk bitirmesi imkansız. Hele balatadan önce diskin bitmesi hepten imkansız üretim hatası vs olmadıkça. Ayrıca herkesin 17.000km de disk balatası bitse yer yerinden oynardı. Bence ya sizin kullanım şeklinizde bir problem var ya da 2 dir kusurlu ürünler denk geliyor ki zor ihtimal.

Farkında olmadan balatalarınız sıkı kalıyor olabilir, sıcak disklere su gelip bozabilir ki bu da uğultu yapar servise sorarsın bitmiş bu disk diyip geçiştirirler. Ya da fren kullanımının fazlalığından balatanız bitmiştir farkına varmadan kullanmaya devam etmişsinizdir vs.

Mercedes kullanıyoruz evde sert kullanımdan sonra disk soğutma bile yaparım ona rağmen cayır cayır çatlıyor disklerim. 1mm civarı çatlakların oluştuğu oldu ama 17.000 de bitiremedim gerçekten hoş full sakin kullansanızda aşırı bir ömür farkı olmuyor 112 cdi larda.

FD civic kullanan arkadaşlar fren bakım km lerini yazarlarsa oranı öğrenmiş oluruz.

OnurGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arfy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni civic kullandım .. lanet gitsin diskler benimde sizinle aynı kaderi paylaştı .. stoptech aldık onları taktık .. alın g*tünüze sokun dedik en sonunda .. 1 hafta sileceklerin önünde ingiliz anahtarıyla gezdim sayelerinde .. ustaları oraya bırakmayı uygun görmüş .. 3 defa aynı problemden(debriyaj) aracımı garantiden kafalarına vura vura zorla yaptırdım .. titreme ve koku yapıyordu .. mahkemeye vericeğimi söyledim 3 sefer oldu diye ama onada kılıf uydurmuslar bile .. birinde debriyaj değilde merkez vs değişik bi kelime ekleyip sorunu baska göstermişler ... amcamdada aynı araçtan vardı daha 10 bin km de yan hava yastıklarının olduğu direkler kendiliğinden açılmaya basladı (airbagler patlamadı) ondada frenler aynıydı ..

he unutmadan yaziyim belki ne lanet bi iş içinde olduğunuzu anlarsınız veya diğer arkadaşlar olayı daha iyi anlar .. frenlerle ilgili bizde sizin gibi uzuuuun uzun tartıştık , bize sorunun yüksek hızda frene basmamızdan dolayı olduğunu söylediler .. paraşüt mü açalım dediğimizde basmayın yüksek hızda frene dediler ..

bırak sat gitsin birine .. kurtar kendini ..

yaklaşık 40 bin kmden fazla stoptech disk ve balata kullandım bi kere sorun yaşamadım aynı araçta .. honda stoptechden bişeyler öğrenmeli demekki
    Yüksek hızda frene basmayın nasıl bir tabirdir ya.. Oldu canım.. Gaz kesmeden ölümüne gidelim o zaman..
    34 VV 2001 - Peugeot 106 GTi

Alıntı BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hemen itfaiyeyi arıyorum...

bu 106 yanıyo dostum

tolgakaynak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim aracım FD6 2010 Model 21 bin kusur kmde frenlerden ses yada ugultu almadım daha ne zaman olucak diyede bekliyorum. Tamm frenler çok iyi deil ama dahada kötüleşmedi. zaten en ufak bişeyde direkman başka disk balataya geçmeyi düşünüyorum. bakalım hayırlısı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi herkes alman vs demiş kullanımdan vs den kimse bahsetmemiş. Ölçülüpte bitik denilmiş ölçüm sonuçları nedir? bitikten kastı nedir servisin. 17.000 km de normal kullanıyorum diyen bir insanın disk bitirmesi imkansız. Hele balatadan önce diskin bitmesi hepten imkansız üretim hatası vs olmadıkça. Ayrıca herkesin 17.000km de disk balatası bitse yer yerinden oynardı. Bence ya sizin kullanım şeklinizde bir problem var ya da 2 dir kusurlu ürünler denk geliyor ki zor ihtimal.

Farkında olmadan balatalarınız sıkı kalıyor olabilir, sıcak disklere su gelip bozabilir ki bu da uğultu yapar servise sorarsın bitmiş bu disk diyip geçiştirirler. Ya da fren kullanımının fazlalığından balatanız bitmiştir farkına varmadan kullanmaya devam etmişsinizdir vs.

Mercedes kullanıyoruz evde sert kullanımdan sonra disk soğutma bile yaparım ona rağmen cayır cayır çatlıyor disklerim. 1mm civarı çatlakların oluştuğu oldu ama 17.000 de bitiremedim gerçekten hoş full sakin kullansanızda aşırı bir ömür farkı olmuyor 112 cdi larda.

FD civic kullanan arkadaşlar fren bakım km lerini yazarlarsa oranı öğrenmiş oluruz.
    üstad.. 17 bin km de diskler bitmedi.
    diskler fren balatasının sertliğinden ve yüksek hızlarda (+150km/h) frene basıldığından dolayı mikron oranında yamuldu ki bu sebepten türkiyede FD kasa civic lerin yüzlercesinin diskleri garanti dahilinde değişti.

Düşün bir otomobille gidiyorsun.. 150km üzeri bir hızdasın otobandasın, karşına bir kamyon çıkıyor, frene asılıyorsun sonuna kadar.. Ne olur? Bir şekilde durur/yavaşlar ve yoluna devam edersin değil mi..

FD civic içinde isen geçmiş olsun.. Diskler sizlere ömür.. İçeride inanılmaz bir uğultu frene ayağının ucu ile "dokunsan" bile..

Kullanıcı hatası neresinde bunun? ya da kusurlu ürün olma ihtimali? Bu sorunu civic kullanıcılarının %90 ı yaşamıştır. Yaşamayan da ya farkında değildir, ya da frene asılacak bir pozisyon olmamıştır.

Garantiden diskler değişirlerken kendileri kabul ediyor zaten kendileri kaynaklı sorun olduğunu.
    kaldıki örneğin küçücük bir toz lastiğini bile kullanıcı hatası diyerek değiştirmezlerken ön diskler ve fren balataları komple garantiden değişti. Kullanıcı hatası şüphesi olsa zırnık koklatmazlar firmalar emin olun..

Balata konusu ise; balataların bitmesi çok normal. Biter..
    10bin km de de bitebilirdi, sesimi çıkarmazdım. ama disk ise konu, bu işte tuhaflık var.

Lakin sıfır diskin üzerine sıfır balata takılıp da 37bin km sonra her ikisini de aynı anda bitirecek babayiğit ben tanımıyorum. Ben malın önde gideni olsam, zerre kadar bilmesem kullanmayı, yine de bitiremem bu kadar sürede. Sadece pistte kullanıyor olsam, time trial yapsam örneğin devamlı, 20 binde bitsin diskler tamam.. Normal trafikte nasıl bitebilir ki bu sürede.. Ne kadar yanlış bir kullanım olabilir ki bu diskler bitsin?

2 dir kusurlu ürünün denk gelmesi değil sözkonusu olan..
    Diskin yumuşak, balatanın sert oluşu.. ve diski yemesi..

Arif.. Bana da söylendi ilk garantiden dğeiştiğim zaman.. O zaman da biraz arıza çıkardılar 150km yi geçmeyin falan dediler.. Bisiklet alırdım o zaman niye ben bunu aldım ki şu söylediğin şeye sen inanıyor musun şimdi diye söylenmiştim.. Kem küm edildi peki dendi sonra da..

Bu arada 3 yıl garanti vs diye söylemiş bir arkadaş da, 2009 model bu çocuk 5 yıl ve 150bin km garantili sözüm ona.. Kağıt üzerinde hepsi.. Lafta bin derededen su getiriyorlar..

Yarın serviste maç var.. Dur bakalım ne olacak..

Bakalım hatalarının arkasında neden duramadıklarını, yarım ağız konuştuklarını, onlara anlatabilecek miyim, yoksa buradaki çoğu arkadaşın anladığı gibi vay efendim niye benim diskimi bedavaya değiştirmiyorsunuz gibi bir şey mi söylediğimi düşünecek onlar da..

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi markadan soğuyacak bir şey yok, modelden soğumak daha mantıklı bu durumda. Tutumları yanlış ve bence telefonda karşındaki kişinin teknik bilgisi sınırlı düzeyde muhtemelen. O yüzden verilen emri savunması normal, sonuçta o da ordan ekmek yiyo şeklinde düşünülebilir. Tabi müşteri memnuniyetini hiçe saymış oluyorlar bu durumda da genel merkez suçlu konuma düşüyor, yani TR ağının başındaki kişi özellikle.

Ne diyim, geçmiş olsun. Ama bence Japoncu, Japondan kolay kolay vazgeçemez. Ne yaparsa yapsın hor da kullansan Honda 20 bin gidecekken benzer fiyatlardaki Alman aracı 10-15 bin km ya gider ya gitmez, nacizane fikrim bu yönde. Daha çıt-kırıldım Avrupa arabaları bana göre.
    bu yoruma çok güldüm Allahta seni güldürsün

geçmiş olsun
    Livestrong

kv661 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cost saving rulazz.

Kızmayın dünya böyle artık. bu arada benim araç 83000'de hala aynı diskler 3. set balata
    Kula bela gelmez hak yazmayınca
    Hak bela yazmaz kul azmayınca

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    QUANTUM

Şimdi burada yapacağınız 2 şey var yani ben olsam bu yolu izlerdim. ilki tüketici haklarına gereken başvuruları yaparak hakkınızı en sıkı şekilde arıyorsunuz. bu işle alakalı olan köşe yazarları falan var birçok mail atıyorsunuz ve dikkat çekiyorsunuz.

diğer yolda ilkine ek olarak, japonyaya çok detaylı hiçbir basamağı atlamadan bir mail atıyorsunuz. servis kayıtları vs ekliyorsunuz.

biz bu 2 yolla evimize aldığımız sharp marka tv nin tüpünü değiştirmiştik seneler önce. o zaman sharpı sabancı getiriyordu ve kabul etmediler aynı şekilde yan çizdiler babamda inat etti japonyaya mail attı. adamlar 1 hafta sonra geri dönüş yaptılar ve bize yok olmaz cart curt diyen yetkili servis ile. kapıyı bi açtk tv yi almaya gelmişler değişim için. diyeceğim o ki japonlar bu işlerde malının arkasında duran müşteri memnuniyetine önem veren insanlar.

ek olarak yukarda alman olsa olmazdı bu gibi sığ cümleler kurulmuş. bir kerede sığ olmayı bırakın. almanda bunun kat be kat fazlasını yaşayan tanıdıklarım oldu. her firmada yaşayabilirsin bu sorunu.

gp74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hondaya hicbir zaman isinamadim. Gecmis olsun, umarim sorununuz cozulur.

battalgazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    honda bir araç için frenin ne demek olduğunu kavrayamamış bir firma , başlarından savuşturmak için şikayet eden her kullanıcının birkez diskinin balatasını değiştirip biz görevimizi yaptık bak yine oldu bu sefer suç senin diyecek kadar yüzsüzler,ilk bakımda balata disklerim değişti 250 km geçmeden gene uğultu başladı 20 bin bakımına kadar dayandım yine şikayet ettim aynı ses gelmesine rağmen normal dendi, şuan yüksek hızda frenlediğimde korkuyorum ayağımı frenden çekiyorum yok böyle bir patırtı uğultu..6 yıldır bu kasaya biniliyor hiçmi freni yüzünden dava açan yok ona üzülüyorum saçma sapan sebeplerden arabaları başka ülkelerde çağırıyorlar bizde müşteri suçlu bulunuyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)