cumartesi günleri hanımı işyerinde almaya gittiğimde florya tarafında en az 2-3 tane free shopcu vatandaş geliyo...250'den kapı açıyo ''ALAYINA 20 LİRA İŞLER ''deyince kendiliğinden uzuyolar.
cumartesi günleri hanımı işyerinde almaya gittiğimde florya tarafında en az 2-3 tane free shopcu vatandaş geliyo...250'den kapı açıyo ''ALAYINA 20 LİRA İŞLER ''deyince kendiliğinden uzuyolar.
ben geçen gün aldım çok da güzel kokuyor...sahte mi yani şimdi bu parfum...ama adam çok beyefendi birine benziyordu....
bende ulusta arabanın icinde otururken gelmisti kutudan pioneer teyp cıkarttı sıfır gibiydi calıntı degil filan dedi kesin ici bosdur![]()
1 Dakkalık Saygı Durusuna Davet Ediyorum Genc Yasta Esini Kaybeden Corabım İcin
yok normalde önce üye tanıtımlarında tanışmak gerekiyorda site kuralları gereği. hoş geldin bu arada
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
2 sene öncede benim başıma geldi aynısı, tam tepeüstü meydandan çıkıyorduk arabaya binerken bi şirket arabası yanaştı yanlışım yoksa albea idi freeshop kartını gösterdi havaalanında çalışıyorum mazot param yok dedi, bizde yok almayız dedik adam baya bi uğraştı parfümü satmak için sonra 15 liramız var olursa ver dedik adam kabul etti ve eve gelince kokuyu açtığımzda anladık üç kağıda geldiğimiziama şimdi böyle bi konu açılınca anladımki baya yaygınlaşmışlar dikkat etmek lazım böylelerine
banada ikeanın otoparkında denk geldi..aracıyla dolaşıyor sürekli..araçtan inenlere salça oluyorlar hemen..
geceavay yaznca aklma geldı bana gelenlerde aynı spectı yımırta gbılerdı
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
bazıları da kalabalıkta satıyor alanlarda kendi adamları oluyor.
genelde bu yolla saat satıyorlar aman tufaya düşmeyelim.![]()
izmirde heryerdeler bazen yapışıp can sıkıyorlar
hele bide çingenler war 1. sanayideki lambalarda takılıyorlar genelde parfümü aracın içine atııyorlar senin hediye ettim falan deyip 100 liradan 5 liraya kadar düşüyorlar
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
hehe ilk defa kozyatağı carrefourda denk gelmişti bana. Dedi havalimanına gitmem lazım benzinim yok cüzdanımda yok evde kalmış falan bakın inanmazsanız benzin ibresine fln diyip thy kartını çıkarttı. Baktım lamba yanıyo dipte ama araç benle konuşurken çalışıyorgöster bakayım ürünleri dedim açtı bagajı doğal olarak baktım tüp orda üzerinden hemen gaz deposunun dolu olduğunu gösterdim bak dedim bu gazla gidersin sen oraya hadi bakayim. Pardon abi dedi hahh.
bi de taksici denk gelmişti acil havalimanına gitmem gerekti, eli yüzü düzgün görünce süzük sandı kamil50tl uzattım abi 5 lira verdin dedi hemen 5 lirayı uzattı. Biliyorum o numarayı uraştırma beni bak uçağa geç kalıcam dedim adam gayet relax tamam abi dedi pıt verdi gerçek para üstünü ahah
dikkatli olmak gerek![]()
ben yeşil lacoste almıştım sahte olduğunu bile bile sıka sıka kullandım10 liramı ne vermiştim hatta..aynı şekilde havalimanında çalışıyorum muhabbeti
![]()
2000 A3 8L
2 ay önce bana da istanbul yolu üzerindeki shell benzinlikte arabaya Würth katkı koyarken, Scirocco'lu bir eleman yanaştı. cebinde para olmadığını free shop'tan aldığı parfümleri uygun fiyata satabileceğini söyledi. tabi o sırada aklım başka yerde olduğundan ve evde çok parfüm olduğundan almamıştım![]()
![]()
Bundan 15 yıl once taktik babam tır şörü .yolsuz kaldım muhabbeti vardı ..baya ilerlemişler ..ulusoydan t.h.y tayin olmuşlar..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)