User Tag List

Sayfa 4/10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
187 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Parfüm Dolandırıcılarına Dikkat!!!

Anu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cepa' nın arkasında bana da musallat oldular, 5 dk arayla iki ayrı kişi geldi. Abi kardeş çalışıyorlarmış, kardeşi almayacağıma ikna ettim ama abisine dalacaktım artık. Adam yarım saat dil döktü, ben de bu arada arabayı boşalttım temizledim doldurdum sonra öğrenciyim dedim O surat ifadesini hiç unutmam
    ''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    thy yalanı ne çok varmış :S

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O kadar şerefsiz dolandırıcı varki memlekette valla Allah ıslah etsin ve hepimizi korusun böylelerinden.

Banada çok denk geliyor, özellikle eski okulun otoparkta denk geliyordu. Keriz sanıyorlar milleti özel okul diye. Tersleyip gönderiyordum, artık eleman tanıdıgından bi kez yanaştı pas geçti gitti...

Arabada beklerken genelde at hırsızı tipli elemanlar geliyor,iş aldık ona çıktık memlekettende geldik aç kaldıkta açız vs. bir oldu iki oldu üç dört beş. En son geçen terste bi anımdı feci uykusuzum sinirliyim, yok mok diyorum anlamıyor yürü bas git o zaman memleketine b..mu var dedim eleman yüzsüz yüzsüz para ver abide gideyim dedi. Öylede pişkinler.

İzmirde daha önce bahsedenler olmuş 1.sanayide ışıkta çingenler çok çok pis başa bela sakın ama sakın sarmayın onlara arabanın içine elinde ne varsa atıyor tespih vs. direk yapışıyor para alıcam diye. Trafikte sıkışık gidemiyorsunda. Tipleri görsen dişi olduguna ayna tutsan kendisi inanmaz...

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı cagri-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O kadar şerefsiz dolandırıcı varki memlekette valla Allah ıslah etsin ve hepimizi korusun böylelerinden.

Banada çok denk geliyor, özellikle eski okulun otoparkta denk geliyordu. Keriz sanıyorlar milleti özel okul diye. Tersleyip gönderiyordum, artık eleman tanıdıgından bi kez yanaştı pas geçti gitti...

Arabada beklerken genelde at hırsızı tipli elemanlar geliyor,iş aldık ona çıktık memlekettende geldik aç kaldıkta açız vs. bir oldu iki oldu üç dört beş. En son geçen terste bi anımdı feci uykusuzum sinirliyim, yok mok diyorum anlamıyor yürü bas git o zaman memleketine b..mu var dedim eleman yüzsüz yüzsüz para ver abide gideyim dedi. Öylede pişkinler.

İzmirde daha önce bahsedenler olmuş 1.sanayide ışıkta çingenler çok çok pis başa bela sakın ama sakın sarmayın onlara arabanın içine elinde ne varsa atıyor tespih vs. direk yapışıyor para alıcam diye. Trafikte sıkışık gidemiyorsunda. Tipleri görsen dişi olduguna ayna tutsan kendisi inanmaz...
    Yaşarda bana 1 kere Forumda 2 kere Ege Park Mavişehirde 4 kere denk geldi.

Forumdaki parfümcü bu elemanlardandı aynı takım elbiseli vs yok kardeşim dedim tersledim yolladım.

Ege Parkta arabayı park ettim kız arkadaşımlayım ilk bir tanesi geldi Ege Üni bilmemle bilmemlesi Ataürk Kartpostalları satıyoruz şu kdr yardım dermisiniz fln ver dedim 2 tane hadi dedik demez olaydık gönlünden ne koparsa dedi bozuğun varmı dedi bozarız dedi 50 verdim 10 al dedim orda bana 20 verdi bu seferlik böle olsun dedi, dalgamı geçiyorsun dedim 10 daha verdi dedim ya parayı ver yada polise şikayet edicem dedi iyi bakalım dedi verdi filan baya sinirlendim olayda çıkartmak istemedim. 2 gün sonra yine kahve içmeye gittim aynı yere park ettim yine birisi geldi at hırısızı tipli memleket muhabbeti yaptı döncez etcez bilmemle cuma günüydü 10 tl verdim içimden bi dua okudum gerçekte sevap yaz, yalan sölüyorsa haram zıkkım olsun Allahım diye suratınada söledim bunu neyse. Daha sonraki haftada benzer olaylarla karşılaşınca 2 kere Ege Park güvenlik şefine ve müdürüne ilettim konuyu abi polislere şikayet ediyoruz yine geliyorlar poliste pek bişey yapamıyor bu önümüzdeki otopark özel alan diye bilmemle muhabbet ettik baya ama bir daha görmedim, yaşamadım bu tarz bir olay..
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

tnbrk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir ay önce babamı İzmir garaja bırakıcaktım indirdim tam arabaya bindim genç bi eleman geldi camı hafif araladım bişi sorabilirmiyim diye girdi lafa yok işte kıbrısta okuyorum arkadaşlarımın yanına geldim freeshoptan parfumler almıştım arkadaşlarıma ulaşamıyorum nakite cevirmek istiyorum dedi yok sagol dedim üsteledi sende kullanıyosundur bak bi gösteriyim diye yok dedim ihtiyacım yok sagol dedim sonrada araban güzelmiş nekadara aldın diye sormaya başladı sinirlenmeye başladım napcan sen nekadara aldıgımı diyip kapadım camı tam o sırada babamda yolun karsısında görmüş benle konuştugunu telefon açtı nediyo o diyo göder gitsin dedi taa karşıdan anlamış

Geçtigimiz cumarteside kız arkadasım abisiyle havaalanından birini almya gitmişlerdi yine gelmiş bitanesi kıbrıs muhabbeti çekmiş burdan Antalyaya gitcem sıvı sınırı gelmiş götüremiyorum uygun fiyata vercem diye onlarda almış iki tane bana daha anlatmaya başlamışken, ben laptop çantalı biriydi böyle böyle dedi demi diyince kız arkadasımın surat bi anda düştü zaten kaç para verdiniz barı 5-10 lirayla kurtasaydınız dedim 20şerden 40 lira bayılmışlar

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    thy yalanı ne çok varmış :S
    Öyle valla, dolandırıcılar sahte kart işte

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    devir uyanık olma devri

eşek olursan semer vuran cok olur

haberleri cok okuyun formlarda paylaşın ki foyalar ortaya çıksın
    İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bu aralar cok gıcıgım onlara , paso dukkana giriyorlar bide duzgun giyimliler ulan kalkıyorum ustumu basımı duzeltiyorum hoşgeldiniz diyorum herif hemen yok freeshopdan parfumum var elimde kaldı vs.. yahu arkadasım cık diyorum... zaten musteri girmiyor dogru duzgun pataklicam bigün bitanesini sinirimden..Bugunde amca geldi ama kacıncı böle tip "memlekete gidicem otobus vs" dedim bi bitmediniz bi gidemediniz nan memelekete...
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

murat_ileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende birini qtp style range ile kovaladım

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dünde bizim ofise şorolo kılıklı biri geldi,kıbrıstan geliyom vs.bişiler anlatıyodu ,kolpacı olduğunu anlayıp odama geçtim.. bizim malak sekreteri kandırıp parfüm sattı

s.alican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen benimde yanıma geldi öyle bişey adamın kılığı kıyafeti düzgün.son model araba.sen yakışıklı birine benziyosun lazım olur vereyim sana al dedi orda bizim bi esnaf abi vardı kaş göz yaptı saolasın var parfümüm dedm gönderdim meğerse aynı bu konu çıktı
    Alıntı erkin006 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ezel de 47 numara ayak varmış haftasonu gazetede yazıyordu...varın siz düşünün malzemeyi

göz döndümü eyşan meyşan paklamaz

07jetta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla Teşhir etmemiz lazım.

Bana son Denk gelen kişi.

Sercan PUĞ
    Beyaz 2012 Trend TDI Golf aracı var .... ruhsatı kendi üstüne düşünün ne kadar para kazandığını.

Istanbul dan Antalya piyasasına transfer olmuş.

Poliste sayemde kaydı oluştu.

onurars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla hepsi karagümrükte takılıyor bu elemanların çoğu turneye çıkar gibi gidiyorlar başka şehirlere eskiden çok rastlardım bende karagümrük çocuğuyum dediğimde kardeşim senin güzel hatrına 20 lira olur diyor biraz önce 80,90 son oluru dediği parfüme

Fazıl T. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben havaalanında beklerken 2 kere geldı salak bana kovaladm arabayla

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana da ikeanın otoparkında 10dk bekledim 2 farklı araba geldi sordu.. yook diyorum ben sadece nası bi suratsızmışsam artık hiç ısrar etmediler.. fakir tipliyim ya da o da olabilir

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 Liraya aldım.. lacoste kullanıyorum memnunum THy kimlikli bi palio beyaz araç ankarada kaldım felan dedi saat felanda vardı.. bu ara arttılar herhalde
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Durango - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İtiraf ediyorum. Boş zamanlarımızda Timu,Yılmaz,Soner ben parfüme çıkıyoruz. Görülen Rocco'da benimkidir

GKD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı olay kozyatağı carrefourda başıma gelmişti takmamıştım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunların azına dumanı basıp yere serecen en temizi
    RACE WERKS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)