User Tag List

Sayfa 92/93 İlkİlk ... 428290919293 SonSon
1761 sonuçtan 1.730 ile 1.748 arası

Konu: Tatil planları

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1-2 Mayıs motosiklet ile DATÇA düşünüyoruz.

Balıkesir çıkış DATÇA varış.

Bölge içn özellikle kahvaltı, atıştırmalık, deniz kenarı bira cips meze, akşam yemeği için extreme pahalı olmayan yer önerisi beklerim.

Yol güzergahında da kahvaltı için öneri alabilirim.

S-works - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamlar. Bayramda Yunanistana gitmeyi planlıyoruz. Plansız, aniden çıktı. O yüzden destek lazım. Arabayla gideceğim. Yeşil pasaport, kasko yurt dışı genişletme, çıkış harcı ve hat olaylarına baktım. Onlar tamam. Düşük limitli bir kartımı Euro extreye çevirdim. Yanına birde ne olur olmaz diye yüksek limitli alacağım. Sanırım 500 Euro nakit fazla fazla yeter . (Kart olacak ) Bozuk euro alın demişler, otoban odemesinde kullanmak için. (Kartla da oluyormuş, olumsuz bir durum için nakit de yapıyorum .)

İlk kez çıkıyorum. Pazartesi gidip Perşembe dönüş planlıyorum. Sanırım bu şekilde sınırda daha az yoğunluk olacaktır.

Otellerde otoparklı yer bakın uyarısı çıktı sürekli karşıma. Denize girme düşüncemiz yok. Böyle bir ön gezi, kültür gezisi tarzında olacak. Konaklama, yemek tavsiyelerinizi bekliyorum.

Tabi bunun haricinde nelere dikkat etmek lazım tavsiyelere açığım. Giderken app plakalarımı takacağım. Hatalı parkta plaka sökme muhabbeti oluyormuş. App yi orada bırakıp gelsek ne olur ki Umarım başımıza gelmez de .Dün geçe yapay zeka ile biraz rota çıkarttım. E tabi gerçek referans gibi olmayacaktır.
    Special Works Detaylı Araç Bakım Merkezi

https://www.instagram.com/specialworkstr/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamlar hangi bölgelerine gitmeyi düşünüyorsunuz.

Google maps açık olsun radar noktaları orada işaretli oluyor genelde.

İpsaladan önceki son shell de fulleyin depoyu. Ama yunanda 100 oktan alacağım dersen fulleme

Dedeağaç a kadar otoban kullan düz yola girme zaman az olduğu için.

Ben 05.00 gibi sınırda olmanı öneririm. sabah ilk ışıklarda girmek mantıklı.

Yeme içme öneririm ufaktan da olsa. Zaten her yerde çıkıyor artık karşına yeme içme önerisı ama ben kendi alışkanlıklarımı yazarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz motorla gittiğimiz için genelde sabah erken saatlerde dedeağaç salgamis bakery de kahvaltı yapıyoruz.
    09.00 da yunan milyoncusu Jumbo ya gidiyoruz
    karşısındaki Lidl dan hafif atıştırmalıklarımızı alıyoruz.

çarşı pazar yürü gez, kordon da takılmaca yapıp kavala ya devam ediyoruz.

Elektronik malzeme,alışveriş için bence dedeağaç doğru yer değil.

Dedeağaç St George's Tavern kesinlikle bugünden rezervasyon yaptır. Öğlen yada akşam orada yemeden gelme. Türk çalışanlar, türk santral ama yemekler efsane. mekan efsane. Dedeağaç Makri bölgesinde. Bu arada kumsalı da var.

Dedeağaçta rezervasyonsuz genedel Zourafa restaurant ı tercih ediyoruz 3 sefer gittim hepsinde memnun kaldım. Türk garsonu da var.

Kavala da ben pek birşey bulmuyorum ama deniz kenarı güzel bir kasaba. Tam merkezde limanda ağaç altında kahve içecek güzel yerler var.

Sert kahve severse Frappe iç. Çok sert sevmiyorsan Espresso Fredo güzel yapıyorlar. Kavala da kahve noktası bizim için burası Google Haritalar

kavala kurabiyesi Google Haritalar bizim için kavale kurabiyesi budur Boulangerie Boutique by CHEF Konstandinos bir sefer 13 paket almıştık

kavala daki tepe kaleye çık ve bölgenin hikayesini chat gpt den dinle kesinlikle Google Haritalar

Bence Yunanistan Selanikten başlıyor. Konaklama da , deniz de Selanik te olmalı. Deniz için Halkidiki, konaklama için Selanik merkez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207_TR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz motorla gittiğimiz için genelde sabah erken saatlerde dedeağaç salgamis bakery de kahvaltı yapıyoruz.

Dedeağaç St George's Tavern kesinlikle bugünden rezervasyon yaptır. Öğlen yada akşam orada yemeden gelme. Türk çalışanlar, türk santral ama yemekler efsane. mekan efsane. Dedeağaç Makri bölgesinde. Bu arada kumsalı da var.

Dedeağaçta rezervasyonsuz genedel Zourafa restaurant ı tercih ediyoruz 3 sefer gittim hepsinde memnun kaldım. Türk garsonu da var.

Kavala da ben pek birşey bulmuyorum ama deniz kenarı güzel bir kasaba. Tam merkezde limanda ağaç altında kahve içecek güzel yerler var.

Sert kahve severse Frappe iç. Çok sert sevmiyorsan Espresso Fredo güzel yapıyorlar. Kavala da kahve noktası bizim için burası Google Haritalar

kavala kurabiyesi Google Haritalar bizim için kavale kurabiyesi budur Boulangerie Boutique by CHEF Konstandinos bir sefer 13 paket almıştık

kavala daki tepe kaleye çık ve bölgenin hikayesini chat gpt den dinle kesinlikle Google Haritalar

Bence Yunanistan Selanikten başlıyor. Konaklama da , deniz de Selanik te olmalı. Deniz için Halkidiki, konaklama için Selanik merkez.
    Teşekkür ederim. Hepsini not aldım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Halkidiki de Polychrono Beach bölgesini seviyoruz. Konaklama için de uygun, akşam yemek ve kordan da gezmek içinde uygun. Denizi de güzel. Son gittiğimizde Golden Beach tarafında denize girdik güzeldi baya.

Selanik akşam-gündüz gezmek için gayet güzel. Aristotales meydanı çevresi dolaşmak ve konaklamak için kolay. Aristotales Meydanı ile Beyaz kule arası olan bölge güzel dolaşmak için.

Aristotales meydanında Google Haritalar bu mekandaki tatlıları aperatifleri seviyoruz.

Selanikte akşam yemek için çok seçenek var. Ladadika bölgesi yemek için çok seçenek sunuyor.
    Son gittiğimizde Google Haritalar burada yemiştik güzeldi.

Domuz yermisin bilmem ama çok iyi ekmek arası döner yapıyorlar.

Otopark konusunda ara sokaklara park ettik hep araba yada motoru. Çop tenekelerini bloke edecek şekilde parketme, çekiyorlar. Ana caddelere koymadıktan sonra ara sokaklarda yerellerin koyduğu yerlere koyduk hep.

Cama +90 ile başlayan numaranı da yaz. Seni arayan birisi yunanca konuşuyorsa arabaya koşarsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde maps tan bak 2-3 tane avm var shopping mall , elektronik ve giyimde iyiydi.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    App yi orada bırakma fikri mantıklı geldi hemen tak kendi plakanı devam et. Yazın araçla bende gitmek istiyorum vize geldikten sonra. Park konusunda herkes sıkıntı yaşıyor sanırım. Park alanları yok mu bu memleketin ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    App yi orada bırakma fikri mantıklı geldi hemen tak kendi plakanı devam et. Yazın araçla bende gitmek istiyorum vize geldikten sonra. Park konusunda herkes sıkıntı yaşıyor sanırım. Park alanları yok mu bu memleketin ?
    yani kapıda sorun çıkartırlar mı bilmiyorum Ama ben tedbir olarak app takıcam. PArk yeri illaki vardır. X 54 olunca insanlar kullanmak istemiyordur diye düşünüyorum. Sistem nasılsa artık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ceza yersen kapıda sorun olmuyordu ( plaka sökülmesi hariç ), ben plaka sökülenle hiç denk gelmedim ama hep anlatılır.

Park cezası yedi bir arkadaşım.

Türkiye ye giriş yaptı sorunsuz. Ancak ileride sorun olmaması için Yunanistan dan birisine ulaşıp karakola gidip cezayı ödettik.

GuneyOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yurtiçi veya Yurtdışı Vizesiz f/p olarak Min. Haziran 28 çıkışlı ve Temmuz ilk haftası dahil nereleri önerebilirsiniz ? Çeşme, Alaçatı taraflarına gidelim diyoruz ama her sene gitmekten de sıkıldık Marmaris tarafını da düşünüyoruz aslında otel tatili olarak bilenler yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GuneyOnur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yurtiçi veya Yurtdışı Vizesiz f/p olarak Min. Haziran 28 çıkışlı ve Temmuz ilk haftası dahil nereleri önerebilirsiniz ? Çeşme, Alaçatı taraflarına gidelim diyoruz ama her sene gitmekten de sıkıldık Marmaris tarafını da düşünüyoruz aslında otel tatili olarak bilenler yardımcı olabilirse çok sevinirim.
    Dün çeşme den döndük. 1 gece kaldık Alaçatı da,
    Amacımız motorla gezi olsun

Balıkesir den çıktık, Urla dan Mordoğan Karaburun'a döndük, oradan Sapıncık-Salman-Ildır yoluncan Alaçatı'ya ulaştık. 45 dakikalık yolu 4 saatte gittik amacımız buydu

Çeşme merkez aşırı kalabalık değildi ama Alaçatı berbattı.

Uzun yıllardır Çeşme-Alaçatı ya gideriz, Gerçekten bitik durumda. Mekanlarde eğlenen-oturan tiplerden %10 normal geldi bize. Muhtemelen kolay kolay gitmeyiz sezon dışı olmadıkça. Sezon dışı daha güzel.

Deniz için gidiyorsan en insancıl ama ücretli beach i araştırıp bulup orayı tercih etmek gerekli.

Datça ya ilk defa geçen ay gittik yine motorla. İnanılmaz beğendik. Söğüt-Selimiye tarafını denemedik ama çok beğeniliyor. Benimde aklımda var.

Vize yi kolay çözerim dersen Hırvatistan sahilleri radarımda.

Karadağ'ı önermiyorum. Hem uygun fiyatlı değil ( bence ) hem aşırı kalabalık.

Dikili-Bademli tarafı sakin ama çok sakin gelirse sıkar biraz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bayramda 4 gün gittik geldik. Mekanların çoğuna gittim . Gayet keyifli geçti. Son gün dönüş yolunda Dedeağaç2a girdim. Yemek için. Polis çevirdi. Tutturdu telefonla video çekiyordun diye. Baya bi münakaşa ettik. Ehliyete el koyacağım 350 Euro ceza yazacağım diye. Rüşvet mi bekledi onu da anlamadım. Riske de atamadım. 5-10 dk sonunda ''kaza olmuş , şanslısın ''deyip evrakları verip ceza yazmadan gönderdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S-works Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bayramda 4 gün gittik geldik. Mekanların çoğuna gittim . Gayet keyifli geçti. Son gün dönüş yolunda Dedeağaç2a girdim. Yemek için. Polis çevirdi. Tutturdu telefonla video çekiyordun diye. Baya bi münakaşa ettik. Ehliyete el koyacağım 350 Euro ceza yazacağım diye. Rüşvet mi bekledi onu da anlamadım. Riske de atamadım. 5-10 dk sonunda ''kaza olmuş , şanslısın ''deyip evrakları verip ceza yazmadan gönderdi
    Süper sevindim abi güzel geçmesine.

Yunan da 1 sefer polis çevirdi bizi motorlarla pasaport kontrol etti yolladı hatta sohbet etti biraz.

Ama sana rüşvetçi denk gelmiş anlaşılan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yani pek yapabileceğim işler değil. Daha önce rsvet vermedim kimseye. Birde yabancı memlekette, dil problemi varken hiç girmedim o topa. Düzgün bir polistir. bide rüşvetten içeri alır, al başına iş Kötü senaryoda ehliyeti verip gelecektim.

Şimdi yakın zamanda bi Bulgaristan'a gidicem. Yarı iş yarı gezme. Elektronik bir kaç esya almam lazım. Ufaktan bakıyorum nerede alabiliriz diye.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S-works Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yani pek yapabileceğim işler değil. Daha önce rsvet vermedim kimseye. Birde yabancı memlekette, dil problemi varken hiç girmedim o topa. Düzgün bir polistir. bide rüşvetten içeri alır, al başına iş Kötü senaryoda ehliyeti verip gelecektim.

Şimdi yakın zamanda bi Bulgaristan'a gidicem. Yarı iş yarı gezme. Elektronik bir kaç esya almam lazım. Ufaktan bakıyorum nerede alabiliriz diye.
    Bulgar da nereye gideceksin abi ?

C!N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2026 yazı için hala tatil planı yapmamış bana ağustos ayı için ultra her şey dahil otel olacak şekilde kafa dinlemelik, hiç bir şey yapmamalık yan gelip yatmalık nereyi önerirsiniz bana?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı C!N Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2026 yazı için hala tatil planı yapmamış bana ağustos ayı için ultra her şey dahil otel olacak şekilde kafa dinlemelik, hiç bir şey yapmamalık yan gelip yatmalık nereyi önerirsiniz bana?
    Antalya Kemer Klikya Palace Göynük e gidiyorum ben her sene. Etkinlik beklentin yoksa güzel otel. Akşamları yine etkinlik vs oluyor. Ben katılmıyorum. (Etkinlikten kastım Disko tarzı bir beklentin yoksa )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bulgar da nereye gideceksin abi ?
    Filibe'de Arkadaşım var. oraya gideceğim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)