ben bu sorunu yanıma katlanır bisiklet alarak çözmüştüm.
uzun süre aynı yerde konaklanacaksa çekme karavan olabilir ama, ben geçen sene orda 2 gün burada 3 gün şeklinde konaklamıştım. Kısa konaklamalar için her seferinde karavanı sök, yerleştir geri bağla vs. çok uğraş.
Geçen sene Temmuzda 5200 e gittiğim otel (Her sene aynı yere gidiyorum neredeyse, Çeşme ayayorgi by-T otel) Bu sene ağustos sonuna 11.000 yazmış.. Zaten ortalama bir otel bu parayı verirmiyim bilmiyorum.. Bunu otoban parası yakıt yeme içme masrafları eknenince 16-17 bine gelecek muhtemelen.. Bilemiyorum..
tatil için kredi çekme kıvmına geleli epey oldu da kredi oranları fazla sivri
çık işin içinden çıkabilirsen
Tesla Model Y Sr
Geçen gün baktım sapancada otelin 4 günlüğü milanodaki aynı yıldızda otelden daha pahalıydı. Fıkra bu kadar.
Otelci değil soyguncu bunlar, kartalkayada oteller 3 gün 20 bin tl çıkıyor. Hizmet de rezalet.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
geçen yaz 10 bin harcadıysanız bu yıl 22-23 harcayacaksınız. zaten sadece gelmesi gitmesi yani yakıtı 2-3 bin tl tutacak.
balayı oteli için jolly'den side club turan'a yer ayarladık kasım ayında.temmuz 4 giriş-9 çıkış 9500 lira tutmuştu şuan 13.500 lira gibi bir rakam çekiyorlar İNANILMAZ!
NG Sapanca'da 3 gece kal 2 gece öde kampanyası var şuan web sitesinden rez yaparsanız %8 iskontoyla 3 gece 5750 TL ye geliyor.
Ancak yarım pansiyon. Sabah kahvaltısı akşam yemeği ve 5 çayı ücretsiz. Haricinde su içseniz hesaba yazarlar. (Alkolsüz)
İlgilenen varsa diye paylaşıyorum.
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Kamp tatiline devam bu senedeİnşallah çadır kurabiliriz
Ne tatili ne planı kaldı. Git gel yol bile en az 2-3 bin tutar şu fiyatlarla. Küveti doldurup sarı plastik ördek ile oynarız artık napalım.
Bu yaz için karavan kiralama fiyatlarına baktım, her an vazgeçme eğilimindeyin.
7-8 günlük karavan 15.000 TL ye mal olacak.
Araç üstü çadır a bakmaya başladım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)