bunu kim yazdı :)
Printable View
ya şayet bana diyorsan istersen galatasaraydan birini getir yine bu değer çıkmaz
güzel insan ben 3400metreyi 9dk da koşuyodum diyorum ama 100 metre daha koşamaz hale geliyodum niye sıfır kondisyon kondisyonu iyi olan bir hayvan koşar 30dk da 9km bilginiz olsun ki eğer bu iddayı ortaya koyanda ciddi manada kondisyonluysa sitenin %90 nına kapak olur söliyim size :D
Rollere çıkıyomu o arkadaş:D
18 km ortalama 30 dk boyunca koşuda korunamaz:)
Erayyyy ilacı okudunmu :D
Olum ISPARTA Komando alayında, ben eğitim çavuşluğu yaptım, 1001 tane denetleme gördüm. Hergün koşuyordum 3300m yi 1 kere dahi 12 dk da koşan olmadı. Android misin aq
18 km hızla hiç durmadan nasıl koşacak insan:) Koşamaz sanırsam. Heleki 10.000 mt dünya rekoru verilmiş dünya rekoru kırabilecek kondisyon olması lazım demekki
eraycım bak vallaha diyorum ya,neden idda ediyorsun
Eray klavyeyi bırakıp Dolma parmaklarına bakıp "3 kaçtı ya 9 kaçtı aq bunlardan" diemi bakıon napıon :D
arkadaşa hafif sprey veya methanol kitle o sürelere ulaşabilir, stok koşucaksa afiyet olsun sigarana da keyifli içmeler :)
yok moruk acaba 3400 yerine 1400 mü koştuk onu hatırlamaya calısıyorum :)
şöyle bi harıtadan baktım da mesafe anasının nıkahı yaa iyiki girmişim iddaya, esnaf bayram etcek a.q :D
http://img140.imageshack.us/img140/6049/kosui.jpg
Uploaded with ImageShack.us
arkadasım specleri ilk posta eklendi :)
kolsuz HKS atlet.
HKS SORT
costum kilot
POTENZA kundura
İlk 3 kmyi koşar 10 dakika dinlenir ikinci 3kmyi koşar 20 dakika dinlenir 3km daha koşar. Bu durumda 9kmyi 30 dakikada koşabilme ihtimali var. Eğer non stop gidecekse öyle bi dünya yok :)