batucan Nickli Üyeden Alıntı
boyunuz ve hatta en önemlisi kilonuz s2k için çok ama çok önemli... rx8 i önceden kullanmış olan bir arkadaşım s2k ya oturdu ve direksiyon iki bacağının arasında sıkıştı kaldı inmeside binmeside ayrı dert oldu.... indikten sonra töbe töbe mezara girmiş gibi oldum dedi...
s2k cabrio tamam iyi hoş ama 2 gün sonra o mekanizma sıkıntı çıkarabilir...
rx8 in vergi avantajı var...
s2k çok ama çok güzel ama bu rakamlarla değil... alıcı mantığıyla düşününce iki araba arasında kalmamak elde değil fakat genel olarak avantajlarını ve dezavantajlarını düşününce rx8 bana daha mantıklı geliyor...
S2000'i 190 - 195cm 5 140-150 Kilo kullanan iki kisi var bu forumda...
S2000'in direksiyonu birinin bacaklarinin arasina sikisiyorsa, o adam arabadan inmeden kalp krizinden hayatini kaybeder, oyle bir bacak dunyaya gelmedi daha...
S2000'in tentesi sikinti cikardigi gibi, Rx8'in arka kapilarida sikinti cikarabilir, bagaj kapagi dusebilir...
Ne ?
Hic arka kapisi bozulan, bagaj kapagi yola dusen Rx8 duymadiniz mi ?
Bende 2 gun sonra tentesi bozulan S2000 gormedim..
Ben alici mantigi ile dusundugum gunlerde ikisi arasinda kalmamistim...[/B]
-------------------------------
batucan Nickli Üyeden Alıntı
arızanın ne olduğuna göre değişir fakat motor ömrü bitince sandık motor geliyor yani rektifiye olmuyor...
sık yağ değişimi yapmak gerekiyor....
S2000'in maliyetini hesaplarken kaskosundan, bozulmayan tentesinden bahseden siz, Rx8'in yakitinin yanina birde yag masrafini eklemeyi neden unuttunuz ?
Yag'i bedavayami aliyorsunuz siz ?
-------------------------------
.::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı
S2000 ile RX8e
objektif olarak bakarsanız RX-8 'in her anlamda daha albenili ve kaliteli oldugunu görebilirsiniz.S2000 de kaliteye dair hiçbir şey yok. Cabrio olmasaydı bakar mıydınız S2000'e? Daha iyi gidiyor gibi görünür,ancak rotary motorun yapabileceklerini de unutmamak gerekir. Hele ki 10.000 rpm çevirip o sesi çıkaran bir makinadan... Anket eklenseydi oyum RX-8 den yana olurdu. Kaldı ki Rx-8 in sürüş kalitesi de S2000'de yok malesef. Yol tutuşu da, drift performansı da.
Sadece sokak başlarında yanlarken işe yarıyor S2000 , ağırlık dağılımı da kötü 
[B]
Man S2000'in agirlik dagilimi kotu olabilir
Ama bununki degil...
Ayrica;
Rx8'de artik 50:50 degil !