bende de ayni sey var hele detayli motor temizligi yapmayayim sanki volvo degil uzay gemisi oluyor araba![]()
bende de ayni sey var hele detayli motor temizligi yapmayayim sanki volvo degil uzay gemisi oluyor araba![]()
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
Aynen demekki tek psikolojisi bozuk ben değilmişim...
Ayrıca birde yol tarafına bakan aynayı kapatıyorum mutlaka arkadaşlarım babam bana manyak diyorlar bunun gibi şeyler yüzünden..
arabayı yıkatınca sanki az önce showroomdan çıkmışım gibi hissediyorum![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
yıkamayı geç , yagmurda da araba daha sessizdir dikkat edin , daha fenasını söyleyeyım benım eskı vtec2 ye paslanmaz kromdan düz boru yaptık yazın ne arabanın tabanına vurma ne bişey , bir yagmur yagsın dırrrrtttt diye alta vuruyodu (ister inanın ister inanmayın) ve egsoz ısındıgında 2 parmak dışarı cıkıyodu![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
mesela örnek ben boy abdesti alınca böyle rahatlıyorum kendimi temizlenmiş günahlardan arınmış hissediyorum küfür etmemek en ufak günah işlemek istemiyorum öyle de manyağım.
araçta da durum böyle sevmem gitmez derim şöyle böyle iç dış güzelce bir temizleyence sanki alttan alttan low rider çalıyor böyle huzurlu huzurlu gidişim oluyor.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Al benden de o kadar ..
Temizlemezsen heryerinden ses geliyor.Alt takım gitmiş sinir hat safaaraba cıncık gibi olsun .hepsi kayboluyor.. yanlız değilmişim
sevindim
evet bendede aynı durum var yıkandıktan sonra araba daha kalıtelı gıbı gelıyo hele kuafore gırmısse sıfır km gıbı gleıyo arac bana :d
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)