kardeşim akraban ve çevrendeki poolis olanlarda yanlış biliyor prim meselesi yok , diğer konuya gelince ben her gün modifiyeli araç durduryorum kontrol ediyorum uygulama için gerek trafik yönünden gerek asayiş yönünden inceliyoruz , her meslektaşımın hali tavrı tabi ki başka ...
Gulu seven dikenine katlanir. Su ana kadar odedigim cezalarla temiz bi 106 alirdim sanirim
Cevirmeden kacmayin ben zamaninda cok kactim bir gecede 2 milyar yedigim mi olmadi mahkemeye mi cikmadim neler neler.. Artik hepsinde duruyorum ve asla alkollu arac kullanmiyorum gayet huzurluyum pasa pasa cezami alir oderim yani el mahkum yapacak bisey yok .
egsozun kimseye girdiği çıktı yoktur , o tür egsozlar kanunun yasak kıldığı kısımlara girer...
30/1-b Diğer eksiklik ve bozuklukları bulunan araçlarla, görüşü engelleyecek veya bir kaza halinde içindekiler için tehlikeli olabilecek süs, aksesuar, eşya ve çıkıntıları olan araçları kullanmak, karayolunu kullananlar için tehlike yaratacak şekilde olan veya görüşü engelleyecek ve çevredekileri rahatsız edecek derecede duman veya gürültü çıkaran araçları kullanmak,
Geçen gün park cezasi yedimde , yılbasından sonra 150 tl asagısına af cıkıyordu.Hersene oluyormu acaba bu af durumu?? Ona gore odeyecegimde![]()
Bu iş adamına bağlı İnsanların şahinci,doğancı dedikleri bizler arabalarımıza binemiyoruz şehir içinde gezemiyoruz. Geçenlerde pois durdurdu ön cam'da yazan yazıyı söktürdü bize. Geçen sene yazında bir abimiz durdurdu kontrolden sonra camlara film çekin boş durmuş dedi![]()
adamına göre yani..
polis memurusunuz anladığım kadarıyla. peki bişey sormak istiyorum aracımın sac jantlarının rengine ve lastiklerimin genişliğinede ceza yazabiliyolarmı ? polis tuttu bundanda ceza yazmaya kalktı bilmediğim için yapma etme demek zorunda kaldım ? orj lastik ebadı 185-70-13 benim aracımdaki lastikler 215-50-13.. Tenekelerin rengine nası karışılabiliyo ?
Real men use three pedals !
Supercharged e36coupe
trafik cezaları rehberine bakmak gerekir bu kadar ince detay ile ilk defa karşılaşıyorum
linkten trafik mevzuatına tıklayın gerekli bütün yasal prosedür burda
::.. TRAFK HZMETLER BAKANLII ..::
abi yok yemin ediyorum kafayı yedim ya pazartesi günü egsozdan bağladılar eyvallah bütün gün uğraştım men.ini kaldırdım egsozu söktürdüm orj egsozu taktım ucunda krom ufacık bi başlık var ses yok seda yok salı günü tekrar çevirdiler konuşturmuyolarda farklı bi ekip. adam neye sinirlenmişse tek kelime ettirmedi aldı evrakları otoparka gittik ne bu jantlar ne bu lastikler orjinali böyle değil bağlıyorum arabanı egsozunda var tamam bağladım diyo ya egsoz falan yok bak söktüm aha dünkü ceza falan onu gösterdim tavandaki ne öyle tatilemi gidiyosun oda yasak diyo vallahi billahi saygısızlık etmek istemedim ama sesimi yükseltip bağrınmamak içinde kendimi zor tuttum.. sisteme girmeye çalışıyo ciddi ciddi bağlıyodu araba hala otoparkta gözüküyo diye işlem yapamadılar bende bastım gittim nedir bu ya
Real men use three pedals !
Supercharged e36coupe
polis takmıssa sana bısey yapamazsın.
madem yasak madem bu kadar dıkkat cekıyor ve ızın verılmıyor. peki arkadas bunlar memlekete yasaksa nasıl gırıyor nasıl satılmasına ızın verıyorsun.teskılattan bırılerı cebıne saglam para ındırmeye devam edıyor. sen alıp takıyorsun SUCLUSUN. ama bunu satan kısı ve memlekete sokan kısıler sucsuz mu?
hadı kaldıkı polis ısını cok mukkemmel yapıyor...
emınmıyız bundan....
HAYIR.............
sokakta cadde de otobanda manyak gıbı araba kullanıyorlar. polısın umrunda mı?
DEGİL....
nasılsa sana yada baskasına zarar verse GOREV esnasında oldu dıye zabut tuturacaklar..
zararli ve suclu kım
yıne SEN...
arkadas memleketın cıvısı cıkmıs...
en sonunda satcagım subaruyu alacagım bır smart gezıp tozacagım.nedir len bu yok kanat var arac orjınal degıl yok jant rengi..
MEMLEKETTE BASKA SORUN MU KALMADI............
burada suclu tamamen devlet bız suruculer degıl.........
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)