User Tag List

Sayfa 5/14 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
256 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Egzos cezası.

UmitKC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neyse yazdım da geri editleyim . Devam et kardeşim egsoz takabilirsin bence,istedigin kadar ceza ye yine tak..Ülkenin derdi tasası bitmedi antin kuntin şeylere takıyorlar kafayı,yok yasakmış yok cezaymış ülkenin ugraşılacak başka derdi kalmadı ,efendi doğru düzgün insanların bir tane keyfi olur onu da çok görürler,insan dışı egsozlara kalabalık yerlerde görgüsüzce sonuna kadar basılmasına ben de karşıyım,benimde egsozum var kalabalıkta basmaya utanıyorum zaten ayıp oluyor diye,ama sessiz de gitsem durduruyorlar arkadaşında demek istedigi bu üstüne gidilmesin boşuna..
    Sana katılmamak elde değil o tarz şeyler tabiki sevilmez tasvip de edilmez.
    Some Body Stop Me !

ismailozkan_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RSBurak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    trafikte polis çevirirse kesinlikle durun.bu kayserideki olaydan sonra durmayanlara arkadan ateş filan ederler hiç belli olmaz.sakarya polisinden bir kere ceza yedim oda emniyet kemerinden şimdi sürekli takıyorum.ama egzozdan ceza yazma hakları yok ya piyasada egzozlu araba bırakmayacaklar yada tok ve hafif bağıran mesela benim araba bunlara müsaade edecekler.gerekçeleri ne merak ediyorum egzoza ceza yazmalarının?
    bugüne kadar durmayanlara arkadan ateş etmediğimiz ve kovaladığımız için (ab standartları gereği) kayserideki üzücü olay başımıza geldi ....

ama durumlar düzeliyor şu an kapan kullanma olayı gündemde...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UmitKC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bakın işde sız de polissiniz demekki .. Ben Size denk gelseydim sız ceza falan yazmazdnız cunku halden anlıyorsunuz. Ama Bana ceza yazan adam arabayı onden gorur gormez cek sola hop 154 tl ceza.. Neyıme verdın dedım egzosun ole mı olması lazım dedı artıst artıst. Gerekce egzos degıl ses cıkartması degıl hanı 3-5 ceza yazalım da bugun de iş yapdı gorunelım muhabbeti.

Benım de akrablarım tanıdık abılerım war polis onlardan duyup da yazdım ben .. demekkı buradaakı bazı ABılerımızı de soleyerek rahatsız ettım k.bakmayın..
    kardeşim akraban ve çevrendeki poolis olanlarda yanlış biliyor prim meselesi yok , diğer konuya gelince ben her gün modifiyeli araç durduryorum kontrol ediyorum uygulama için gerek trafik yönünden gerek asayiş yönünden inceliyoruz , her meslektaşımın hali tavrı tabi ki başka ...

UmitKC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ismailozkan_01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim akraban ve çevrendeki poolis olanlarda yanlış biliyor prim meselesi yok , diğer konuya gelince ben her gün modifiyeli araç durduryorum kontrol ediyorum uygulama için gerek trafik yönünden gerek asayiş yönünden inceliyoruz , her meslektaşımın hali tavrı tabi ki başka ...
    Her parmak , Her insan , Her polis , Her doktor tabıkı bır degıldır..
    Some Body Stop Me !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UmitKC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar.

Bugün Adapazarı merkezde bir şey almaya giderken polis pusu kurmuş ve beni görür görmez sola çek deyip ehliyet ve ruhsat istemek kaydıyla 154 TL ceza yapiştırdı..

Ve orada dediği bi laf dikkatimi çekti.

'' Dua et de ilk cezan olsun yoksa arabayı bağlarım '' dedi.

Böyle bir şey var mı gerçekten ?

(Bir de bu egzos Polis'lerin Neresine .iriyor) da ona ceza veriyor ?
    bu güzel mesajın için ayrıca teşekkür ederim sen bu zihniyetle gidersen o egsozu sana daha çoook monte ederler......

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla neresine giriyor diyorsun ama yanlış konuşuyorsun bu konuda. emin ol bende polisleri pek sevmem çünkü aralarında 10 tane düzgün varsa 10 tane dünyayı ben yarattım der gibi takılanları da var. o yüzdende hepsini kötü görünüyor gözümüze.

ancak şu var, kanunda kesin ve net bu egzos denen şey motor sporları haricinde orjinalin dışına çıkılamaz. senin gittiğin sokak motorsporları pisti miydi? değildi. kanunen adamın ceza kesme hakkı var mı? var.

gülü seven dikenine katlanır mı? katlandırırlar. Dolayısı ile kanuna uygun olmayan bi zevkin varsa cezasınada katlanman gerekir. Çünkü bu iş düşündüğümüz gibi değil. Uyuşturucu kullanan adama bunun kötü olduğunu anlatabilirmisin? derki bi bu zevkimiz var bunuda rahat bırakmıyorlar.

iyi o zaman uyuşturucu kullanana göz yumsunlar nede olsa kullanana göre aslında bi bu zevkimiz var denilen bişi, ancak bize göre iğrenç bişi.

egzosda böyle bize göre güzel ama yolda giderken azcık bassan trafikteki diğer araçlarda gürültüyü başı kaldırmayan adama küfür bile ettiriyoruz. arkamızdan sövüyordur.

benim şuanda 2bin tl cezam var bu tür çeşitli sebeplerden 2 senede toplamda. radar egzos cam filmi v.s v.s en sonunda sıkıldım filmi söktüm egzosuda kumandalıya çevirdim çünkü artık farkına vardım, hata cezayı bize kesenlerde değil. ceza yiyen bizlerde.

o yüzden hakaret etmeden düşünmek lazım biraz. suçlu sen ve benim. polislerin tek suçu efendi davranmayı kibarca geçirmeyi öğrenememiş olması. yani ceza yazmak tamamen hakları ve doğru olanı yapıyorlar.
    güzel bir düşünce tebrik ederim bizim meslekte kendiniz bilmezlerde çok fazla sayıda , ayrıca efendi ol ki efendilik göresin der büyüklerimiz

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gulu seven dikenine katlanir. Su ana kadar odedigim cezalarla temiz bi 106 alirdim sanirim
    Cevirmeden kacmayin ben zamaninda cok kactim bir gecede 2 milyar yedigim mi olmadi mahkemeye mi cikmadim neler neler.. Artik hepsinde duruyorum ve asla alkollu arac kullanmiyorum gayet huzurluyum pasa pasa cezami alir oderim yani el mahkum yapacak bisey yok .

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seni durdurduğunda sorsaydın, egsoz nerene giriyor da durdurup ceza kesiyorsun diye..
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

mert1612 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    egsoz ucu yüzünden ceza yiyip arabasında ne var ne yok söken arkadaşım vardı
    FN2-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Seni durdurduğunda sorsaydın, egsoz nerene giriyor da durdurup ceza kesiyorsun diye..
    egsozun kimseye girdiği çıktı yoktur , o tür egsozlar kanunun yasak kıldığı kısımlara girer...

30/1-b Diğer eksiklik ve bozuklukları bulunan araçlarla, görüşü engelleyecek veya bir kaza halinde içindekiler için tehlikeli olabilecek süs, aksesuar, eşya ve çıkıntıları olan araçları kullanmak, karayolunu kullananlar için tehlike yaratacak şekilde olan veya görüşü engelleyecek ve çevredekileri rahatsız edecek derecede duman veya gürültü çıkaran araçları kullanmak,

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    egsozun kimseye girdiği çıktı yoktur , o tür egsozlar kanunun yasak kıldığı kısımlara girer...

30/1-b Diğer eksiklik ve bozuklukları bulunan araçlarla, görüşü engelleyecek veya bir kaza halinde içindekiler için tehlikeli olabilecek süs, aksesuar, eşya ve çıkıntıları olan araçları kullanmak, karayolunu kullananlar için tehlike yaratacak şekilde olan veya görüşü engelleyecek ve çevredekileri rahatsız edecek derecede duman veya gürültü çıkaran araçları kullanmak,
    Teşekkür ederim ilginize bilmiyordum..
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Samet_vti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adapazarının neresinde oldu bu olay peki ?
    Allah yürü yaa kulum dedi;açtım Vtec'i

tuttut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen gün park cezasi yedimde , yılbasından sonra 150 tl asagısına af cıkıyordu.Hersene oluyormu acaba bu af durumu?? Ona gore odeyecegimde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu iş adamına bağlı İnsanların şahinci,doğancı dedikleri bizler arabalarımıza binemiyoruz şehir içinde gezemiyoruz. Geçenlerde pois durdurdu ön cam'da yazan yazıyı söktürdü bize. Geçen sene yazında bir abimiz durdurdu kontrolden sonra camlara film çekin boş durmuş dedi adamına göre yani..

BurakYozgat. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

polis memurusunuz anladığım kadarıyla. peki bişey sormak istiyorum aracımın sac jantlarının rengine ve lastiklerimin genişliğinede ceza yazabiliyolarmı ? polis tuttu bundanda ceza yazmaya kalktı bilmediğim için yapma etme demek zorunda kaldım ? orj lastik ebadı 185-70-13 benim aracımdaki lastikler 215-50-13.. Tenekelerin rengine nası karışılabiliyo ?
    Real men use three pedals !
    Supercharged e36coupe

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim ilginize bilmiyordum..
    rica ederim vazifemiz arkadaşlarımıza yardımcı olmak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Independent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    polis memurusunuz anladığım kadarıyla. peki bişey sormak istiyorum aracımın sac jantlarının rengine ve lastiklerimin genişliğinede ceza yazabiliyolarmı ? polis tuttu bundanda ceza yazmaya kalktı bilmediğim için yapma etme demek zorunda kaldım ? orj lastik ebadı 185-70-13 benim aracımdaki lastikler 215-50-13.. Tenekelerin rengine nası karışılabiliyo ?
    trafik cezaları rehberine bakmak gerekir bu kadar ince detay ile ilk defa karşılaşıyorum

linkten trafik mevzuatına tıklayın gerekli bütün yasal prosedür burda

::.. TRAFK HZMETLER BAKANLII ..::

BurakYozgat. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trafik cezaları rehberine bakmak gerekir bu kadar ince detay ile ilk defa karşılaşıyorum

linkten trafik mevzuatına tıklayın gerekli bütün yasal prosedür burda

::.. TRAFK HZMETLER BAKANLII ..::
    abi yok yemin ediyorum kafayı yedim ya pazartesi günü egsozdan bağladılar eyvallah bütün gün uğraştım men.ini kaldırdım egsozu söktürdüm orj egsozu taktım ucunda krom ufacık bi başlık var ses yok seda yok salı günü tekrar çevirdiler konuşturmuyolarda farklı bi ekip. adam neye sinirlenmişse tek kelime ettirmedi aldı evrakları otoparka gittik ne bu jantlar ne bu lastikler orjinali böyle değil bağlıyorum arabanı egsozunda var tamam bağladım diyo ya egsoz falan yok bak söktüm aha dünkü ceza falan onu gösterdim tavandaki ne öyle tatilemi gidiyosun oda yasak diyo vallahi billahi saygısızlık etmek istemedim ama sesimi yükseltip bağrınmamak içinde kendimi zor tuttum.. sisteme girmeye çalışıyo ciddi ciddi bağlıyodu araba hala otoparkta gözüküyo diye işlem yapamadılar bende bastım gittim nedir bu ya
    Real men use three pedals !
    Supercharged e36coupe

jay-b - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polis takmıssa sana bısey yapamazsın.
    madem yasak madem bu kadar dıkkat cekıyor ve ızın verılmıyor. peki arkadas bunlar memlekete yasaksa nasıl gırıyor nasıl satılmasına ızın verıyorsun.teskılattan bırılerı cebıne saglam para ındırmeye devam edıyor. sen alıp takıyorsun SUCLUSUN. ama bunu satan kısı ve memlekete sokan kısıler sucsuz mu?
    hadı kaldıkı polis ısını cok mukkemmel yapıyor...
    emınmıyız bundan....
    HAYIR.............
    sokakta cadde de otobanda manyak gıbı araba kullanıyorlar. polısın umrunda mı?
    DEGİL....
    nasılsa sana yada baskasına zarar verse GOREV esnasında oldu dıye zabut tuturacaklar..
    zararli ve suclu kım
    yıne SEN...
    arkadas memleketın cıvısı cıkmıs...
    en sonunda satcagım subaruyu alacagım bır smart gezıp tozacagım.nedir len bu yok kanat var arac orjınal degıl yok jant rengi..
    MEMLEKETTE BASKA SORUN MU KALMADI............
    burada suclu tamamen devlet bız suruculer degıl.........

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)