hava güzel bizim burada , en azından şimdilikyada biz daha pis sıcakları yaşadığımız için hep , şu anda fazla etki etmiyor..
edit:hatta şu anda forecadan baktım 26 derece gösteriyor...ama yarın 37 , cuma günü 40 derece gösteriyor , önümüzdeki 3-5 gün içinde buradada başliicak cehennem herhalde...
Ofis tüm gün güneş alıyor eskiden ufaktan esinti oluyordu oda yok artık cam kapı hepsi açık ama yaprak kımıldamıyor klima yok mu diyenler olabilir ofiste perde bile yokküfür edesim var ceza almak istemiyorum kuşadası bu sıcak çekilmiyor kesinlikle
burda +15 den sonra millet don sudyen balkonda bahcede gunesleniyobiride cirkin olsa canina yandigimin ulkesinde
![]()
Eridim resmen ya...
enough ?
arkadaşlar birde bu sıcaklarda hayvanlarıda unutmayalım..sosyal paylaşım alanlarında uyarılar yer alıyor mutlaka görmüşsünüzdür hayvanlarında suya ihtiyaçları oluyor ve aşırı sıcaklarda onlarıda ihmal etmeyelim..
offf offf bir esmeye başladı tam göbeme göbeme misss
rabbim duydu sesimizi![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
bizim burda yapıyorlar zaten. b.çekmece belediyesi kampanya filan yapıyordu bunun için.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
kendimi duvara sürtsem alev alacam kıvılcımdan o dereceyim![]()
Hava acaip sıcak cidden, araba 35 derece gösteriyor ama kesinlikle hissedilen 45
Ben stoğumu yaptım akşama
![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Ankarada 40 dereceyi gordum bugun,basima gunes gecti deli gibi bas agrisiyla kivranip duruyorum..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)