SICAAAAAAAK, İzmir bugün bildiğiniz yandı ki daha da beter olacakmış. Bütün gün dışardaydım, çıktığıma çıkacağıma pişman oldum ama işler vardı onları halletmem gerekiyordu.
Ne deniz, ne kum, ne de başka birşey. 4 duvar + sağlam/güçlü bir klima gerisi hikaye...
Ama bildiğiniz piştim yaw, bildiğin pirzola
Bol bol sıvı tüketmeyi unutmayın, dehidrasyona uğramayın.![]()
alköl içmeyin bre zındık münafıklar![]()
![]()
bugun adaya gittim denize girmeye değil güneşlenmeye canavar gibi valla benim mevsimim geldi oh becumartesi pazar en geç pazarteside antalyaya doğru kaydıkmı 3 haftalık kadar tamamdır
![]()
guzel allhım fınallere calıstıgmı goruyor olsa gerek benım odaya sıcak hava ugramamıs bıldıgın gece yorganla yatılırbutun ev halkının gozu benım odada . sadece bugun yarım satlıgıne bakırkoye gıttım cehennm sıcagı var gercekten allh calısnlara yardım etsın
![]()
Yagmur camurdan nefret eden biri olarak en mutlu sezonumu yaşıyorum.Ofiste evde arabada klima var yazlıkta havuz var daha ne olsun aksamda yatmadan soğuk duşu caktımmı canavarHemde arabayı haftada 1 yıkadımmı temiz temiz biniyorum nihayet!
Yogurt olduk
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
ben orta büyüklükte havuz aldımbalkona koyup , soğuk suyu doldurup girmeyi planlıyorum
![]()
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)