User Tag List

Sayfa 11/15 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
275 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Basik aracla gezmek !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olay adamın çok alçak arabasının kasisten geçerken korna çalınmasına rahatsız olması.

yok malın kıymetsizmiş, babam trafktörüyle duruyormuş göndermeden önce bi okuyun yazdıklarınızı.

alçak arabanızla babanızın kasisten geçişi bir mi? babanız dik yokuşa çıkacakken durup, çapraz inip çıkıp trafiği engelliyor mu? kendinizde biliyorsunuz aradaki farkı hala anlamsız baba örnekleri gösteriyorsunuz..ben sanki kasis görünce yapıştırın dedim..

bi anlayın dediğimi ondan sonra yorum yapan, anlamsız, veya aşağılamak için yazmayın..

TameR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Doğu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olay adamın çok alçak arabasının kasisten geçerken korna çalınmasına rahatsız olması.

yok malın kıymetsizmiş, babam trafktörüyle duruyormuş göndermeden önce bi okuyun yazdıklarınızı.

alçak arabanızla babanızın kasisten geçişi bir mi? babanız dik yokuşa çıkacakken durup, çapraz inip çıkıp trafiği engelliyor mu? kendinizde biliyorsunuz aradaki farkı hala anlamsız baba örnekleri gösteriyorsunuz..ben sanki kasis görünce yapıştırın dedim..

bi anlayın dediğimi ondan sonra yorum yapan, anlamsız, veya aşağılamak için yazmayın..
    iyide bizde yavaş gidiyosa sebebi var diyoruz sende bunu anlamıyosun ? adam arabasını alçak kullanmayı seviyo ve kasiste alçak arabanın arkasında beklediğin 10 sn ile hiçbirşey kurtulmuyo

seninki en arkada beklerken ışık yeşil olur olmaz kornaya basmaya benziyo yazdıklarının bir mantığı sence var mı? trafik kasiste yada eğimde zaten yavaşlıyo ha 5 sn önce ha 5 sn sonra farkeden bişey yok... çok rahatsız oluyosan yol istersin verir adamda geçersin öne kasisten mi uçuyosun rampadan mı fırlıyosun o sana kalmış
    REAL MEN USE THREE PEDALS!

nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ben anlıyorum kardeşim seni.. benim aracımda basık. kasislerden geçerken mecburiyetten , nerdeyse duruyorum ve çapraz geçiyorum. normalde kasiste yavaşlanır tabiiki ama biz nerdeyse duruyoruz.çukur görünce direksiyonu kırdım diye bi keresinde kaza yapıyodum.basık olmayan araca en fazla 3 gün dayanabiliyorum ama trafikte karşı tarafa yaşattığı sıkıntıyı hiçe sayamaz kimse.

ensoztrk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstenilen bu değilmi zaten yavaş gidilsin sokaklarda tapagaz yapılmasın gibi gibi basık araba kullanan adam daha dikkatli oluyor her yerde yapıştırmıyor buda bi çok tehlikeyi önlemiş oluyor yani bırak adam yavaş gitsin sekelesin :P

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    - İlk mesajı okuyarak cevap veriyorum. Bende ilk arabamı 3 yada 5 cm basmıstım hatırlamıyorum, ozamanlar aman sürter aman vururum orası delinir burası eğilir korkusuyla kllanıyodum.

Gectiğimiz ekim ayında kafayı dip bastım lip dahil düz yolda sürtüyordu. Hiç cekinmedim vururum kırarım korkusu olmadı. ( Olsaydı ya tampon kırmıştım ya kartel delmiş ) O şekildede catalca ya gidip geldim bikackez. Tabi arabaya okadar para veriosun kolay alınmıyor ama. Basınca vurdugunda için acımıycak Gülüp geciceksin cünki bu senin fantazin, Sana kimse zorla araba bastırmadı sen yaptın bunu diyceksin kendine. Bugun yine yaklaşık dip düşük, Lip yine en ufak esnemede sürtüyor. Ara sıra başakşehirde shell'i bilirler 4.etaba giderken orda askıda kalıyorum girip cıkarken ama halediyoruz bi şekilde
    #KGdetanirlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nostra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben anlıyorum kardeşim seni.. benim aracımda basık. kasislerden geçerken mecburiyetten , nerdeyse duruyorum ve çapraz geçiyorum. normalde kasiste yavaşlanır tabiiki ama biz nerdeyse duruyoruz.çukur görünce direksiyonu kırdım diye bi keresinde kaza yapıyodum.basık olmayan araca en fazla 3 gün dayanabiliyorum ama trafikte karşı tarafa yaşattığı sıkıntıyı hiçe sayamaz kimse.
    sonunda anlatmak istediğimi anlayıp objektif olarak yorum yapan çıktı, teşekkür ederim.

daha da birşey demiyim artık ben anlattıkça adam sebebi var arabam basık diyor. sanki arabanızı basmayın dedik..

mmged_jan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sertlik salınım ayarlı amortisörler en güzeli ister seke seke ister salına salına
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rwd olsun diyeceğim araç yokta keşke e30 önden çeker olsaydıda bu kadar apaçinin eline düşmeseydi
    Arabam benim can dostum bir nevi evcil hayvanım

CGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonunda anlatmak istediğimi anlayıp objektif olarak yorum yapan çıktı, teşekkür ederim.

daha da birşey demiyim artık ben anlattıkça adam sebebi var arabam basık diyor. sanki arabanızı basmayın dedik..
    Dogu sana pm atilmiyo numaram ayni bi msj atar misin bana..
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet olası sokak yarışçıları...
    dekagrup.sahibinden.com

instagram.com/cagataycora

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çamurlukla tekerlek arası kapalı olacak ama araba yüksek olacak ben bunu daha çok seviyorum

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sol seritten 40 la giden direksiyona yapisik bayanlar benim kasisde durmamdan daha cok yavaslatiyor trafigi ,

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forumda son zamanlarda entel dantel mi diyelim ya da başka bir sıfat mı bulalım o tür kişiler türedi . Yok xenon far takılmaz göz alıyor,zaten bi xenon far özelliği 50 yıldır var sanki bu ülkede herkes bile bile xenon takıyor . Sanki hiç kimse xenonlu arabaya binmedi ,kimse otto remus hks skunk egsozlar takmadı . Sanki kimse aracını basmadı yerde süründürmedi .

En iyisi mi orjinal leylek gezmek ,far sis sarı . Jant bile atmaya gerek kalmaz . Aracın motoruna da modifiye yapmayan bazı kişilere soruyorum belki haddime değil de bu siteye neden üye oldunuz ? Aracınız renault peugeot'sa diyelim peugeotturkey com renaultturkey com gibi emekli memur sitelerine üye olabilirsiniz o kadar orjinalciyseniz
    Aracıma far kaşı nerden temin edebilirim diye konu açıyorlar oralarda . Tam sizlik
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kasislerden yüksek araçla hızlı geçmek ne zamandan beri moda oldu ? Babam passatıyla bile yavaşlayıp geçiyor . Tamamen saçmalamaya başladınız diye düşünüyorum .

Dediklerinde a dan z ye haklısın herkes burada birşeyler yapıyor sonuçta bilmeyenler öğreniyor bilenler öğretiyor. Arkadaş ortamı roll ler yapılıyor araçlar kıyaslanıyor paylaşımı vs. herşey yapılıyor. Yok göz alması yok kasisi falan o muhabbetler dediğin yerde geçiyor
    Şahsen o kasisten hızlı geçme olayı cidden saçma geliyor ben arabamı ilk aldığımda
    kasislerden durup geçiyordum eibachta hr de coiloverda yine aynı şekilde geçtim. Yani bunun basık olsun olmasın hiç bir ilgi alaka göremiyorum.
    coiller varken zar zor ilerlediğim yollara girdiğimde bile hızlanmadım 1. viteste gittiğim yollar oldu en kötü arkamdakine yol veriyordum devam ediyordum. yani gelipte yargılama olayı aşırı gereksiz bu bizim zevkimizdir herkes biliyor arabaya zarar veriyor az biraz işkence oluyor bazı yerlerde ama demiyoruz ki biz böyle böyle diye.
    Bence böyle şeylere karşı olanın buraya üye olmaları tamamen gereksiz bir olay hem kendileri gerilir hemde okuyanlar
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Schecter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KGüneyli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    - İlk mesajı okuyarak cevap veriyorum. Bende ilk arabamı 3 yada 5 cm basmıstım hatırlamıyorum, ozamanlar aman sürter aman vururum orası delinir burası eğilir korkusuyla kllanıyodum.

Gectiğimiz ekim ayında kafayı dip bastım lip dahil düz yolda sürtüyordu. Hiç cekinmedim vururum kırarım korkusu olmadı. ( Olsaydı ya tampon kırmıştım ya kartel delmiş ) O şekildede catalca ya gidip geldim bikackez. Tabi arabaya okadar para veriosun kolay alınmıyor ama. Basınca vurdugunda için acımıycak Gülüp geciceksin cünki bu senin fantazin, Sana kimse zorla araba bastırmadı sen yaptın bunu diyceksin kendine. Bugun yine yaklaşık dip düşük, Lip yine en ufak esnemede sürtüyor. Ara sıra başakşehirde shell'i bilirler 4.etaba giderken orda askıda kalıyorum girip cıkarken ama halediyoruz bi şekilde
    keyif işi bu diyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schecter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    keyif işi bu diyorum
    Aynen öle kardeşim, konuyu tamamen okudum az önce ne muabbetler dönmüş. Adam basık arac muabbetine konu acmıs, Siteye neden üye oldun motor modifiyen varmı yok far kaşın koptumu. Reklamlı reklamlı postlar atanlar olmuş ALLAH sonumuzu hayır etsin.

Basık arac seviyoruz ama 3cm değiş Dip Cilesinide cekiyoruz
    #KGdetanirlar

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ben tümseği kasisi geçtim yoldaki çukurlara bakmaktan bazıları gibi etraftaki karıyı kızı süzemiyorum .Bu benim bugüne kadar kullandıgım araçlarda da geçerliydi babamın arabalarında da . Basık yüksek farketmez çukurdan tümsekten olabildigince kaçacaksın .
    imzasız..

TameR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    halısahadan dönerken mahalleden kardeşleriminde söylediği gibi

"Allah sabır versin"
    REAL MEN USE THREE PEDALS!

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hergün isyan ediyorum yolların haline her gelen tıkırtıda içim acıyor ama yapıcak birşey yok
    katlanıyoruz.neyseki fn2 lerin altı komple plastik kaplıda sürtünce koruma plastiği sürtüyor
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

esrckr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chn53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sol seritten 40 la giden direksiyona yapisik bayanlar benim kasisde durmamdan daha cok yavaslatiyor trafigi ,
    erkeklerdende var hakkını yemeyelim bayanların verilebilecek en iyi örnek dayım cinnet geçiriyorum arabasına binmek zorunda kalınca

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TameR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    halısahadan dönerken mahalleden kardeşleriminde söylediği gibi

"Allah sabır versin"
    Sen basıkarac kullanmıosun aga, seninkisi tamamen ayrı bi olay
    #KGdetanirlar

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3luk yay takip dip basık tribine girenlede ayri bi olay

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)