User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
69 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Antalya Olimpos tatil ?

brsmustang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen yaz olimpostaydık müthiş bir yer.istten bir organizasyonla gittik çokda uygun bir fiyata. türkmen tree house da kalmıştık.orange dan sahile 7-8 dk yürüme mesafesi var.sahile giriş ücretli kart sistemiyle yapılıyor girişler 5-10 defalık kartlar var.kendi araçınızla gidecekseniz ufak bir bilgi vereyim.tree house bölgesi dere kenarı bir yer ama dere yazın kuruduğu için orayı yol olarak kullanıyorsunuz bu senede yağmurlar çok şiddetli geçtiği için epey kötüdür.

ergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sabri-A Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz en son traktör ile gitmiştik araba ile kıyamamıştık 4-5 sene önce..şimdi ne haldedir bilmiyorum.3 hafta sonra antalyaya dönünce yine gidicem oraya bende merak ettim şimdi..sazak koyunun biraz açığında dağdan akan bir su var her derde deva tekne ile de gidilebilir.

o zaman tabana kuvvet olaak sanırım. belkıde duzeltmışlerdır 4-5 sene az degıl bakalım şansımıza artık
    ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM

YUNUS EMRE

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok kanım kaynadı haftaya olsada gitsem bir an evvel Gidecek olan başka kimseler varsa görüşelim bir bira içelim

Bir şey sorucam gerçi foruma üye meriç'ede sordum da orange pansiyon sahibi apo ile rezervasyon yaptırdık 1 ay önce falan,herhangi bir ön ödeme ücreti istemedi bizden,gelince hallederiz dedi.. umarım sıkıntı yaşamayız
    imzasız..

psikolojikdeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    20 seneden beri çırali olimpostayım arkadaşlar kafa dinlemek istiyorsanız Çıralıda eğlenmek istiyorsanız Olimpos tarafında yer bakın

yasin_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı psikolojikdeli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    20 seneden beri çırali olimpostayım arkadaşlar kafa dinlemek istiyorsanız Çıralıda eğlenmek istiyorsanız Olimpos tarafında yer bakın
    merhaba dostum 20 senedir cıralıdayım demişisin de ordaki ve anlaşmalı restourantları ve hersene gelen insanları tanıyor olman lazım dimi... özelden sana bi kaç isim vericem tanıyormusun merak ettim.
    PowerTune

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doğru tercih, club party vs seviyosanız bam güm eglenelım dıyorsanız tek tercih kemer olmalı ama kafa dinlemek için olimpos cok mantıklı. Arabyla gelıyorsanız araba azıcık bıle basıksa olımposa ınemezsınız arabayla haberınız olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende çok uzun senelr kesintisiz olyposta kalır çıralıya sahilden yrür denize orda girerdim...

sahili inanılmaz denizi berrak güzel. ben hasan s da kalıyordum denize en yakın pansiyon sabah kahvaltı akşam yemeği en son 35 mi ne kalmıştım kahvaltı yaparken ayağımın altından tavuklar civcivler filan geciyordu fırsat bulsamda anılarımı tazelesem birdaha...

bende cıvıc sport umla gitmiştim, tarihi yer olduğu için taslı yere asfalt yapamıyorlar araba az içerde hırpalanıyor ama ağırlık atıldıktan sonra sıkıntı yok şoför haric herkes inip yürürse sorun olmaz
    PowerTune

ergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ocean0636 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doğru tercih, club party vs seviyosanız bam güm eglenelım dıyorsanız tek tercih kemer olmalı ama kafa dinlemek için olimpos cok mantıklı. Arabyla gelıyorsanız araba azıcık bıle basıksa olımposa ınemezsınız arabayla haberınız olsun
    araç arjınal ds3 oraya uygunmu yolları yoksa berlıngoyla gelecegım bılgı verırsenız cok sevınırım. aslında bı kac gun kalıp fethıye mı yapsak dıye de dusunuyoruz ama tam karar veremedık olımpos cok guzel gorunuyor

Alıntı yasin_R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende çok uzun senelr kesintisiz olyposta kalır çıralıya sahilden yrür denize orda girerdim...

sahili inanılmaz denizi berrak güzel. ben hasan s da kalıyordum denize en yakın pansiyon sabah kahvaltı akşam yemeği en son 35 mi ne kalmıştım kahvaltı yaparken ayağımın altından tavuklar civcivler filan geciyordu fırsat bulsamda anılarımı tazelesem birdaha...

bende cıvıc sport umla gitmiştim, tarihi yer olduğu için taslı yere asfalt yapamıyorlar araba az içerde hırpalanıyor ama ağırlık atıldıktan sonra sıkıntı yok şoför haric herkes inip yürürse sorun olmaz
    35 tl cok ıyı rakam vallahı bedava oyle guzel bı yer ıcın
    ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM

YUNUS EMRE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi fiyatlar 60-65 tl arası 35 tl eskidenmiş
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi fiyatlar 60-65 tl arası 35 tl eskidenmiş
    hasan s la bi konusun derim en sakin yer orası bence orayı işletenlerde aile dede nine ve cocukları akşam muhabbetleri cok güzel... 35 2 sene önceydi ortalama gene 40-50 filandır
    PowerTune

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi çok da sakin olması biz gençler için iyi değil ,tamam sakinlik iyidir de fazlasıda zarar .. Bu olimpos da amma pansiyon varmış Bayram's var bide.

Yinede tavsiyen için sagol abi .Orange pansiyona gidicez büyük ihtimal az önce tekrardan konuştuk netleştirdik aradık orange ı
    imzasız..

atahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olimpos güzel yerdir ben gideli çok oldu fakat doğası harika denizide öyle,kafa dinlenicek yer aıyorsanız asosta iyidir.
    Uz Vtec
    HKA Typer

K.O. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çıralıda harika bi yer geçen yıl gitmiştim aklımda kaldı bu yılda kesin gidecem.tanıdığımın ağaç evleri var biraz konforsuz ama doğa düşkünleri için biçilmiş kaftan..

nicksar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ergin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadailar bu sene daha boyle sakin kafa dınleyecek bı tatıl düşünüyoruz biraz araştırmayla da Antalya olimpos diye bi yer bulduk bu tarafa gıden kalan bılgısı olan var mıdır gıttıgımıze deger mı kafa dınleyelım dıye boşuna gıdıp canımız sıkılmasın bılen kışılerden yardım beklıyorum yada farklı onerıler de olabılır.
    Tam isabet On numara mekan sessiz sedasız geçirirsiniz.
    Artist ne arar la bazarda.

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kemerin ana yolu vs cok guzel ama ana yoldan olimposa kadar inen bi kac km lik yol biraz basik fd6'da 3.5 yay varken zar zor geciyodum stock ds3 yavas yavas gecer heralde diye dusunuyorum

s.alican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ergin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vallahi bi hevesle cadır aldık falanda da bu domuz ve yılan kolay kolay gelmez ama ayının sagı solu bellı olmaz ondan tırsıyorum zaten bakalım yureklı ( beni de yüreklendırecek ) ıkı arkadaş daha bulabılırsem kafaya koydum

sazak koyunu inceledım şimdı cok guzel gorunuyor resımlerden. pekı arabayla ulaşım yok mu yoksa cok engebelı falan mı ?
    selamınaleyküm konuya geç dahil oldum.arkadaşların dediği gibi eğerki kafa dinlenicek bir yer istiyorsanız kesinlikle çıralı eğerki eğlence istiyorsanız olympos derim.yanlız şöyle bir durum var.çıralıda denize 50 ile 100 metre arasında.olymposta biraz uzak düşüyo.tam denize gidiceksiniz 1 km bazı pansiyonlarda 2 km bile mesafe var.yürüyeceksiniz yada servisi oluyo.en yakın yer yine 750 metre.giriyorsunuz çıkıyorsunuz sıcakta tekrar yürüyorsunuz biraz yoruyor.ama çıralıda terliği çıkar denize koş.sahilde restaurantlar da var. fiyatlar çok uçuk değil oraya göre çok doğal.oyuncuların futbolcların ünlülerin kaçmak için tercih ettiği bir yer.
    bizim kendi pansiyonumuz var çıralıda isterseniz yardımcı olurum kesin tarihi verirseniz.ama memnun kalırsınız tekne turuda ayarlarım isterseniz.sahilde restaurantlarımızda var kuzenlerimin.isterseniz pansiyondada temin edebilirsiniz bizim odalar olymposa göre daha lüks kalıyor.bahçsinde kendinize özel yemekte yiyebilirsiniz.öyle yeticek yetmicek sıra bekleme olayı yok .ceneviz sazak dediğiniz yerlere araç ile ulaşım yok.yanlız cenevize arazi aracı ile vardı sanıırm.denizi havuz gibi bembeyaz taş ve kum var.dibi akvaryum gibi tavsiye ederim.
    bu dediklerim pansiyonum var diye demiyorum yanlış anlaşılmasın eğlence istersenizde olymposa gidene kadar kemere gitmeniz daha mantıklı in çık yokuş yerine kemere git gel daha mantıklı arada 10 km oynar... benim söyliceklerim bu kadar.niyetim reklam değil arkadaşlar sadece yardımcı olmak
    = Anmelden | Facebook
    = Alican Pansiyon-Çıralı | Facebook
    Alıntı erkin006 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ezel de 47 numara ayak varmış haftasonu gazetede yazıyordu...varın siz düşünün malzemeyi

göz döndümü eyşan meyşan paklamaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı s.alican Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selamınaleyküm konuya geç dahil oldum.arkadaşların dediği gibi eğerki kafa dinlenicek bir yer istiyorsanız kesinlikle çıralı eğerki eğlence istiyorsanız olympos derim.yanlız şöyle bir durum var.çıralıda denize 50 ile 100 metre arasında.olymposta biraz uzak düşüyo.tam denize gidiceksiniz 1 km bazı pansiyonlarda 2 km bile mesafe var.yürüyeceksiniz yada servisi oluyo.en yakın yer yine 750 metre.giriyorsunuz çıkıyorsunuz sıcakta tekrar yürüyorsunuz biraz yoruyor.ama çıralıda terliği çıkar denize koş.sahilde restaurantlar da var. fiyatlar çok uçuk değil oraya göre çok doğal.oyuncuların futbolcların ünlülerin kaçmak için tercih ettiği bir yer.
    bizim kendi pansiyonumuz var çıralıda isterseniz yardımcı olurum kesin tarihi verirseniz.ama memnun kalırsınız tekne turuda ayarlarım isterseniz.sahilde restaurantlarımızda var kuzenlerimin.isterseniz pansiyondada temin edebilirsiniz bizim odalar olymposa göre daha lüks kalıyor.bahçsinde kendinize özel yemekte yiyebilirsiniz.öyle yeticek yetmicek sıra bekleme olayı yok .ceneviz sazak dediğiniz yerlere araç ile ulaşım yok.yanlız cenevize arazi aracı ile vardı sanıırm.denizi havuz gibi bembeyaz taş ve kum var.dibi akvaryum gibi tavsiye ederim.
    bu dediklerim pansiyonum var diye demiyorum yanlış anlaşılmasın eğlence istersenizde olymposa gidene kadar kemere gitmeniz daha mantıklı in çık yokuş yerine kemere git gel daha mantıklı arada 10 km oynar... benim söyliceklerim bu kadar.niyetim reklam değil arkadaşlar sadece yardımcı olmak
    = Anmelden | Facebook
    = Alican Pansiyon-Çıralı | Facebook
    Her yorum birbirinden karışık,bu saatten sonra kafayı karıştırmak saçma olur sanki,sizin pansiyonda güzelmiş çıralıya mı gelsek. Orasıda çok sessiz sakin kaçar galiba
    imzasız..

twstr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belki yazılmıstır ama gidilmesi gereken bir restorant var kesinlikle kacırmamalısınız..olimpostan yukarı yola cıkıp kemere dogru gıderken çıralı girişinden girin selale restorant var..
    oglen gunesının altında gıdın selalenın ustunde agaclar altında dogal klımalı bır ortamda muhtesem bır yemek yıyın..zaten herkezın kendıne ozel yerı oluyor ve ıstersen yemegı ye uyu oldugun yerde..olimposa gidince ugranması gereken 1. yer bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı twstr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belki yazılmıstır ama gidilmesi gereken bir restorant var kesinlikle kacırmamalısınız..olimpostan yukarı yola cıkıp kemere dogru gıderken çıralı girişinden girin selale restorant var..
    oglen gunesının altında gıdın selalenın ustunde agaclar altında dogal klımalı bır ortamda muhtesem bır yemek yıyın..zaten herkezın kendıne ozel yerı oluyor ve ıstersen yemegı ye uyu oldugun yerde..olimposa gidince ugranması gereken 1. yer bence

Listeye dahil ettim,ben balık sevmiyorum ama ızgara tarzı olmalı
    imzasız..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)