User Tag List

Sayfa 22/23 İlkİlk ... 1220212223 SonSon
420 sonuçtan 400 ile 418 arası

Konu: Akhisar yarışlarında yaptığınız yanlış bilgilendirmeler

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O gunku sartlar ne ıse oyle yapılıcak ama ıdeal sartları olcmek,yarısmacılara bılgı vermek ıcın onemlı bu bılgıler.
    Buarada,noktalama ısaretlerı kullanmanı tavsıye ederım

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence gereksiz, önce pistlerin uzunlukları tamamlanıp ölçüm sistemi dört dörtlük oturması lazım ,gece yarışı vs vs yenilikler yapıldıkdan sonra ince ayrıntılara inmek lazım nem rüzgar yönü çok çok geride , önce lastik ısıtmadan ve ısıttıkdan sonraki lastik basınçlarımızı düzgün yapalım da nem rüzgar hallolur

repsol
    Misafir
    Herkese merhabalar.

Bugün açıklanan yazıya göre pistin uzunluğu yetkililer tarafından 379 metre ölçülmüş. Buradan okuyabilirsiniz. Ben 375 metre demiştim. Önemli değil. Başta 395 metre ölçmüşlerdi hatalarından döndüler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Organizasyonlarda hatalar olabilir önemli olan doğruyu bulabilmektir. Umarım bir çok daha güzel yarışlara imza atarlar. Keza araçlarda öyle. Saniyelerde büyük farklar olmayacaktır. Fakat bir iş nasıl açıklanıyorsa öyle yapılmalı. Başından beri değinilen mevzu bu idi. Yanlış olan nokta benim bunu burda açıklamamdan sonra bana yapılan kışkırtıcı, yalan söylürmuşumcasına yorumlarla suçlanmam.

Peki şimdi neler ortaya çıktı ? (Dikkat : Bu kısımdan sonra yazacaklarımı organizatörler kesinlikle üstüne alınmamalıdır.)

Bana hak verenler oldu onlara sonsuz teşekkürler. Fakat bilerek yalanlar söyledi bazı arkadaşlar. Bilip bilmeden yalancıymışcasına suçladılar. Dalga geçenler oldu. Allah büyüktür yalan ile biyere varamazsınız. Şahsımı yalancılıkla suçladınız şimdi utandınız mı? Bari Allah'tan korkun. Göz göre göre yalan söylemeyin insanlara. Bu ülkede ilerlemek istiyorsanız önce yalanı bırakın. İnsanları suçlamadan önce bir düşünün. AYIPTIR. Bu konu sayesinde işler belki daha da yoluna girecek. Art niyet aramayı bırakın artık, yalanı dolanı bırakın. Kendinizi kandırmayın.

Yoksa böyle rezil olursunuz, komik duruma düşersiniz...

İyi akşamlar.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    İmzalarda ki metreler güncellenir o zaman artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İmzalarda ki metreler güncellenir o zaman artık
    hayirlisi : D cok sevip kopamayanlar olacaktir

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geç de olsa hatanın bu kadar büyük olduğunu görerek camiadan özür dilemeleri yeterli bence bu saatten sonra yapılacak daha öte bir olay yok... ama rekor ve süre olayında 'üzerine şu kadar ekleyince gerçek değer çıkar' konusuna kimsenin girmemesi lazım, gerçek 402 de ölçülen neyse odur, xx,yy*1,06060 gibi çarpanlara girmeyelim artık...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    327 metre olması imkansız...
    O pist büyük ihtimal 380metre çıkacak

Uzunluğu kısalığı biryana Organizasyon ,arkadaşlık dostluk muhabbet yardımlaşma on numara ..Seyircinin pit alanına daldığı arabaların üzerinde foto çektirdiği milletin avadanlıklarını uçurduğu bir yer değil...Rpm ekibi imkan varsa finişi ileri aldırıp yarışı 402mt üzerinden yaptırırsa çok daha iyi olacak
    Ahahaha hiç sevmiyorum ben demiştim demeyi

GökhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teknolojiyi küçümseyen google map dan nasıl doğru ölçüyosun diyenler vardı gittin ölçtünmü diyenler vardı dicek kelime yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    simdi o sallayanlar bi akilli sen misin diyenler, ben org. icinde gorevliyim sallamsyin sadece 7 metre kisa diyenler ne diyecek onu merak ediyorum. gik da demezler ozur de dilemezler. ozur dilemek onlara yalan soylemekten iftira atmaktan daha zor geliyor. ozur diledikleri zaman kuculeceklerini saniyorlar.
    IN BOOST WE TRUST

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı repsol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese merhabalar.

Bugün açıklanan yazıya göre pistin uzunluğu yetkililer tarafından 379 metre ölçülmüş. Buradan okuyabilirsiniz. Ben 375 metre demiştim. Önemli değil. Başta 395 metre ölçmüşlerdi hatalarından döndüler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Organizasyonlarda hatalar olabilir önemli olan doğruyu bulabilmektir. Umarım bir çok daha güzel yarışlara imza atarlar. Keza araçlarda öyle. Saniyelerde büyük farklar olmayacaktır. Fakat bir iş nasıl açıklanıyorsa öyle yapılmalı. Başından beri değinilen mevzu bu idi. Yanlış olan nokta benim bunu burda açıklamamdan sonra bana yapılan kışkırtıcı, yalan söylürmuşumcasına yorumlarla suçlanmam.

Peki şimdi neler ortaya çıktı ? (Dikkat : Bu kısımdan sonra yazacaklarımı organizatörler kesinlikle üstüne alınmamalıdır.)

Bana hak verenler oldu onlara sonsuz teşekkürler. Fakat bilerek yalanlar söyledi bazı arkadaşlar. Bilip bilmeden yalancıymışcasına suçladılar. Dalga geçenler oldu. Allah büyüktür yalan ile biyere varamazsınız. Şahsımı yalancılıkla suçladınız şimdi utandınız mı? Bari Allah'tan korkun. Göz göre göre yalan söylemeyin insanlara. Bu ülkede ilerlemek istiyorsanız önce yalanı bırakın. İnsanları suçlamadan önce bir düşünün. AYIPTIR. Bu konu sayesinde işler belki daha da yoluna girecek. Art niyet aramayı bırakın artık, yalanı dolanı bırakın. Kendinizi kandırmayın.

İyi akşamlar.
    Helal olsun sana dostum. Başından beri büyük bir sabırla üslubunu bozmadan bu olayı takip ettin ve sonuçta haklı çıktın.

Şimdi başkaları düşünsün.

İyi forumlar..
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

kemal_koker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak yarışa gelecem ora kaç metreyse söyleyin sonradan yanlış iş olmasın

Dino® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kemal_koker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak yarışa gelecem ora kaç metreyse söyleyin sonradan yanlış iş olmasın
    402 mt. olarak yarışı düzenleyeceğiz.

iso335 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı repsol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese merhabalar.

İyi akşamlar.
    arkadaşım teşekkür ediyorum sana bizzat mantıken şu anda daha 9 saniyelere daha düsememiş oluyoruz inşallah bu yarışta 9 xx görürüz TR rekorunu kırarız

eger konya pistinde sıkıntı yok ise TR REKORU 10.05 TİR
    msupra

msky

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iso335 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım teşekkür ediyorum sana bizzat mantıken şu anda daha 9 saniyelere daha düsememiş oluyoruz inşallah bu yarışta 9 xx görürüz TR rekorunu kırarız

bu sene manısada yapılan butun sureler geçersiz ozaman ismail abi 23 unde yapılacak yarıstaki gercek 402 metre surelerını merakla beklıyoruz
    et giren yere dert girmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yarışmadan önce tuvalete girseydin şu anda 9.XX di derece yaw.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yarışmadan önce tuvalete girseydin şu anda 9.XX di derece yaw.
    ne söylemeye çalıştıgını anlatabilirmisin bana yoksa ben anlatacagım
    msupra

msky

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne söylemeye çalıştıgını anlatabilirmisin bana yoksa ben anlatacagım
    iso ağırlık atsaydın anlamında yaw. Sakin.
    IN BOOST WE TRUST

ilkerist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Abi espiri güme gitmiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    espiride sıkıntı yok ama ben hafifletme olayının okadar üstününe düşen bir adam degilimki onun için kasa ters bakiye verdi
    msupra

msky

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)