tam onune yataylama koyucaksın misss. yada top gibi araba zaten 2-3 kişi kaldırıp çeviricen akıllanır![]()
tam onune yataylama koyucaksın misss. yada top gibi araba zaten 2-3 kişi kaldırıp çeviricen akıllanır![]()
DR. OWL
bızım kapının onunede 4 araclık yere park yapılmaz koymuslar reklamcılar neymıs patronu araba parketcekmıs kamyonları parkediyomus filan tabelayla bı daldım patronunda kamyonunuda diye daha mahallede kamyon görmedıkdayak cenneten cıkmadır
![]()
İlker G.
zirve ye tasındınız sanırım ayarsızı çok buranın uzun süre kalıcaksanız Allah yardım etsingeçen gün anayola a101 marketin kamynu komple parketmişti yol kapalıydı polisi aradıum gelmedi bile sabaha karşı kamyon gidince yol açıldı burada polise tel açsanda fayda etmez
hakkatten garaj girişine park etmenin mantığı nedir arkadaş..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
bazi insanlara cidden arac parki ile ciddi egitim verilmeli diye dusunuyorum...
valla iyi durmuşsunuz laf soylemeden, ben resmen dalaşirdim![]()
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
kasisleri berbat yolları daha berbat sürekli ön takımları amortisörleri değiştrmekten bıktım yere yakın araba kullanmak imkansız zaten erikliye asfalt yapıyor keşan içi kendi halinde
yahu adama sormazlar mı birader sen hangi mandıranın öküzüsün diye. keşke içinizden geçenleri sorsaydınız da bizim de içimizde adamın amacıyla ilgili merak kalmazdı. ya da ne bileyim şöyle kuvvetli 4 5 kişi bi yuklenip sağa sola atsaydınız. o da sizin amacınızı düşünseydi gece uyurken![]()
Şeytan Sadece Sunar... İnsan İstediğini Seçer...
töbe töbeeee ramazan ramazan ne içmiş bi soraydınız ya bayramdan sonra bizde içelim salaklaşalım mal'a bağlayalım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)