User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
122 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: garaj önüne parkta son nokta :))

AtmoSpheriC
    Misafir
    direk lastiklere çalışın bunların

poseidon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öper misin?
    sabaha mı bırakırsın?
    sabaha kadar öper misin bunları?

Bu avm lerde ortaya bırakanlara çok kötü sövüyorum.

Hayvan herif şehirde yaşadığının farkında değil hala yalağa eşşek bağlıyorum sanıyor.
    "Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."

MuratGürakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunlar sevap kazanmamız için gönderilen tipler. Sabrettikçe ses çıkarmadıkça bonusları topluyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki, herkesten farklı olarak ben bir şey yazayım,

Otoparkın doluluk durumuna göre bu şekilde park etme durumum muhtemel..
    Otopak boşsa ben de koyarım bu şekilde.. AVM giriş kapısından mümkün olduğunca uzak bir yere..

Otopark dolu ise, işimin aciliyetine göre, ya da o anki ruh halime göre ya nizami park ederim ya da otopark dolu diye geri çıkarım ki genelde mümkünse boş diye en alt kata koyarım aracımı..

Eşşek kadar adam/kadın olmuş kapı açmayı öğrenememişse benim yapacak bir şeyim yok.

Kapımda gamze görmek zorunda değilim sırf "başkasının hakkına saygı" sebebi ile..

Kapısını hayvan gibi açmasın ya da süpermarket arabasını benim arabama yaslayıp bagajına yerleştirmesin.

Park yeri konusunda saygı bekleyen, kendi araçlarına duymadıkları saygıyı başkalarının araçlarına göstermek zorundadır.

Ha saygı göstermiyor mu.. Bu kadar mı gamsız o kişi.. O zaman oyunu kurallarına göre oynarım ben de, 2mt daha fazla yürüsün zahmet olmasın sayın kendisine..

Sevgiler, Q.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    heryeri kendilerinin sanıyor sığırlar

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse kusura bakmasin ben de AVM'de ilk secenek olarak tekli yer ararim, yoksa 3'lulerin bas taraflarindan disari dogru bosluk varsa oraya capraz girerim, baktim hic olmuyor bu BMW'ninki gibi birakirim. He son secenek tabi bu ama, mecbur kalip birakmisligim vardir.

Bu adam da gayet nizami birakmis, bizim gibi dusunuyor olabilir. Gelip bodoslama girmemis en azindan

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kimse kusura bakmasin ben de AVM'de ilk secenek olarak tekli yer ararim, yoksa 3'lulerin bas taraflarindan disari dogru bosluk varsa oraya capraz girerim, baktim hic olmuyor bu BMW'ninki gibi birakirim. He son secenek tabi bu ama, mecbur kalip birakmisligim vardir.

Bu adam da gayet nizami birakmis, bizim gibi dusunuyor olabilir. Gelip bodoslama girmemis en azindan
    iyide tarık gelip bodoslama girmemesi neyi değiştirir sonuçta onun ne sağına ne soluna araç konulmaz. yaptığı hiç bi şekilde insanlık değil.

madem o kadar değerli arabası. taxiyle gelsin avm ye sayın kendisi !

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    palio veya bmw, ikisi de yanlış park edip başkasının hakkına tecavüz etmiştir. kimse kusura bakmasın da 10 metre ötesine park etmek ya da, otoparkın avm giriş kapısından 50 metre uzağa park etmek kimseye bir şey kaybettirmez.

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bmw gibi park edenlere bir ceza uygulanmadıkça istedikleri kadar anons etsinler, araç sahiplerine sıkıntı yok. Ama bende lüks araç sahibi veya arabasına çok düşkün biri olsam, o şekilde park ederdim diye düşünüyorum

Çoğu sürücünün park yerine nasıl girdiğini, kapısını nasıl açtığını vs. vs. gayet iyi biliyoruz sonuçta

hakan_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sende onun önüne park etsene

Jackie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AVM otoparklarında bende ortalayıp , çaprazlama falan koyarım. Kapısını açmayı bilmeyen adamın altında araba olduğu sürece de böyle koymaya devam edicem .
    Bi seferinde eski aracımı koskoca bomboş otoparkta gittim en ücra boş bi yere park ettim. Bomboş otoparkta arkadaş gelmiş benim yanıma koymuş, kapısını açarken de benim kapıma vurmuş. Bende geldiğimde kontrol ederim , baktım hem göçmüş hemde boyasının izi var, ulan dedim bari vurdun kaç git Hırsımı almıştım onun aracından kim ne derse desin. O gün bu gündür mümkünse çapraz park ederim.
    Charged & Supercharged

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki, herkesten farklı olarak ben bir şey yazayım,

Otoparkın doluluk durumuna göre bu şekilde park etme durumum muhtemel..
    Otopak boşsa ben de koyarım bu şekilde.. AVM giriş kapısından mümkün olduğunca uzak bir yere..

Otopark dolu ise, işimin aciliyetine göre, ya da o anki ruh halime göre ya nizami park ederim ya da otopark dolu diye geri çıkarım ki genelde mümkünse boş diye en alt kata koyarım aracımı..

Eşşek kadar adam/kadın olmuş kapı açmayı öğrenememişse benim yapacak bir şeyim yok.

Kapımda gamze görmek zorunda değilim sırf "başkasının hakkına saygı" sebebi ile..

Kapısını hayvan gibi açmasın ya da süpermarket arabasını benim arabama yaslayıp bagajına yerleştirmesin.

Park yeri konusunda saygı bekleyen, kendi araçlarına duymadıkları saygıyı başkalarının araçlarına göstermek zorundadır.

Ha saygı göstermiyor mu.. Bu kadar mı gamsız o kişi.. O zaman oyunu kurallarına göre oynarım ben de, 2mt daha fazla yürüsün zahmet olmasın sayın kendisine..

Sevgiler, Q.
    Abi senden bu tür şeyleri duymak üzücü.

tabiki koca adam olmuş koca kadın olmuş kapı açmayı kapamayı öğrenmediyse fersah fersah uzak durcaksın ondan ama bence bu şekilde değil. ilk paragrafında söylediğin gibi alt kata in yada kapıdan uzak yere koy kendi aracını önemsiyorsan gamze olmasın istiyorsan 2 adım daha sen fazla at halka açık bi yerde insanların haklarını çalamazsın yani kendi kişisel hassaslığın için.

Ha bu tabiki yapmıyosan hakedıyosun demek değil. ama memlekette sığır çok. napıcaksın kacıyla baş ediceksin.

park için saygı bekleyen başkasının aracına saygı gosterecek dıyorsun haklısında.

avm lerde araçların tipi farketmeksizin ''İNSAN ARAÇLARI'' için yerlerde çizgiler var.!

bu çizgiler 1 arabalık yeri ifade ediyor. bu durumda keşke o çizgileri ayarlarken kapı açma paylarını biraz daha fazla tutsalardı da insan araçlarını kullanan hayvanlar kapılara gamze yapmasaydı.. yada ortalamasalardı çizgileri!

Ha diğer yandan oyunu kurallarına göre oynamaya gelince.
    bu gamzesi olmasın diye ortalayanlar allah verede gamzeden büyük kraterler bulmasalar. ***** havalar sıcak insanların sabırları filan o kalabalıkta böyle davranısları dahada zorlar..

Sevgiler..

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    palio veya bmw, ikisi de yanlış park edip başkasının hakkına tecavüz etmiştir. kimse kusura bakmasın da 10 metre ötesine park etmek ya da, otoparkın avm giriş kapısından 50 metre uzağa park etmek kimseye bir şey kaybettirmez.
    ha o benim arabama tecavüz etmiyor hayvanlığı ile, ben onun hakkına tecavüz ediyorum ha?

Peki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Palio kapalı garajın giriş-çıkışını bloke etmiş ve insanları madur etmiş o şekilde. Fakat bmw kapı açmasını bilmeyen davarlar yüzünden aracını ortalamış sağına soluna park edilmesin diye. Görüldüğü gibi de otoparkta her yer boş, bi arkaya park edilebilir, bmw nin sıkıntı yarattığını düşünmüyorum.
    Charged & Supercharged

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı powERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

tabiki koca adam olmuş koca kadın olmuş kapı açmayı kapamayı öğrenmediyse fersah fersah uzak durcaksın ondan ama bence bu şekilde değil. ilk paragrafında söylediğin gibi alt kata in yada kapıdan uzak yere koy kendi aracını önemsiyorsan gamze olmasın istiyorsan 2 adım daha sen fazla at halka açık bi yerde insanların haklarını çalamazsın yani kendi kişisel hassaslığın için.
    Alt kata da insen, uzağa da koysan yine buluyolar . Bende derdim manyak mı lan bunlar böyle koyuyo vs , ama yaşadıkça görüyosun ne kadar gamsız insanlar var, başkasının malı umrunda değil milletin.
    Charged & Supercharged

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı powERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi senden bu tür şeyleri duymak üzücü.

Ha bu tabiki yapmıyosan hakedıyosun demek değil. ama memlekette sığır çok. napıcaksın kacıyla baş ediceksin.

park için saygı bekleyen başkasının aracına saygı gosterecek dıyorsun haklısında.

avm lerde araçların tipi farketmeksizin ''İNSAN ARAÇLARI'' için yerlerde çizgiler var.!

bu çizgiler 1 arabalık yeri ifade ediyor. bu durumda keşke o çizgileri ayarlarken kapı açma paylarını biraz daha fazla tutsalardı da insan araçlarını kullanan hayvanlar kapılara gamze yapmasaydı.. yada ortalamasalardı çizgileri!

Ha diğer yandan oyunu kurallarına göre oynamaya gelince.
    bu gamzesi olmasın diye ortalayanlar allah verede gamzeden büyük kraterler bulmasalar. ***** havalar sıcak insanların sabırları filan o kalabalıkta böyle davranısları dahada zorlar..

Sevgiler..
    selamlar..

yazdıklarımı tekrar okursan içinde çok ince nüanslar var..

Bunlardan bir tanesi,
    -- Otopark boşsa..

Diğeri,
    -- avm giriş kapısından mümkünolduğunca uzağa..

Bir ötekisi,
    -- mümkünse en alt kata..

Otopark dolu ise zaten bırakmıyorum aracımı.. (o anki aciliyet durumum ya da gereklilik durumuma göre değişiyor. mecbur girmem gerekiyorsa o bahsettiğin İNSAN ARAÇLARI ÇİZGİLERİ ile sağ ve sol lastiklerim arasındaki mesafe aynıdır.. ortalanmıştır tam olarak!.

Otopark ın boş olduğu ve avm girişine uzak noktana nizami bir şekilde park ettiğimde yanımda da öküz istemiyorum. Gayet açık? Otopark bomboş dibimde parketmek yerine gidip kendi de geniş geniş arabasını parketmesi varken niye dibime parkediyor? Tamam tabiiki park etsin, kapılarımdan ne istiyor??

İstediğiniz kadar tecavüzcü diyebilirsiniz bana, noma problema..

O kapıları öküz gibi açan eşşekler beyefendi, ben aracımda gamze olmasın belaya bulaşmayayım diye düşünüp BOŞ OTOPARKTA iki yeri ortaladığım için AYIYIM.
    Kabul ediyorum.

Sevgiler, Q.

poseidon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Açıkçası aracımda tıklama gamze ya da her ne ise
    görmek istemiyorsam gidip en alt boş kata koyarım aracımı kafam rahat olur.

Sonuçta asansörle ha 1 kat fazla çıkmışsın ha 1 kat eksik.
    Otopark boş olsa bile çizgileri her ne sebepten olursa olsun ortalamam.

Bunu yanında evet millet olarak gerçekten kapı açmayı bilmiyoruz.
    ama bu kapıyı açan yaşlıdır yada küçük çocuktur anlamaz.
    Tutup da bunlara küfür edemem.

Hadi otoparkta çizgiyi ortaladın. Sokakta ne yapacaksın?
    Yukarıda arkadaşın dediği gibi psikopat çok memlekette. Aracın o şekilde bırakıldığını gören
    allah korusun sokar tornavidayı kapıya basar gider.
    "Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar zaten demiyoruz ki giriş kapısının önüne bu şekilde koyma taraftarıyız , alt katlara inip veya boş olan köşelere bu şekilde girmeyi uygun görüyoruz.Mesela çocuktur yaşlıdır falan deniliyor, yolcuların park etmeden önce arabadan inmesi gerekli bu tarz yerlerde. Dikkat ediyorum kimse bu şekilde park etmiyor.Araç full dolu,park ediliyo ve bütün kapılar çat çut açılıyo. Yazık günah.
    Ben eşeği sağlam kazığa bağliyim sonra Allah'a emanet.
    Charged & Supercharged

zetto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabi buda bi tercih :d

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)