User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
50 sonuçtan 39 ile 50 arası

Konu: Mobil Klima

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    0532 736 72 47 / Zeynel ( Genc Servis ) Mitsubishi bayisi ayni zamanda cook cok iyi bir servisleri var Zeynelde sahibi benimde cok yakin aile dostum . Ara ismimi ver durumu anlat sana tum ev icinde oda icinde olabilecek cozumleri sunar olmayacak seyleride soyler enesim.
    Evdeki klimalar icinde yardimci olur odana yapilabileceklerle ilgilide ...

Bizim eve 3 adet kurdu 4 sene once yazin 18 derecede hic kapanmadan calisir (ornegin suan benim odamdaki 4 gundur gece gunduz calisiyor 1 kez kumandaya dokunmadim ) daha zerre sorun yok kii biz marka marka diye tuttururken zaten her odaya takiyosun bir klima var icini ben bilirim guven dedi hem uygun hemde saglam dedi Cartel diye bir klima takti 1 klima parasina 3 klima aldirdi masallah 24 saat calisiyor tik yok ...

Eyvallah abi sağol bir arkadaşımla görüşüyorum olmazsa arayıp zeynel beydende bilgi alırım.Bu mesajından şunu anlıyorum Marka marka diye takılmamak lazım

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gkhn55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10 gün önce tekzenden aldık mobil klima soğutması gayet iyi fakat arkasındaki hava çıkışından çıkan sıcak hava soğuk havayı bastırıyor.10 dk da odanın içi hamam gibi oldu bulaşma derim ürünüde geri verdik zaten duvar tipi klima bak
    zaytung'dan mı alıntı bu mesaj ?

enes: bızım gemıde tegmenler bu sekılde cozum bulmaya calıstı.lakın pek randumanlı olmadı.cok terleme yapıyor.gunde degıl duruma gore bıkac saatte bıdonu doldurabılır.
    sıcak hava borusu kesınlıkle dırek kıc taraftan oda dısına cıkmalı yoksa elını bıle deydıremedıgın boru odayı ısıtıyor gercekten.+40m2 dıorsun.bız gemıde 6x3m lık yaklasık 15m2 odayı 800lıralık ıle sogutamadık desem yerıdır.ıyıce arastır derım.paran carcur olmasın.
    c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
    s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
    600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
    cbr250/tricity/x10/duke390
    meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolrath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    enes: bızım gemıde tegmenler bu sekılde cozum bulmaya calıstı.lakın pek randumanlı olmadı.cok terleme yapıyor.gunde degıl duruma gore bıkac saatte bıdonu doldurabılır.
    sıcak hava borusu kesınlıkle dırek kıc taraftan oda dısına cıkmalı yoksa elını bıle deydıremedıgın boru odayı ısıtıyor gercekten.+40m2 dıorsun.bız gemıde 6x3m lık yaklasık 15m2 odayı 800lıralık ıle sogutamadık desem yerıdır.ıyıce arastır derım.paran carcur olmasın.
    İyice kafam karıştı çok memnun olanda var senin gibi memnun kalmayanda marka model ile alakalı bir durum olmasın airfeller sanki en çok tutulanları.Sağol tavsiyelerin için

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işte size gerçekler

bu çalışma odam
    saati görüyorsunuz..
    üstelik birde vantilatör çalışıyor odada
    dışarısı 31.5 derece
    odanın içi 29 derece, nem %60 ve leş gibi terliyim, sıkıntı o biçim

gittim salona, klimayı açtım
    25 dereceye ayarlı
    sıcaklık göstergesinide oraya götürdüm
    işte 40 dakika sonrası
    dışarısı 31 derece
    oda 25 derece, nem %45
    içerisi varya cennet mübarek

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    bu tip bir urun kullanman icin, bacasini disari vermen, ve bacasini cok iyi izole etmen lazim.
    uygun delik vb
    Built to fall....

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Mobil klima nedir, ne kadar verimlidir bilmem ama marka konusunda Demirdöküm'den uzak dur derim.. Çok sesli.. Gece zor uyutuyor... Özellikle camın önüne konan alet ( pimapen cam olmasına rağmen ) durup tekrar çalıştığında yataktan fırlatacak bir gürültü çıkartıyor..

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rubenis'in de 9bin btu'luk mobil tipi varmis Enes. Bizim evde yillaaaar yilidir 2 tane duvar tipi Rubenis calisiyo, hele bu yaz full performans calistiriyorum, masallah tik demediler hic, tavsiye ederim.

Rubenis'in sahibi de arkadasimiz zaten Cemil Ipek, onun tavsiyesiyle almistim ben de, fiyati da uygundu o zaman, pisman olmadik Koctas'ta var urunlerin hepsi. Bauhaus'ta da var miydi hatirlamiyorum

cemil 458
    Misafir
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rubenis'in de 9bin btu'luk mobil tipi varmis Enes. Bizim evde yillaaaar yilidir 2 tane duvar tipi Rubenis calisiyo, hele bu yaz full performans calistiriyorum, masallah tik demediler hic, tavsiye ederim.

Rubenis'in sahibi de arkadasimiz zaten Cemil Ipek, onun tavsiyesiyle almistim ben de, fiyati da uygundu o zaman, pisman olmadik Koctas'ta var urunlerin hepsi. Bauhaus'ta da var miydi hatirlamiyorum
    Kardesım memun olmana sırketım adına cok sevındıgımızı belırtmek ısterız. Evınde kullanıgın cıhazları ne zaman alındıgını hangı servısın montajı yaptıgını cemilipek@rubenis.com a atarsan bır sefere mahsus kullandıgınız tum cıhazlara ucretsiz olarak bakim( genel bakım) + 1 senede garanti armagan edıyoruz. Gule gule kullanın

cemil 458
    Misafir
    Rubenıs klima ile herhangi bir bilgi fiyat servis sözleşmelerı garantı kapsamı ve sartları ögrenmek istediginiz her soruya 444 4 414 no lu telefondan ulaşabilirsiniz %5techturkey indirimiyle beraber

Yanliş anlaşilmasın amacım reklam falan yapmak degıl konu acılmış bende bu işi yaptıgım için yardımcı olmak isterım tesekkurler

made ın JAPAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende avcılar arçelik yetkili servisinde çalışıyorum ihtiyacı olana yada servisle sıkıntılı olanlar olursa yardımcı olmak isterim

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cemil 458 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardesım memun olmana sırketım adına cok sevındıgımızı belırtmek ısterız. Evınde kullanıgın cıhazları ne zaman alındıgını hangı servısın montajı yaptıgını cemilipek@rubenis.com a atarsan bır sefere mahsus kullandıgınız tum cıhazlara ucretsiz olarak bakim( genel bakım) + 1 senede garanti armagan edıyoruz. Gule gule kullanın
    Faturalari bulursam paylasirim tabi seve seve

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mobil klima olarak bilinen cihazlar dış ünite takmanın mümkün olmadığı yerler için uygun. Arkasındaki borudan sıcak hava üfürdüğü için boruyu mümkün olan en kısa mesafeden dışarı vermeniz gerekiyor. Bu cihazı alacaksanız mobil kullanım amaçlı değil montaj sıkıntısı nedeniyle alın.
    Mobil klima iç ve dış üniteyi bir arada barındıran bir cihaz olmasından dolayı kompresör de odanın içinde çalışmış oluyor ve split sistem klimalara göre daha sesli bir kullanım sunuyor.
    İç ünitenin yaydığı ısı ve sıcak havayı arkasındaki borudan atmasının sonucu olarak ısının bir kısmını iç mekana vermiyor, bu nedenle soğutma performansıda doğru olarak montajı yapılmış split sistem klimadan daha düşük.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)