User Tag List

Sayfa 5/9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
170 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Ankara-Batıkent'teki Süper Spor Araç yardımı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gazlayan kesinlikle V10, akşamları o güzel sesi dinliyorum hep
    bir de Marea'mız var batıkentte. L5 motorlu. 5 silindir ile 10 silindir birbirine çok benzer. aynen 6 ile 12 benzerliği gibi. başta v10 olan aracı marea sandım ama vites geçişlerinden olmadığını anladım.

yani v10'u da görüyor olabilirsin, 5 silindirli marea'cı abimizi de görüyor olabilirsin. ikisinin de şahane sesi var
    Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 tane 5silindir marea = V10
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vallaa emmoğlu, üç dört sene oluyo. x6 daha yeni çıkmıştı. bmw bayiisinde beyaz bi tanesini vitrine koymuşlar, içim kaynadı. o günkü posta dağıtımını da bitirmiştim ve eve dönerken bakmak için içeri daldım. üstümdeki kıyafetten ötürü de adam alıcı olmadığımı anlayıp ilgiyi kesti, masasına döndü. ulan bi çay bari söyle, herşey satın almak mı? gene de içine oturdum, bagajını açtım, kaputunu kaldırdım, işçilik malzeme kontrolü vs... vay arkadaş dedim.
    büyük terbiyesizlik yapmış, öyle birşey yapmaya hakkı yok. sonuçta o da sen gibi emir kulu, senin aldığın maaştan fazla birşey almıyor. takım elbise çekip 3-5 tiki ile konuşunca mutasyon falan geçirdiğini zannetmesin
    Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı banshee8831 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu videodaki 2 farklı manifoldun farkını bile anlayabiliyorum reel hayatta ki boxer seslere karşı daha bir hassasım.

Subaru Impreza GT Turbo 98 Invidia Manifold - YouTube
    kardeş ben de çok hassasım fakat hayatta hiçbir zaman sesini karıştırmadığım belki de tek araç: 90'lı yılların dizel mercedes'leri. (200d, 250d, 300d) mercedes'in dizelleri ayrı bi şangırdarmış o zamanlar, şimdi hepsi aynı gibi.

Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    itoluitler. kimdirki onlar hakir gorebiliyolar? para ile imanin kimde oldugunu kiyafetten anliyabiliyolarsa ne kiyafetler var icinde adam yok ne adamlar ustunde kiyafet yok. cok agir uyuz oldum. serefsizler.
    kardeş öfkeye gerek yok, hayatın her dalında mutlaka bu tür şahıslar çıkabilir. normal karşılayalım. son kasa cls'ye bakmaya gittiğimde (bayraktarlar mercedes) yaşananlar daha bi beterdi. ne yaparsın işte.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Anu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir de Marea'mız var batıkentte. L5 motorlu. 5 silindir ile 10 silindir birbirine çok benzer. aynen 6 ile 12 benzerliği gibi. başta v10 olan aracı marea sandım ama vites geçişlerinden olmadığını anladım.

yani v10'u da görüyor olabilirsin, 5 silindirli marea'cı abimizi de görüyor olabilirsin. ikisinin de şahane sesi var
    Vites geçişlerinde dsg gibi bir şanzımanda vites atıldığı zaman çıkan hafif patırtı var. Motorlar konusunda kafayı sıyırmış olduğumdan 5 silindirden gelen tını ile v10 çok ayrı geliyor zaten bana.
    ''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK

mhmtsrtp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeş ben de çok hassasım fakat hayatta hiçbir zaman sesini karıştırmadığım belki de tek araç: 90'lı yılların dizel mercedes'leri. (200d, 250d, 300d) mercedes'in dizelleri ayrı bi şangırdarmış o zamanlar, şimdi hepsi aynı gibi.

kardeş öfkeye gerek yok, hayatın her dalında mutlaka bu tür şahıslar çıkabilir. normal karşılayalım. son kasa cls'ye bakmaya gittiğimde (bayraktarlar mercedes) yaşananlar daha bi beterdi. ne yaparsın işte.
    abi anlattığın bu olaydan sonra aklıma quıcksilver ın sahiplerinin ferrari bakmaya gittiklerinde yaşadığı olay aklıma geldi gerçi anlatılanlarda ne kadar doğru oda ayrı bi konu sanırım sıkma bir şehir efsanesi ama satış odaklı bütün eğitimlerde anlatılıyo nerdeyse valla ne yalan sölim okudukdan sonra içimden keşke sende onlar gibi nufuslu olabilseydinde gerekeni yapsaydın neyse hepimiz böle olaylar yaşıyoruz zaten

Gry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vallaa emmoğlu, üç dört sene oluyo. x6 daha yeni çıkmıştı. bmw bayiisinde beyaz bi tanesini vitrine koymuşlar, içim kaynadı. o günkü posta dağıtımını da bitirmiştim ve eve dönerken bakmak için içeri daldım. üstümdeki kıyafetten ötürü de adam alıcı olmadığımı anlayıp ilgiyi kesti, masasına döndü. ulan bi çay bari söyle, herşey satın almak mı? gene de içine oturdum, bagajını açtım, kaputunu kaldırdım, işçilik malzeme kontrolü vs... vay arkadaş dedim.
    Bende patronumun Range Rover Sport unu götürmüştüm oda kardeşim gelecek diye bilgi vermişti fırçalamam için, satış sorumlusuna gittim tabi sözüm ona ablamın arabası rolündeyim paspas vereceklermiş.
    Neyse gittim heriflere inceden bir küskü verdim 135.000 euro para verdik bir çift paspas için bizi burayamı getiriyorsunuz diye kamil özür diliyor şekilden şekle giriyor sonra cooper s bakıcam lan dedim varmı burda kamil nasıl el pençe bir görcen ama
    baya sarmıştım satış sorumlusu çocuğa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @mhmtsrtp, hiç gerek yok zenginliğe. emin olun bi z4'e ya da bi f458'e binip gerçekten huzuru bulamamış, suratına gülmenin yakışmadığı adamlar var. zaten galeriye sevdamızdan, tutkumuzdan giriyoruz. almak için geldiğimi de söylemiyorum ki, bu trip ne la sayın satış temsilcisi?

hastalık kardeş işte. alamasan da birşeyler etkiliyo seni. ilk 996 turbo'yu gördüğümde yeminle etrafından ayrılamamıştım. sahibi gelir de çalıştırır, ben de sesini duyma şerefine nail olurum diye en az bir buçuk saat başında beklemiştim aracın. gelmedi adam.

bazı şeylere karşı olan bağımlılığı açıklayamazsınız arkadaşlar. benim 996'nın farlarına baktığımda gördüğüm şeyi ya da konuyu açan arkadaşımızın v10 sesini duyduğunda hissettiği şeyi açıklayamayız. bambaşka duygular kaplıyodur içimizi. hani büyük bi alim çiçeğe böceğe bakar da bizim göremediğimiz deryaları görür ya, öyle galiba.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bazı insanlar ne yazık ki terbiyesizlikte sınır tanımıyor,her kapıdan girene araba satacak değiller sonuçta..

Alıntı mhmtsrtp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi anlattığın bu olaydan sonra aklıma quıcksilver ın sahiplerinin ferrari bakmaya gittiklerinde yaşadığı olay aklıma geldi gerçi anlatılanlarda ne kadar doğru oda ayrı bi konu sanırım sıkma bir şehir efsanesi ama satış odaklı bütün eğitimlerde anlatılıyo nerdeyse valla ne yalan sölim okudukdan sonra içimden keşke sende onlar gibi nufuslu olabilseydinde gerekeni yapsaydın neyse hepimiz böle olaylar yaşıyoruz zaten
    olay nedir acaba merak ettim de,sorun değilse tabi sordum ama..

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

kardeş öfkeye gerek yok, hayatın her dalında mutlaka bu tür şahıslar çıkabilir. normal
    karşılayalım. son kasa cls'ye bakmaya gittiğimde (bayraktarlar mercedes) yaşananlar daha bi beterdi. ne yaparsın işte.
    yaa tabiki ole..misal ben gecen gun persan diye bi perdeciye gittim..kiyafetim biraz harap olmustu..tadilat yapiliyo evde ordan ciktim..dedim nisanlimida alayim gidelimde bi perde bakalim..

neyse kapiya nisanlimin micrasi ile yanastim uzerimde harap,kizcagizda temizlik yapti evde dokulenleri supurdu oda bi bitap..yav arkadas 7-8 elamanin bi tanesi gelipte siz kimsiniz demezmi..!!

biz trene bakarcasina modellere bakiyoruz..derken biri cikti geldi yanimiza kaba etini kaldirip..
    -buyrun neye bakmistiniz??

ulan be mal perdecide neye bakilir?? bende dedim pastirma alacaktim varmi...sifati degisti biraz..dedim beyfendi perde bakicaktik..aklimizda bi model yok yeni modellerden olusan bi katalogunuz yada onerebileceginiz bisey varsa bi bakalim lutfen..

yine umursamaz bi tavirla gitti oturdu adam masaya..internet sitesiniz ismini yazdi burdan bakin dedi..

opermisin sabahami birakirsin...yav arkadasim dedim bende biliyorum burdan bakmayi..elinizde katalok yokmudur fikir edinebilecegimiz..verebileceginiz yada sizin onericeginiz.. zor bela kalkti yine yerinden kopegin onune kemik atar gibi onumuze bi katalok birakti cekti gitti laklaga yine..

suratina baktim sabir ya rabbim dedim..neyse bisey sordu nisanlim bana bende adama yonelttim soruyu..adamin cevaba bak..beyfendi o model biraz pahalidir !!!!

kusura bakmayin agir konusucam...be pezevenk illa kapiya lux arabayla yanasip kiyafetimiz cixmi olmali..nerden biliyosun o perdeyi 1 milyon kere satin alamayacagimi..hadi alamiyorum diyelim..ulan bu ulkede parasi olmayan adam olsunmu !!! biyere girip ictemi cekemesin..hayaldemi kurmasin..ALLAHc.c ima havale ediyorum bole insanlari..

senin yazinida gorunce sinir yaptim yine..kusura bakma fatih..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vites geçişlerinde dsg gibi bir şanzımanda vites atıldığı zaman çıkan hafif patırtı var. Motorlar konusunda kafayı sıyırmış olduğumdan 5 silindirden gelen tını ile v10 çok ayrı geliyor zaten bana.
    o fart fart sesine de hastayım. yarı-otomatik şanzumanlara has birşey. bence en güzeli mercedesin 63 AMG'lerindeki fart sesi çok güzel tınlıyor meret

The Fast and the Famous - YouTube

TT-RS de olabilir eğer dolanıyorsa. s-tronic ile güzel bir eksozla aşırı derecede v10 benzerliği çıkarıyor ortaya

Jackie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mhmtsrtp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nasıl bi olay bu merak ettim
    Charged & Supercharged

ERTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir v10 hastası daha
    BORKED

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaa tabiki ole..misal ben gecen gun persan diye bi perdeciye gittim..kiyafetim biraz harap olmustu..tadilat yapiliyo evde ordan ciktim..dedim nisanlimida alayim gidelimde bi perde bakalim..

neyse kapiya nisanlimin micrasi ile yanastim uzerimde harap,kizcagizda temizlik yapti evde dokulenleri supurdu oda bi bitap..yav arkadas 7-8 elamanin bi tanesi gelipte siz kimsiniz demezmi..!!

biz trene bakarcasina modellere bakiyoruz..derken biri cikti geldi yanimiza kaba etini kaldirip..
    -buyrun neye bakmistiniz??

ulan be mal perdecide neye bakilir?? bende dedim pastirma alacaktim varmi...sifati degisti biraz..dedim beyfendi perde bakicaktik..aklimizda bi model yok yeni modellerden olusan bi katalogunuz yada onerebileceginiz bisey varsa bi bakalim lutfen..

yine umursamaz bi tavirla gitti oturdu adam masaya..internet sitesiniz ismini yazdi burdan bakin dedi..

opermisin sabahami birakirsin...yav arkadasim dedim bende biliyorum burdan bakmayi..elinizde katalok yokmudur fikir edinebilecegimiz..verebileceginiz yada sizin onericeginiz.. zor bela kalkti yine yerinden kopegin onune kemik atar gibi onumuze bi katalok birakti cekti gitti laklaga yine..

suratina baktim sabir ya rabbim dedim..neyse bisey sordu nisanlim bana bende adama yonelttim soruyu..adamin cevaba bak..beyfendi o model biraz pahalidir !!!!

kusura bakmayin agir konusucam...be pezevenk illa kapiya lux arabayla yanasip kiyafetimiz cixmi olmali..nerden biliyosun o perdeyi 1 milyon kere satin alamayacagimi..hadi alamiyorum diyelim..ulan bu ulkede parasi olmayan adam olsunmu !!! biyere girip ictemi cekemesin..hayaldemi kurmasin..ALLAHc.c ima havale ediyorum bole insanlari..

senin yazinida gorunce sinir yaptim yine..kusura bakma fatih..
    Kanka uyuz oldum ben bu herife, Allah aşkına gidelim bigün
    Charged & Supercharged

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @kip, ben denemedim öyle şeyleri.

bu arada her modelin kapıları açıkken s350 cdi'ın kapıları kilitliydi. artık satılmış olduğundan değil, ona herkesi bindirmiyolardı o yüzden. camından bakıyoduk kokpitine eğilip. ahşabı neyi manyak görünürdü camın ardından bile, vay arkadaş...
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jackie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka uyuz oldum ben bu herife, Allah aşkına gidelim bigün
    ne gidecez olum..itle itmi olalim simdi..gittim baska yerden baktim bende..birdaha omrum boyuncada benim param o hirbolara haram..cevremede herkezede solicem o totoslardan bisey aldirtmiycam..agir uyuz oldum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne gidecez olum..itle itmi olalim simdi..gittim baska yerden baktim bende..birdaha omrum boyuncada benim param o hirbolara haram..cevremede herkezede solicem o totoslardan bisey aldirtmiycam..agir uyuz oldum..
    Nişanlanmak baya değiştirdi seni kanka , çok sakin bi insan oluverdin
    Charged & Supercharged

Anu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o fart fart sesine de hastayım. yarı-otomatik şanzumanlara has birşey. bence en güzeli mercedesin 63 AMG'lerindeki fart sesi çok güzel tınlıyor meret

The Fast and the Famous - YouTube

TT-RS de olabilir eğer dolanıyorsa. s-tronic ile güzel bir eksozla aşırı derecede v10 benzerliği çıkarıyor ortaya
    Başka motor olamaz kesinlikle v10 Sesi ilk duyduğumda acaba dedim, sonra çıktım balkondan dinledim. Markasını anlayamadım ama yarı otomatik şanzımanlı bir v10. Tınısı böyle olan bir motorun 10 silindirden başka olma sansı yok. 5 silindirlerde hem devirlenme daha isteksiz ve ağır, hem de darbeli bir sesi var. Diğer motor çeşitleri zaten çok farklı bu sesten
    ''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin yazinida gorunce sinir yaptim yine. kusura bakma fatih.
    yok arkadaş ne kusuru. dediğim gibi insanoğlu özünü kaybetti. parası olan el üstünde. daha görüntüye bakıp da neler yapıyolar, al işte kendin yazdın kardeş.

neyse, konu motor sesi, adama da ayıp ettik.

haa bu arada gurbetçi dönemi, yaz ayları ya. bizim akrabalar e280 cdi ile geldiler bu yaz. kullanmadım ama ön yolcu koltuğunda hızlanmasını yaşadım. 3.0 v6! vay yolunu yordamını...! babamızın 1.6 otomatik passat'tan sonra o kalkış gün boyu işime odaklandırmadı beni.

parayı ne kadar sevmezsek o kadar da ihtiyacımız olur.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)