Altunizade ayışıgı hondaya yeni typer gelmiş fuarda bakamayanlara bakmak isteyenlere duyurulur :) yarın gidicem
Printable View
Altunizade ayışıgı hondaya yeni typer gelmiş fuarda bakamayanlara bakmak isteyenlere duyurulur :) yarın gidicem
Roll videosu hic bir yere eklenmeyecek abi Murat abinin ricasi.
Neden eklenmiyor anlamadım ki orçun?
[QUOTE=Dou;7915929]Ben esas koltuklarin agirligini merak ediyorum, yine arka koltuklar 70 kg cikarsa sasirmam :)[/QUO
Furada ınceledıgımde typerin koltukları kesınlıkle agır dıyebılırım. Mesela cuprayı bılmemde megane rs gore cıddı bır hafıfletilebilme potansıyelı var aracta.
Çünkü iki tarafta eklenmesini istemiyor.
Adamlar objektif test edip dusunduklerını yazmıslar , hala bırılerı sidik yarışında olunca , en ıyısı koymamak demıslerdır ... Haklılarda
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...27282173/detay
ilana düşmüş bir tanesi
Ben gece yorgunlukla hızlanma videosunu roll videosu sandım beyler pardon cümleten :D
hergün farklı bir konuya dönmüş oluyor mevzu yarın açtıgımda hükümet neden kurulamadı typer mı istemedi yazılmasını bekliyorum :)
Bende fuar zamani nerdeyse kapora vericektim murat abiyle konustuktan sonra beklememi soylemisti bana ki iyi ki dinlemisim kendisini :) araci cok begenmedim acikcasi ama bu arada leon cuprayida begenmiyorum cok sade geliyor bana yani aracin manuel olmasi beni biraz uzaklastiriyor kendisinden acikcasi sonucta belki alip gunluk kullanmak isteyen insanlarda vardir illaki ozellikle istanbulda manuel arac zor oluyor ama yinede upgrade edildiginde yeniden test edilip alinabilir bir arac
Valla bu ibo akilli adam adam aventador koysa showroom una bu kadar reklam yapamazdi oyle ya da boyle reklamin iyisi kotusu olmaz radyosu olmayan adam bile artik er otodan satilik type R oldugunu biliyor :D
bi roll videosu gelse de çekirdeği alıp gelsek sokaklara dökülsek yurt ve genelinde kutlasak :D
Zaten doğru düzgün videoda yok aslında başka araçtan çekilmiş çok kısa 1-2 video var ve dediğim gibi biryere konmaması rica edildi ve 2 tarafta tutumunda net. Bu bir rolling değil testti Murat abi için iki çok merak ettiği aracı bir gecede denedi test etti çok memnundu halinden :) Bu yüzden başka araçlarla denemeye başladığında videolarını görürüz type r ın :)
bir foto olsun bari :)
http://s11.postimg.org/utnap694j/image1.png
Megy rs ne alemde Orcun abi arkadan takip ederken :D
ayisigindaki typer satilikmis bugun gidip inceledim 166500 tl dediler
eskisini ver yenisini al kampanyası yapsalar :))
Cuprayla 2.25 gelecekmi şimdi psit gununde, rollingde olmadı(direkler) bari pistte göstersin cupra kendini:). katılımda yok zaten buara boş oluyor, son pist görüntülerinde 106dan başka araç yoktu cupranın kadrajında.
Cupra fabrika çıkışı hali ile duruyorsa haala bukadar atara tutara bi süre beklemek hakkımız:)
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...aa&oe=56724B68
hadi hayırlısı olsun eski tayyarcı yasine :D
adam eskiden daha yaşlıydı :D
2.25 olmaz herşeyi stock cupra ile olursada halk gününde normal kullanıcıyla pek kolay değil :) atar tutar yapan ben olmadım hiç bir zaman zaten rollinglede işim yok(olmayan birşeyde yok zaten), aslında pist için ufak ufak hazırlayacaktım. Sonra type r rekor muhabbeti çıkınca dedim yine stock kalsın en azından bakalım ne kadar inecek süresi cupranın. Eylülde bir mani olmazsa çıkartacağım bakalım bu hafta sonu sadece Type r ları seyir için geliriz :)
hayırlı olsunn :)
tamam, hafif jantlarıda takın öle verin ama:)
Ahh Orçun ahh :) hadi ööyle olsun bakalım.
Plakayıda BG yapsın :D
Honda Cem 166.000 tl ye sıfır olarak getiriyor bilginize