Yazilanlari aksam okuyacagim.
Aksam instagram a hizlanma videolarini koyacagim.
Gecede dbn leri koyacagim,baska istek varsada yapayim.
Sanirim TC'de ilk typeR dbn ve roll yaptik,birazda buradan bakin. Elimizden gelen budur :)
Printable View
Yazilanlari aksam okuyacagim.
Aksam instagram a hizlanma videolarini koyacagim.
Gecede dbn leri koyacagim,baska istek varsada yapayim.
Sanirim TC'de ilk typeR dbn ve roll yaptik,birazda buradan bakin. Elimizden gelen budur :)
Spor araba manuel olur ne demek yaw. Motorsporlarında bütün yarış takımları en kötü sequential şanzıman kullanıyor. Onlar spor araba değil bunlar spor araba. Bir tek porsche 7 ile şanzıman çıkardı onda da satış rakkamları hüsran.
Yarış ve pedal eğitimi almamış herhangi biri bile pistte dsg şanzıman ile çok iyi dereceler alabilecekken düz şanzıman ile ne gibi süreler bekliyorsunuz da pistte bu araba daha iyi diyebiliyorsunuz. Bu arabanın frenleri çok iyi deniliyor. O fren gücünde siz acaba o hızda heel & toe yapabilecek misiniz acaba? DSG de sıkıntı yok vuruyorsun düşürüyor. Herkeste doğuştan yarışçı zaten herkes heel and toe yapabiliyor. Type R lar piste düşmeye başladığı zaman süreleri göreceksiniz zaten. DSG de elin her zaman direksiyonda her zaman araba kontrolün altında. Normal şanzımanda bir elin iki de bir vites üzerinde.
Manuel şanzımanın devri artık bitiyor kaset çalarlar nasıl bitti artık kaset çalar dediğin zaman bulamıyorsun. Üretim maliyeti cd den 5 kat fazla şu anda. Manuel viteste yakında o şekilde olacak. Üretim maliyetleri artacak çift sıralı şanzıman üretimi artacağı için üretim maliyetleri de düşecek.
Cupra bence günlük kullanım ve amatör pist için efsanevi bir araba. Ring'de stationı bile 7.58 dönen; muhteşem DSG'li, hızlı, hafif bir araç.
VAG grubunun OBD'den paket yazılım ve high flow cat ile bile langadank 2 saatte 370 HP olma avantajlarına bile girmeye gerek yok. TR fiyatı da muhteşem.
(keşke benim olsa)
Ama bu TypeR kötü demek mi, bence değil. Yüzlerce parametrenin önemli olduğu bir sektörde, çoğu konu zevk ve subjektif kararla neticeleniyor. Ben pist için gidip Guiletta QV aldım.
Bu arada 200bin TL, 220bin TL S3 fiyatı yazmayın arkadaşlar, 91bin EUR proformayla eve yolladılar beni. Moralimi bozuyorsunuz, kapatın o konuyu :)
Bu arada şu yazdıklarımdan büyük Honda düşmanı sanabilirsiniz. Alakası yok. Ama gerçekler ortada. Type R evet sanılan kadar kötü değil ama bence parasının arabası değil. DSG li cartlı curtlu Cupra 140 bin lira ama type R 190 bin duvarında. 4 çeker S3 ve Golf R ayarında. Buna karşıyım ben.
@ Zero sizi zaten tebrik ediyoruz yürekten böyle objektif bir deneme sunduğunuz için. Sizin yerinizde olacak 10 vag kullanıcısından 1-2 sinin yapacağı türde bir hareketti hele ki böyle hararetli bir konuda.
Onda dsg var , biz ağırız vs demeye gerek yok artık. 2 araç stock halleri ile denendi düz yolda yanyana gidiyorlarmış.
İşin özü Cupra yıllardır üzerinde çalışılan bir motor ve şanzımanla tecrübe ile geldi , Honda ise ilk turbo type r ını yaptı.
Atmosferik hali ile düz yolda cupraya uzaktan bakamayan araç şimdi yan yana yürüyor, pistte daha iyi dereceler çıkartabiliyor bir kaç site kurcalarsanız görebilirsiniz.
Alabilecek gücü olan ve haftasonu arabası yapabilecek olan alsın güle güle binsin..
bu arada cupra dsg değil manuel olsaydı 10 bin tl civarı ucuz olacaktı
Ona da Ok. 24 bin lira fark sence akıl karı mı?
birde dyno verisi alınsa keşke referans alınabilecek biyerde, maha özellikle harika olur mesela. ben 306hp.vereceğini sanmıyorum bizdeki yakıt kalitesi ile.
birde ring deki hızlanma ile neden dümdüz yoldaki hızlanma görüntüleri kıyaslanır onuda anlamıyorum, ring inişlerle çıkışlarla dolu bi pist tabiki farklılık gösterir, kaldıki o videoda 270kmh. yaptığı yerden önce hafif rampa vardır aşağı doğru o sayede o kadar çabuk hızlanıyor bence araç.
hsonu gözlemlicez bizde tribunden aracı sürelerine bakarız Murat ENGİN kullanıcaksa tabi:) ciddiye alınır süreler gelecektir, yeni cupra da gelicekmi h.sonu piste Zero arkadaşımız?
Hafta sonu pazar günü geleceğiz ama fren balatama güvenmediğim için bu org da çıkmayacağım malesef bir aksilik olmazsa eylülde kuru zeminde çıkarız inş. Objektif olabilmek için çabamızı takdir eden herkese teşekkür ederim. Hafif jantla gitseydik rahatlıkla grçebileceğimizi gördük, o zaman standart beton gibi ağır jantlarıyla gelsen type r geçer derlerdi. En azından boş polemiği engelledik :)
Arada 5-6 bin tl gibi fiyat farkı olsa bircok kişi typer alırdı zaten leona kımse bakmazdı ..Ama arada ciddi ciddi fiyat farkı var 20-25 bin tl arası , Typer o paralarıni haketmiceğini herkes söylemiş evet 170 -180 bin tl ye typer yerine, 140 a cupra alınıp geri 20-25 bin tl ye leonu hem pist hem gündelik kullanım için canavar yaparsınız buda bir gerçek.
typerın fiyatı kur farkı vs ile 200.000 tl lere dayansa da bir dahaki gelecek partinin de tamamının satılacağını düşünüyorum, boşuna o paralar verilir mi verilmez mi tartışılıyor bence. hızlı mı yavaş mı durur mu kalkmaz mı dan ziyade typer karizmatik araba, iki arabayı yan yana koysan kimse leona bakmaz bu gerçeklikte herşeye yeter.
Yan yana koyunca bakıp bakmamak biraz zevk meselesine girer, biz ona ilk bakışta type R daha dikkat çekici görüntüye sahip diyelim bence.
Şahsen o kadar cafcaflı görünen dikkat Çeken arabaya binmek istemem.. Millet gözlüyle bakmıyor çünkü :)
hala bitmemişler arkadaş honda bu insanlarda ne yara yapmış 212 sayfanın 200 ü yok ring rekoru yalan yok yavaş hızlanıyor yok donanım eksik yok o para etmezz arkadaş zorla satmıyorlar almayın bırakın *** atmayı 140 bin leona veren 160 typer a hayli hayli verir.
burası takdir edersiniz ki bir otomobil forumu ve buraya benzer dünya genelinde bir ton forum var.
insanlar forumlara neden girerler,yazarlar çizerler,okurlar,paylaşım yaparlar hiç düşündünüz mü?
Allah'ın yarattığı varlıklar bile eleştirilirken,kulların yaptığı şeyleri eleştiremeyecek mi insanlar?
bence bu tarz yorumlar yapmadan önce üyelerin forumların amacını idrak etmelerinde fayda var.
TRye hiç manuel cupra gelmeyecek mi acaba? Almanya'da satılıyor gözüküyor şuanda.Aslında onunla denetmek lazım :)
Bizim milletimiz en sevmediğim huyu bu. Tuttuğu takımıda, bindiği arabayıda, oy verdiği partiyide körü körüne savunmak çok saçma değil mi? Murat abi eşinden dostundan rica edip aracı alıp denemiş, aklımızdaki soru işaretlerini yeteri kadar gidermiş ve objektif bir yorum yapmış. Sizse hala birbirinizi yiyorsunuz. Şu fiyatı edermi etmezmi tartışmasını bırakın bence, bu ülkedeki hiçbir araba parasının arabası değil. Devletimiz sağolsun varolsun :)
Bu arada adam ferrariden porschedan inip typeri test ediyor ve tayyara hiç binmemiş insanlar gibi yerden yere vurmuyor ya da fanatiklik derecesinden yüceltmiyor. Bu sınıfta farklılık iyidir, renk kattı ve güzel bir organizasyon ve güzel reklam yaptılar. Şu konuda daha teknik ve özenli mesajlar görmek istiyorum.
Bizim milletimiz en sevmediğim huyu bu. Tuttuğu takımıda, bindiği arabayıda, oy verdiği partiyide körü körüne savunmak çok saçma değil mi? Murat abi eşinden dostundan rica edip aracı alıp denemiş, aklımızdaki soru işaretlerini yeteri kadar gidermiş ve objektif bir yorum yapmış. Sizse hala birbirinizi yiyorsunuz. Şu fiyatı edermi etmezmi tartışmasını bırakın bence, bu ülkedeki hiçbir araba parasının arabası değil. Devletimiz sağolsun varolsun :)
Bu arada adam ferrariden porschedan inip typeri test ediyor ve tayyara hiç binmemiş insanlar gibi yerden yere vurmuyor ya da fanatiklik derecesinden yüceltmiyor. Bu sınıfta farklılık iyidir, renk kattı ve güzel bir organizasyon ve güzel reklam yaptılar. Şu konuda daha teknik ve özenli mesajlar görmek istiyorum.
Ahahahaha egemenede inanmis :) ulan egemen sen yapma bari :)
Cupra nın üstüne 40bin tl verip golf r almak veya 60bin tl verip s3 almak akıl karı mı peki?Cupra iki araçtanda pistte daha iyi zaman yaparken?Bende bunu merak ediyorum golf r alıcam veya s3 alıcam gelicek daha alt sınıf olan seat benden iyi zaman yapıcak.Hoş bir durum değil doğrusu.
Cupraya rakip olarak, 1 yıl sonra tanıtılmış, turbolanmis ve 30hp artisi olan bir araç, üstüne 30 bin liralik da farki var... Buna ragmen bence de önde olmaliydi. Typer cok seksi muhtemelen ben de tercih ederdim fakat fiyat olarak arada dağlar olmasaydı. Fanatik olmaya gerek yok ama pek rakip olamamışlar f/p olarak. Su durumda typer asi duruşuyla önde sadece. Aradaki 30 bilik farka cuprayi kurcaladiginizi düşünün birde...
type-r bolt on ne olur bilemiyorum ama leon dv+dp+cai+cooler+yazılım ile 430 oluyor.
Arada dünya kadar fark var işte onu anlatamıyorum. Golf R deli gibi yüklü bir araba. Koltuklar olsun donanım olsun. S3 bile o düzeyde değil ergonomi ve kalite olarak. 40K veriosun ama 4 çeker ve full dolu donanımlı araba alıosun cupradan sonra. Fark bu.
cuprayı biraz doldursan paket olarak 160bin civarına geliyor galiba. yanyana koydugun zaman görsel olarak çok ağır basar Honda
Benimde anlatmaya çalıştığım aradaki dünya kadar fiyat farkı var,insan kalitenin yanında dünya kadarda performans farkıda aramazmı?.bu arabalar hızlı gitsin diye yapılmış karsılastırma yaparken ilk kriter kalitesinden çok performansları olmalı.kendinden ucuza satılan aynı grup altındaki araçlardan bir dünya para verdiğin halde daha yavaşsın veya aynısın herneyse.Hal böyleyken s3 ve golf R cupra yerine tercih edilebiliyorsa cupradan pahalı diye typerı tercih etmek neden mantıksız olsun.
Dolusu zorlamadıkça 160 ı geçmez hem çok daha dolu hem 10.000+ TL ucuz hala. Görüntünün neye göre ne kadar ağır basacağı görecelidir, bir çok insana göre de type r tam bir apaçi işi fibercide abartılmış saçma sapan bir görüntüsü var. Subjektif görüşleri objektif gibi empoze etmeye çalışmak pek sağlıklı değil.
Apaci isimi :) peki...
Kimi insana göre öyle geliyor dedim sayfalardır çok beğendim şartlar değişince almaktan vazgeçtim dedim. Siz Type r severler sadece olumsuz yorumlara odaklanıyorsunuz heralde :) bu arada konu type r konusu lütfen cupra vs type r olmaktan çıksın biz type r ın eksiklerinden bahsettikçe fanları kıyaslamaya çevirdi konuyu. İkisi birbirine sportif açıdan rakip olsada aslında büyük ölçüde farklı başka keyiflere hitap eden araçlar.
yav ben anlayamıyorum hondacı kafasını , otomobilleriniz bölümüne arabasını koyan biri vardı 2-3 sene once falan jantlardaki kırmızı şeride apaçi işi olmuş diyordunuz da araba type-r olunca ve bu devirde seksi ilgi çekici araba diyorsunuz.tip desen yok ( kandırmayın kendinizi herkes için hayal kırıklıgı oldu ) ve neden 4 kapı kimse sorgulamıyor ? bu arabayı bomboş klimasız teknolojik oyuncaksız arka kanadı söküp tamponu söküp camurlugu az daha geniş ve jantları başka birşey takıp piyasaya sürseler 135-140 bandında bile daha fazla alıcısı cıkardı emin olun.bu araba adına ihanet eden bir araba olarak piyasaya cıktı bence , nerede kırmızı paspas ve momo ek9 steering'in büyüsü.yok
2 yıl sonra yazilan çizilen unutulur.type r yine rüştünü ispat eder.dunya laf edenlerden de alanlar olur.sonra araç sorgulama bölümünde kaç tane pertten toplama var onun konusu olur bu kez de o tartışılır.bitmez:)
2002 yada 2003 yılı Ankara Drag 206 gti ep3 ü geçtiğinde ep3 e de yürümüyor denmişti Aklıma geldi birden:)şimdi swap için bile deli gibi K20 arayan var.
Hondanın kendi Binici kitlesi dışında yeni jenerasyon hiçbir aracının hemen begenildigini görmedim.
Yeni kasa çıkar bir önceki kasa tavan yapar.
Şimdi şöyle bir sey de var ama hocam hondaci kesim atmo olmasından hoslaniyordu simdi bu arac turboyla devir dönüyor o eski sesi hissi olmayacak ister istemez...
Apaçi işi deyince biraz ağır olmuş ama bence de tipi herkese göre değil. Ben bu kadar dikkat çekmek istemezdim açıkçası.
Görünen o ki Chris Harris de bu tasarımdan pek hoşnut değil. Twitter'daki mesajını aynen yazıyorum:
"If I owned a new Civic Type R and someone said: "that car REALLY suits you." Yes, I'd find that difficult to handle."
Bu ağır sözden sonra Honda'dan araç alabilecek mi bilmiyorum :)
...edit: deselerdi -> deseydi
acilen edit yapabilmeyi istiyoruz sayın admin beyler :)
Yaw su typer ve honda sevmeyenler ciksa konudan ? Konu kasmaya basladi