Bence herşeyden önemlisi Modifikasyon kapasitesi.. Limite yakın bi makina güzel güçler için çok para harcatır..
Bunu gözettiklerini düşünüyorum..
Printable View
Bence herşeyden önemlisi Modifikasyon kapasitesi.. Limite yakın bi makina güzel güçler için çok para harcatır..
Bunu gözettiklerini düşünüyorum..
Aracın teknik özellikleri hakkında henüz pek fazla bilgi paylaşmayan Honda, yeni Civic Type R’ın 19 inç büyüklüğündeki alaşım jantlarının arkasında 350mm’lik disklere sahip, 4 pistonlu Brembo ön fren sistemi ile geleceğini doğruladı.
Japon üretici, yeni Type R’ın 2.0 litrelik 4 silindirli, turboşarjlı motorunun 270 km/h’lik (167 mph) maksimum hıza sahip olduğunu belirtirken, aracın önden çekişli rakiplerinden açık ara önünde olacağının altını çizdi.
http://s1.cdn.autoevolution.com/imag...gallery_14.jpg
Bu hali bile leon cupradan falan güzel bence.
2 Mart'da Cenevre'de neymiş göreceğiz...
Bence rekoru kıramayacak. Kırsa bile elinde uzun süre tutamaz diye düşünüyorum cevap kısa sürede gelecektir. Leon mart ayında 7:58 yaptı bir kaç ay sonra haziranda Megane 7:54 ile rekoru geri aldı. Bir yıldır rekor kıracağız diye reklam yapıyor Honda ama bu süre zarfında Leon ve Megane (özellikle megane ) boş durmayacaktır.
Önden çeker olacağı kesinleşti mi?
O degilde videolardan sesi Cok sağlam geliyo buram buram Ciğer kokusu geliyor valla :) bn cok umutluyum sağlam bi makina geliyor gayette yakışıklı
Her ne kadar gitgide çirkinleşse de klasmana 2.0lt ile Mini JCW de giriyor carsi pazar bu yil feci karisir :)
Jantları tamponları yayınlıcaklarına şu arka stopları yayınlasınlar da merakımız gitse.
Bence de mat siyah yeni typer, consept hali ise mugen gibi.
Bir nevi typer rekoru kırarsa renault boş durmayacaktır.Renaultun çıkardığı araca karşılık honda mugen conseptini koz olarak kullanacaktir.Mugen daha güçlü ve hafif olur(arka koltuklar olmaz ve mugen spoiler gibi) diye düşünüyorum
Valla mat siyah olan gayet güzel göründü benimde gözüme. Zaten rakiplerineden hızlı olacağına inanıyorum ama pist olayı için bende cidde beklemedeyim bu kadar atar yapıldı boşa değildir umarım. Megane ciddi başarılı bir araç. Gerçi herkez Honda yol tutmaz diyon ama bi nsx i kimse hesaba katmıyor; adamlar yaptığında gayette tutunuyor :)
135 e gelirse eğer satar taliplisi sanılandan fazla olabilir.
5 kapı olması daha çok kişiye hitap etmesi demek, bence gayet güzel.
Son duyumlara göre Type-R sürekli iddia ettiği 'Ring rekoru' konusunu rafa kaldırmış.
Anlayacağınız yeni Type-R artık çıkabilir önünde ki tek engel kalktı :D
Type r ın işi çoook zor
Rakipleri almış başını uçmuş gitmiş golf gti kategorisine değilde R kategorisine göz dikmiş
Yalnız o sular biraz derin gelir Type r a VW Golf R testlerde silip süpürüyor Renault Megane RS desek kim atak yaparsa yapsın ringte alt üst edebilir gerekirse RS in tüm harf varyasyonlarını çıkarıp çıkarıp durur :) Yeni focus RS desek awd olmuş acayip geliyor Umulmayan Leon Cupra pist rekoru kırmıştı
Type R ın kendini kanıtlaması lazım ben şahsen testlerini görmeden hiç bir yorum yapamam çünkü ha geldi geliyor şöyle olacak böyle olacak derken hayal kırıklığı yaratma ihtimali arttıkça artıyor çünkü beklenti yükseliyor.
Honda herzamanki gibi ilk partiyi ucuz satacak. Sonra 2.partide haşırt %10-20 zam.. Arabanın güvenilirliğini, sorunsuzluğunu kanıtlamasını bekleyip alacak büyük bi kesim var.
istanbulda bi bayide satışa sunuldu lacivert renk 30.000EURO bence makul fiyat ep3 e 60 65 verileceğine 2015 sıfır typer a 85.000 vermek mantıklı
Gerçekten 85k fiyat ile çıkarsa ikinci el Honda piyasası alt üst olur.
3 sayfa 135 bin yazıldı fiyatı. 85 olamaz bence
daha üretilmemiş arabayı. satışa sunan bayi varsa alnından öperim jet fadıl spec :hehe:
80 bin TL ye satılan civic dizel sport değilki 2.0 ötvsini koysan zaten 130 140 lara fırlar hiç bişeysiz. fiyatta o semlarda olur heralde
Ham, vergisiz fiyat 30k euro'dur :D Mesala rakibi sayılabilecek Golf R'ın da vergisiz fiyatı 28k Euro
arka kısmı concept de çok güzeldi eğer öyle çıkmazsa büyük hayal kırıklıgı olur :(
https://www.youtube.com/watch?v=53SPe1UMwRI
Rekoru kıracağını mühendisi söylüyor. HONDA gibi bi marka asla boş vaadde bulunmaz. Rekoru kırıp piyasaya damga vuracaklar, düşüncem bu. Zaten adamların amacıda o :)
kafaya oynamak güzel ama. bekara karı boşamak yada hariçten gazel okumak kolay bende 7.30 yaparım diyim ozaman.
konsept üretimi bırakıp satılacak versiyonu üretirler. kaldırıp koyarlar piste bu bu kosullar dahlinde süremüz budur derler ozaman herkes tebrigini eder
Araba çıkmadan 32 sayfa yazıldı. Çıktıktan sonra 132 olmasını bekliyorum. Ha gayret beyler.
Hayırlısı olsun
Rekoru kıracağını mühendisi söylüyor. HONDA gibi bi marka asla boş vaadde bulunmaz. Rekoru kırıp piyasaya damga vuracaklar, düşüncem bu. Zaten adamların amacıda o :)[/QUOTE]
Bende bi sitede okudum hala daha nürburgring te mesai yapıyorlarmış umarım kırar yakışır type-R a :icon_tup:
O arka spoiler concept gibi olsun , yada ekstra mugen kitle o hale gelebilsin
%99 conseptteki stoplarla gelmez.
Videonun 0:07-0:08 saniyede stoplar görünüyor sanki??
https://www.youtube.com/watch?v=LJla-AlnlqY