onat Nickli Üyeden Alıntı
pkk nýn japonya uzantýsý gibi hondadan bahsederlerse honda severlerde savunurlar bu kadar basit. hondanýn neyi kötü ? son zamanlardaki tasarýmý deðil mi ? bence de öyle iðrenç tasarýmlarý. bunun haricinde dizel pazarýna geç giriþi, yüksek hacimli dizel motorla giriþi, tam bir fiyasko dimi ? bence de öyle. günümüz kullanýcý kitlesinin çok bozduðu, satýþ rakamlarýnýn bomboþ teneke bir araba için çok yüksek olduðu mu ? evet bence de öyle. bana göre baþka kötü özelliði yok.
gelelim iyi özelliklerine. eski teknolijiyle çok saðlam motorlar ürettiði, günümüz teknolojisindeki after market ürünler ile güncel araçlara çok rahat kafa tuttuðu doðru mu ? bence doðru. sorunsuz makineler ile ekonomik mi ? bence ekonomik.
gelelim asýl noktaya. bu gerçekleri iyi yada kötü bu gerçekleri, her honda konusunda, daha kaç kere yazacak bu ayný insanlar ? 1-5-10-20 kaç kere ? tamam kardeþim söylediniz, bitti. sürekli zevkle bir honda konusuna giriyorum, hatta bir deneme konusuna giriyorum. video bitmiþ yorumlara bakýyorum. alakasýz araçlar olmasýna raðmen ordan bi zýpçýktý yok vtec 35 bin tl ies 25 bin tl. ben o arabalarýn zaten o para etmeyeceðini biliyorum. tenekeden araçlar. senin aklý evvelliðine ihtiyacým mý var? nesin sen punisher mý ? her noktada hondaya geçirmek zorunda mýsýn ? benim ayar olduðum nokta bu. yoksa 1,2 kere elbette ben dahil yazmýþýzdýr hondanýn son zamanlarda her noktada sýçtýðýný.
asýl sorun hondanýn bu paralarý etmeyeceðini bile bile aþkla bu arabaya binen bizlerin bu tutkusudur, kiþilerin gözüne batan. adeta apartmanda komþularýn mutlu bir aileye imrenerek bakýp, iç çekip, arkasýndan paralý günlerde boklamasý gibi.