ACYV Nickli Üyeden Alıntı
Murat Bey,
İsteyen istediği fiyatı alsın problem dahi değil benim için, araba fanatiği biri de hiç değilim benim hoşuma gitmeyen tek şey arabanın sahibi olmayan, 20/30km kullanan yada o kadar da kullanmayan kişilerin aracı kötülemesidir. Avrupa'da da bu araç piste girdi, sorun içeren bir tane yazı yok internette ancak nedense İstanbul Park'da araç şişti, düz yolda dahi dbn ölçümlerinde performans kaybından ötürü şaşmalar oldu diye üst üste aracın eksik yanı varmış gibi konuşulması çok garip geliyor bana. Her gece bir araba alalım takalım Vbox, ölçelim ertesi gün de hakkında yazalım araç şöyle araç böyle diye. Youtube'daki "ilkel" araç tanıtımlarından öteye geçemeyiz bu şekilde. Sizin aracınızla(Cupra) İstanbul Park'da yaşadığınız sorunları keşke sizin kaleminizden okusaydık da yaptığınız Type R yorumlarında objektif olduğunuza inansaydım. Sanırım izah edebildim. Ayrıca Özgür ile olan 158/159 münakaşasının benim için herhangi bir önemi yok, burası Türkiye bugün 200,000'e aldığınız bir aracı bir kaç zaman sonra 175000'e de alan illa olacaktır. 2008 senesinde 61000 denilen leon cuprayı 51000'e almıştım. En ucuza alan en akıllı olmuyor maalesef, sadece daha ucuza alanı oluyor. Pist günlerine de girer elbet bu kadar adet satıldıktan sonra.