daha önce sormuştum araçta navigasyonu aktif edebilen var mı diye ama cevap gelmemişti. Aktif etmeyi başardım, işine yarayan olursa altta linkini verdiğim forumda ayrıntılar var. Yok özet geç derseniz bence anlatmaya çalışırım ama herhangi bir sorun olursa, medya kafayı falan yerse sorumluluk kabul etmem söyleyeyim :)
http://i.hizliresim.com/1d6W9b.jpg
Kısaca, araçta zaten GPS alıcısı var, medya oynatıcıda aslında android 4.0.4 fakat dışarıdan program yüklenmesi engellenmiş. Araçta navigasyon programı olmadığından gps alıcı bir işe yaramıyordu. Linkteki forumda bunu bir şekilde aşmışlar ama her programı kurmak mümkün değil yinede. Fakat deneyerek spotify vs. kurulabilir heralde.
Ben Yandex'i kurdum. Telefondan interneti paylaşıyorum ve sorunsuz çalışıyor. El frenini indirince kapanma, ya da radyoyu engelleme falan gibi şeyler yok. Müzik aynen devam ediyor, navigasyon konuşunca sol hoparlörden ses geliyor.
İligli Link:
Honda Connect Android System
Kaçıncı sayfada olduğunu unuttum malesef ama ortalarda bir yerde olmalı. Olmadı boş bir zamanımda ben de anlatmaya çalışırım nasıl yüklendiğini.