FK2 ile arasındaki 100 liraya değer mi?
Hadi iyimser olayım; 80 liraya değer mi? :)
Printable View
araba Tr de pahalı yoksa ederı kadar araba işte dünyada :)
Fiyatlar göreceli, golf r liste fiyatı doğuşta 277 bin TL golf e göre bakarsanız daha ucuza, daha agresif görünümlü bir araba alıyorsunuz. Otomobil fiyatlarının geneline bakarsanız tabiki vergilerden dolayı yeni araçların fiyatları ederlerinin oldukça üzerinde. Ben arabayı inceledim bana görefayda maliyet olarak (bütçenizde uygunsa) alinabilecek araçlardan.
Golf R kat be kat ustun. Dsg-malzeme ve ıscılık kalıtesı-surus...
Tum dunya da ucuzken bizde neredeyse aynı...
Eger bu hafta verırlerse alıyorum,daha sımdıden bırcok kısı ındı bındı araclara....
Abi şöyle bir durum var yalnız
Önceki yıl fk2 160k iken cupra 140, golf r 185 liraydı. Dizel otomatik highline golf bile 97-100 arasıydı.
Diğer otomobiller hala bu paraya satılıyorda honda mı 100 lira zam yaptı? :)
Fk2 GT paketle hiç gelmedi. Fiyat listesinde gt yazıyor. Fk2 avrupa fiyatında 5k civarı oynuyordu bu donanımda. 240 olarak beklenen fiyatın 260 civarı çıkma nedenlerinden biride bu olabilir.
Bu fiyatlara hiç birini almam şahsen :)
Ya ona ben nasıl karar vereyim ben almayacaktım ama alma eğilimim arttı. Ben her zaman sıfır sıfırdır derim kasa aynı kalsaydı hiçbirşey değişmeseydi bile 50-60 fazla verip 3 yaş genç olanı alırdım ki şu an bi ton değişiklik var.
Araçlar 14 ekimde teslim edilecek yani fatura kesilebilecek.
Geçenlerde bir arkadaş 290 lı rakamlarda yeni s3 veriyorlar gibi bir şey yazmıştı. Leon - Typr-r - golf R- s3 , bunların sıfır fiyatlarını birbirine referans almak mantıklı. Eskiden de aradaki fiyat farkları benzerdi sanki.
Yukarıda bir arkadaşımız güzel özetlemiş durumu. Arabanın aslında Dünya genelinde istenen fiyata göre sundukları normal. Malzeme kalitesi falan da bu çerçevede bakınca göze batmıyor. Fakat Türkiye'de korkunç
Mutluhana füme renk gelmiş , biri füme istiyorum burdan diyordu
Soyle diyim;
Turkiye'deki farki,bak yurtdisinda 5000 euro fark var,birda da 20.000tl olmasi normal diyenin bilgisi malesef eksik.
Buna otv ekleyin,sonra farki dusunun.
Bunaracin 225-230 arasi olmasi gerek.
14 ekim olamaz,16 ekimde faturalar kesilecek.
Ve ben bunu gecen hafta dedigim de aranizdan bazilari olur mu oyke sey,ben arabami alirim vs vs diyordu. Bakin;alamiyorsunuz,anca bakabilirsiniz...
Araclar suan "konsinye". Sakalim da var ama neyse...
Buarada kimse binemez falan diyenlerde vardi,babamin soforu patrona alicaz diye binmis ki sanirim herkes potansiyel alici oluyor binmek icin....
Bana pazartesi/saliha kadar teslim edicek Hinda bayi calisani yada tanidik var mi?
bugun hyıne ın celedım kırmızıyı. carbon dandık dıyen arkadaslara seslenıyorum. farklı bır kaplama seklı yapmıslar saglamlıgı gayet ıyı ayrıca bıldıgın folyo kaplama degıl o kısımlar
Bende birazdan aracı incelemeye Samsun Kamer'e gideceğim, en ince detayına kadar resimleyeceğim aklınızda soru işareti kalmaması adına, akşama atarım resimleri
mutluhanda araç varmı şuan showroomda
bu arada arkadaslar,
bır ev alma durumu olustugundan FK2 mı satmayı dusunuyorum. arayan soran olursa ozelden yazabılır. ılanı yok
Cagirdilar gitsem mi?
Honda Civic in en güçlüsü Yeni Civic Type R 2.0 L VTEC Turbo 320 PS lik motoruyla keşfedilmek üzere Honda Plaza Damla da sizi bekliyor. Detaylı bilgi için bizi arayabilirsiniz. Tel: 0 216 572 42 02 SMS IPTAL http://iptl.eu/QmJ4aUZlQp!b8lTRVGeNkg__ B164
karbon parçalarda hava kabarcığı görmedim, kapı içinde ise ön çamurluğun iç kısmında ufak bir boya akması vardı sadece
Araba benim,kapilar kitli durur diyen arkadaslarim,camlar bile acik....
Aramizda Honda'da calisan birileri vardi,hatirliyormusunuz? Bana hafta basi teslim ederlerse almak istiyorum.
samsundan neden aldınkı
Cahilliğime bağışlayın bu arabayı robot boyamıyor mu?
Bu boya akması vs çok enteresan geldi bana.
bunun boyasına vs sıne laf edıyorlarya dıger audıysı bmydı bı ıncelesınler
bu işçilik, bu motor ve bu yürüyeni hak etmiyor sanki.
tasarım konusunda da şunu söylemek istiyorum, hani Almanlar için hep diyoruz ya spor versiyonları normalden çok ayrışmıyor diye;
bu araç da biraz abartılı..
bence bu dengeyi en iyi kuran; STI veya EVO örnek olarak gösterilebilir.
ama Hondanın bu tasarımı abartılı.
kötü olduğunu söylemiyorum, hondacılar hemen alınmasın.
Honda bu arabayı böyle yapmasaydı, ama içimizden biri çıkıp sanayide bu hale getirseydi bir çok olumsuz yorum alırdı.
Sen tam hondaci olmamissin ortmen :)
Görüntü çok güzel bence.
Ama fiyat yüksek. Yoksa Ferrari de güzel, Bugatti de güzel, vb vb de güzel.
Ama en güzeli ulaşabildiğimiz araba. :)
14 ekım cmtesı,kım fatura kesebılır? Yanı olmayan tarıhı belırtmenın faydası yok.
Ben 16 ekım dıye gunler oncesınden soylemıstım,ama sakal meselesı....
Peki ortmen
Selçuk sende artık bi yerde frene bas kardeşim, gümrükte hergün görüyorum adam ilk aldı getirdi arabasını 3 4 ay geçmedi sağ ve sol arka sütünda benek benek dalgalanmış saç HONDA bu kaporta karoseri sorunlarını düzeltene kadar gözümde sıfıra inmiştir. Tamam seviyoruz kullandık gazladık vs ama bi yere kadar millet enayi değil. Para veriyorsun yazıktır. Sizin fk2'lerden sonra honda bitmiştir gözümde..