bu arada bende doldurdum. varsa 100-200 ü 10sn civarında koşan Sasalıya beklerim gece 12 den sonra
Printable View
bu arada bende doldurdum. varsa 100-200 ü 10sn civarında koşan Sasalıya beklerim gece 12 den sonra
Ikı selamımız var dıye sana sarmıyorum abı ama ıstersen sarıyım?
Sen hayırdır er meydanı falan yıne kavgayamı getirceksın yoksa ısı ahauahau
Sen bı cık er meydanına koy cocuguda ondan sonra ahkam kes teori ıle olmuyo bu ısler halaya sakal yapmakla hala amca olmuyor yanı bana yazarken bıraz olc biç tart ;)
Benı mılletle karıstırma ben varsayımla yaşamam cıkar yapabılcegımı yapar kenara cekılır benden ıyı olanı tebrık ederım :)
Baskası soyle yapıyodu hadi sende yapla gelme bana ben adım adım gıdıyorum typerla izmitte ıyı sure cıkardım demıyorum en ıyı sure geldı ıkısının arasında cok fark var bence bunu bı gozden gecır :)
Sırada ıstanbul park var merak etme abı ordada ne yapabılırsek yapıcaz bakalım ne cıkar sonuc :cool:
Pistte mevzu yılların sana ne verdiği değil senin geçen yıllardan neler alabildiğindir yeğen.
En son yaptıkların için kusura bakmıyorum çünki dediğim gib konu sadece ben isem bu senin başarın değil benim sorumsuzluğumdan oldu. Ama hep diyorum benim her başarımın ardında bir hezimet yatar emin ol dönüşüm daha çok hüsran yaratacak sana şampiyon. Bu arada araban çom hızlı stock kaç beygir typer ??
stok niye çıksın adam. pistte dönen cupraların hadi cupraları geçtim diğer araçların kaç tanesi stok. Bu arabaları alan kaç kişi stok biner.
adam körfezde süreyi koymuş, istanbul parkada çıkıcam demiş. pist konusunda söze yer bırakmamış. bundan sonra iddası olan pistte konuşur.
istanbul parktada bir aksilik olmazsa güzel bir süre geleceğinden eminim ben.
TypeR in fiyat hesaplamasi bastan sona yanlis...
Mehmet ben senin kullanma stilin ile alakalı birşey mi dedim? Sen burada bana sarmaya çalışıyorsun. Bu işler maddiyat işleri güzel kardeşim benimde o gibi bir maddiyatım yok. Şu anda arabam bile yok. Haa param olsa yapar mıyım? emin ol önden çeker e bulaşmam. Benim alacağım araba bellidir. Biri Golf 7R daha fazlası olursa da F355. Er meydanı lafını da pist hakkında şöförler hakkında yazmadım. Benim rekor kırabilecek hızlı arabam hiçbir zaman olmadı. O yüzden yaptığın süreye saygısızlık etmem. Kimsenin süresine de etmem. Konu araba konusu. Sende ona ithafen yazdın sandım ama sen olayı kişiselleştirmişsin. O nedenle de stock olarak çık şişiyor mu şişmiyor mu anlarsın yazdım. Stock Type R ında Cupranında şu andaki süreyi kırması imkansız. Buna göre konuşacaksak konuşalım. Benim Type R ile alakalı söylediğim şeyler belli. Bana göre rahatsız ben günlük olarak kullanmam ve İstanbulPark için soğutma sistemi stock araba için bile yetersiz. Bunların dışında arabanın ne yol tutuşuna ne de frenine laf ettim ki tam tersine beğendim. Ahanda yukarıdaki yorumlarımda yazıyor.
Forumda bazen konular ve yorumlar evrimleşiyor. Stock iken şişti yorumundan sonra 6 ay geçiyor; Arif'in Manchester'a attığı golde dalağı şişmediye bağlanıyor.
Mehzent dün yanlışlıkla tem'de önüne kıran citroen c1 bendim :D
size yol açayım derken arada kaldım, kusuruma bakma :)
http://i64.tinypic.com/2qnp542.jpg
Yeni kasa abd'de kamuflajsız görüntülenmiş. Alenen çıkarıp gezdiklerine göre lansmanı yakındır.
100-200 dbn 8,7 sn. aracımda sadece egzoz yazılım var inşallah daha iyi süreler çıkarırız cooler dv methanol vs yaptıktan sonra...
https://www.youtube.com/watch?v=7oFyJV2h8GA
sadece egzoz ve yazılım ıle :) amma efsunlu arabaymıs yaw helal olsun...
stock ikende bana sallıyodun söyledim şüphen varsa gel arabada ne olabilirki?? cooler dv nos hepsi dışardan belli olur...stockkende süre paylaşım 11 sn civarı çıkarıyordum...sen o zaman yazılımlı olduğumu iddaa ediyordun şimdi o denediğim arabanı getir sana yazılımla ne olduğunu göstereyim...bir kerede takdir et maşallah de herşeyi bildiğini zannediyorsun...o zaman şöyle yazmıştın "breakboosta beyin izin vermiyor güldürmeyin beni apo beynin izin vermediğini nasıl yapacak hahahah" demiştin ben o zaman seni rezilk etmemek için birşey yazmadım bb yapılıyor iddaa ediyorum gel öğreteyim öğrenmediysen...
yaw apo ısıne bak. adamlar takılacak herseyı takıp ustune methanol toluen yakıt koyup 8.5 cıkarıyor. sen sadece yazılım egzoz la 8.7
ben senı jcw turbolu ıken arabam stock dedıgın halınden bılırım gerısı boş...
hertürlü iddaa ya açığım arabamda stockkende iddaam aynıydı...şu an aracımda egzoz harici tek bir parça yok bulana arabam bedava...gel çıkalım süreyi alıp gelelim arabayı konrol et senden tek isteğim buraya evet aponun arabası söylediği gibiymiş ben yanıldım yazman ...ben burda bilgi paylaşıyorum ticari bir amacım yok...yarın birgün daha iyi süreler gelecek başkalarından bakalım o zaman ne diyeceksin..
Gerek yok bunlara :) bekle bende aracı stoğa çeviriyorum sonra alır denersin.yanlış biraz şakşakçı bulman gerek yoksa para verip tutalım :) gruplarda ortamlarda haha hihi hoho yapar yekten x kişisinde şu var y kişiisinde bu var gıybetinide yaparız :) ortam eski ortam değil :)
FK2 Turkıye KINGı apo... demekkı herseyı takıp yakıtla vs 8 altına ıneceksın. beklıyoruz hadı bakalım
hee bu arada o dediğin parçaların methanol hariç takılı olduğu fk2 typerımda var...onlada 8,5 aldım bende daha altına inemedim maalesef...neyse onu söylüyorum sen nasıl istersen öyle düşünebilirsin..
emre işin gerçeği en çok senin böyle düşünmene üzülüyorum..stpye uyup inanmıyorsun bana senden sonra fatih şamille denedik yan yana gittik vs. o kadar ısrar etmeme rağmen bana inanmıyorsun üzülüyorum..ltf müsait olunca buluşalım arabayı inceliyelim çıkalım gazlayalım sana durumu anlatayım vallahi arabamda söylediğim harici nokta yok ...
yaz yaz çekinme arkadaşımın arabası arabamdır de kanka :)
bende de videolar var X arabayla deniyorum ben stok adam ayırıyor ben şok :)
başka kanka stoklar deniyor utanmasa stok olan beni boy boy yapanıda ayıracak
eşe dosta haber salın komşular stok tayyar geçmek isteyen beni bulsun..1 tır boy olsun basarsam ibneyim :) araba ayırmıyorum dizel lpg li benzinli efsunlu her araca açığım..tek şartım 1400 cc üstü olmasın siz beni geçip videolarınızı yayımlayabilirsiniz ben enson 2000 cc en iyisiyle deneyeceğim ozaman boy nasıl açılır göstericem stok aracımla :)
Ben bişi demek istemiyorum..Konuşursam bir çok kişi zan altında kalır ayıp olur iyi kötü bir grup var..Genelleme yapmak istemiyorum harbi ciddi sevdiğim adamlarda var o grupta ama genelde birçok şeyi bilip cevap veremeyen ama arkadan konuşup onda şu var bu var diyebilen..
Evet seninle deniyeceğim şu işlerim biraz hafiflesin biraz düzene sokayım aracımı biraz kullanayım seninle deneyeceğim :)
başka yorum yapmayacağım konuya yoksa ağır olur
buda diğer aracımız 100-200 8,3 sn cooler dv dp egzoz yazılım eğim tam bilmiyorum 3.köprü yolu çok uçurum değil -2 -3 arasıdır tahminen..methanol den sonra inşallah daha iyisi gelir...
https://www.youtube.com/watch?v=heR6QMgDEh4
Hocam eğimi neden tahmin etmeye çalışıyorsun,pbox takmışsın programını çalıştırıp bakabilirsin
vBox Verify
buraya yükleyip esasen onu paylaşabilirsen daha gerçekçi olacak veriler
senin son süre 8 in altıydı 7** sanırım uygun görürsen deneyelim müsait zamanda..