520 nm artı 120 nm geliyor stg 2 ile az da değil yani .
Printable View
520 nm artı 120 nm geliyor stg 2 ile az da değil yani .
Stage 1 bence yeterli :)
tam bilmiyorum yanlış olmasın ama araç usa pazarında da satılacaksa bayağı parça çıkacaktır. biliyorsunuz bu işin cenneti orası. :)
Daha öncede yazdım yine yazıyorum :)
Turbodan sonra tek çıkış arka tampona kadar gelen boru ikiye sonrada dörde bölünüyor.
Miltek vs sistemlere baktığınızda hışırtılı rüzgarlı bir ses duymanızın sebebi budur. Mugen versiyonu sağda tek çıkış zaten.
Atmo k20 gibi çok yüksek ses olmasada sesi ciddi anlamda toklaşacaktır. Videodaki kamera keşke tamponda olmasaymış.
Ben olsam komple düz 76 boru 76 son yapar sağa takar soldaki boş yeri siyah pleksi ile kapatırdım.
Yeni videolar gün yüzüne çıkmaya başladı ama esas Nürnburgring videosunu bekliyoruz :)
Honda Civic TypeR 2017 - YouTube
Performans & dinamik açısından çok geliştiğine şüphem yok ama sanki FK2 tasarım olarak bundan daha "tehlikeli" duruyor :icon_wack
Keichi el freni ile dönmeye devam ediyor :) FK2 TypeR vs Gti Clupsport . İkisinide Keichi kullansaymış daha sağlıklı olurmuş. ***** Tsukuba da Keichi geçen pek nadir eşleşme var :)
【土屋圭市】HONDA CIVIC TYPE R vs Volkswagen Golf GTI Clubsports - YouTube
egzoz sistemi olupta satmayı düşünen varmı :D
Fiyatlarda aşağı doğru gidiyor. Hayırdır inşallah
Artık pıstte ucuzladı,tayyarları bol bol gorelım artık....
BREAKING: 2017 Honda Civic #TypeR sets new front-wheel drive lap record at Nürburgring, with a time of 7min 43.8sec. Full story coming up ... #OnlyHonda
http://i.hizliresim.com/2rRRyq.jpg
Honda bey napiyorsunuz
Rekor kesin mi bu sefer?
Videoda tuhaflıklar var. 15 frame çekip 24'e mi tamamlamışlar anlamadım ama direksiyon hareketleri ve pilotun hareketleri bir tuhaf.
Detaylı izlemek lazım.
youtube'daki rekor videosunda yine rollcage var araçta. Honda pilotlarını çok seviyor heralde. FK2 rekoru gibi bu rekorda baya tartışılacak muhtemelen.
Ben şahsen o Cage olayını özellikle koyduklarını düşünüyorum. Çünkü adam arabayı süre rekoru kırmak için sürüyor. Dibine kadar basıyor adam. En ufak hatada mortingen olmasın diyedir. Rekor kıracaz diye adam ölmesin diyedir o. Ağırlık azaltma simsarlığı için yapıldığını sanmıyorum açıkçası.
Bende ayni dusuncedeyim :) kirsa ne olur kirmasa ne olur ama adam rekoru kiricam diye sakat kalabilir veya hayatindan olabilir. Soforu guvende hissettirmek araci daha fazla zorlamasina izin vermek demek :) Diger firmalar neden yapmiyor o kismi anlamadim :) sahsen rekor icin piste cikicak olsam bende cage isterdim aracima
Konuya renk gelmesi yakındır.
en azindan iyi bi amaca gitmis
mavide cok iyi durmus
First Honda Civic Type R (VIN 01) to be Auctioned Ahead of Arrival at U.S. Dealerships | Honda In America
200.000 USD'ye satildi 01.
Resmi satis fiyati 33.900 USD (ki bence fazla, istedigi kadar rekor kirsin STI / Focus RS kategorisinde degil.), fakat hic bir bayi o fiyata satmiyor. Bayiler talep yuksek diye 5 bin dolardan 25 bin dolara kadar ekstra kar marji koyuyor uzerine. Civicx forumda adamin biri "aracin onerilen fiyatinin uzerine 10 bin dolar ekstra verdim ilk almak icin, diger bayiler 25 bin istiyodu hehe" diye seviniyor yarim akilli. Buranin da gerizekalisi bolmus.
Amerika pazarına satılacak olması aftermarket ürünler açısından çok iyi bir gelişme. FK2 deki gibi 3 çeşit malzemeye gebe kalınmayacak..
Yazik... Gerci 0001'i almanin ticari ve manevi degeri var digerleri suzme salakmis.
Eger tr de 230'u gecmezse bir sekilde alinir ama fazlasi hayal...
Honda USA distributorü Doğuş Oto sanırım :D
20 yıldır Amerika kıtasına Type-R gelmediği için talep çok. Fakat buradaki 8. ve 9. nesil SI'ların Avrupa pazarındaki FN2 Type-R lardan eksiği yoktu, hatta fazlası vardı (kilit, daha agresif egzantrik, daha iyi emme man., arka bağımsız süspansiyon vs..), fakat ismi Type-R olunca daha çok ilgi çekiyor :D
beyler fk2 de ana ünite hangi video formatını sorunsuz çalıştırıyor bilen varmı?
birde video oynatıcı bir app yi usb ye indirip ana üniteye kurablirmiyiz?
Ben biseyi merak ediyorum. Yolda normal bi sekilde ilerlerken polis cevirmesine girdiginizde sorun olmuyormu ? Sonucta arka egzoz ucunu goren polis - abart eksoz var kardesm diyerek yada spoyler'i goren kanat takmissin diyip ceza yazabilir.
Polislerin elinde tse bikdirgesi yok.
Tavan rengi farkli araclari ceviriyorlardi biara... Orjinal olduguna dair kagit getir diyorlardi. 2003'de sti aldigimda,kanadin orjinal oldugunu ispatlamak icin katalig tasiyordum...
Egsoz ayri dava zaten... Heke birde sesliyse anlat. LP640'da polis sirf killigina egsoz sesi fazla diyip bagliyacakti. Ki herseyi orjinaldi...
Sti kullananların zamanında çektiği eziyetleri hiç bilmiyorsun herhalde. Kaç tane otomobil kanadı var diye kapatıldı, hatta polis bayi kataloğuna bunu sen bastırmışsın bile dedi. Bundan dolayı," polisler de biliyor hangi arabanın nasıl olduğunu" söylemin biraz yanlış.
Sene olmuş bilmem kaç. Açar telefonda bakarlar artık.
vag sever biriyim ama hondayıda herzaman sevmişimdir,f20 k20 makınaları bende herzaman özel olmuştur.tr de ep3 lerin ve fn2 lerin anlamsız pahalı olmasından(donanım performans vsvs gibi kıstaslarda benim için önemlidir.s2k ayrı tutuyorum onu kasa olarak sevmiyorum ama makınası özel)hiç almak istemedim.fakat son yeni kasa gerçekten çok güzel görünüyor.keza 4 çeker severim ayrıca vag grubundada bu tercihim oldu hep.imkanım olsa almak sahip olmak isterim yeni kasaya.teknik olarak burda paylaşımlar harika heran yeni birşey öğrenmek güzel ama rekor kırmış officalmış değilmiş vs vs vs umrumda değil bu araba eşimi kızımı alıp bodruma gidebileceğim kadar konforlu ve aydın otobanında streste atabiliceğim kadar hızlı.yani kullanmadım ama bu yönde bütün yorumlar,
gerçekten imkanım olsa
garajıma mk7-7.5 golf r ve fk8 typer koymak isterim:))