EK ve özellikle EG kasalar efsanedir. İçine gömülürsün. EP kasa ile büyü bozuldu yükselmeye başladı hb sınıfı :)
Printable View
S2000 Oturma pozisyonu temsili :D
https://i.hizliresim.com/bL57zd.png
Bende bir Honda kullanıcısıyım uzun zamandır ama tapacak derecede seven bağlı olan arkadaşların yazdıklarını okuyunca tebbessüm etmeden geçermiyorum :)
Honda mühendisleri tasarımda hata var,olmamış deseler dahi yok yok iyi araba sıkıntısız siz ne anlarsınız diyecek tipler var onlar herşeyi bilen tipler mevzu Honda ise herşeyden anlarlar oturduğu yerden beğir tesbiti bile yaparlar :D :D Neyse konu Typer merakla bekliyoruz FK8 i oturuş pozisyonu önceki nesillere göre baya farklılık gösteriyor...
yani onları kullanmadım bilemem ama S2000 gerçekten çok efsane.
Zor sığsam, daralsam da :)
Mesela RX7, S2000'in biraz daha rahatı diyebilirim. İkisini de kullandım RX7 daha da iyi, konsolu daha genişti..
HB araçlarda, EG-EK bilmiyorum ama HB sınıfında Typer dahil, Mini'yi tartışmam :)
Cupra'nın spor koltuklarının döt, bel, omuz tutuşu muazzam iyi ancak yüksekte kalıyorum leylek gibin. Koltuğun altındaki kızağı kesesim var.
FK2 de yüksek koltuklu. FK8 görmedim daha.
İnsanoğlunun doğası gereği herşeye alışır o ayrı. İyiye de kötüye de.
Murat FK2 open pite hazır olur mu? Buldun mu 18 janta lastik?
Şu fiyatlara bakılırsa Cupra satışta yürür gider.
Bu arada kaçırmışım. Yeni Cupra 300, 4WD mı?
Diger oturma pozisyonu guzel otomobil : kus serisi :)
https://i.hizliresim.com/Gykb8V.jpg
Standart leon cupra 5kapili geliyor
Standart leon cupra 3kapili eskiden ozel siparisle geliyordu simdi getirmiyorlar sanirim.
Cupra R da cok zor bence.zaten bir onceki mk2 kasa cupra r da satilmamisti trde.
Yeni cupra r icinde zor valla ama cok isteyen biri kavga dovus iletisime gecip zorla getirtir herhalde.
CupraR 4wd geliceginden eminmisin?
Janti M.Gazihan'dan alicagim yarin,henuz gormedim. Lastik kolay,fabrikaya urettiririm en kotu.
Piste hazir sayilir. Bugun hidroli-balata-motor yahi-fren hortumlari yazilim egsoz hersey degisti. Testleri yapacagim kisa zamanda.
Kaldı 10 gun....
Sanmam :)))
jason f1 pistinde ufak ufak ısınma turları atıyormuş :)
Baya gec haberınız olmus yada okumamıssınız.
15 eylul de cıktı,gecen hafta cıktı vs vs....
Cuma open pit var,araba bugun bitiyor insallah. Aksilik olmazsa ona gorecegim ama cmtesi pazar da gelebilirim.
mutluhan takasda öldürdü, 420 dizel kırmızı cabrio tramersiz ,araç takasa sundum ,saçma sapan bir fiyat söylediler,benim opsiyonlattığım kırmızıyı biri alsın bari..
Mutluhan mahalle galericisinin nakit 42 verdiği kazası boyasi olmayan aracımi 38 e saydi. Ekmeğinde olan bir kaç personel var sanırım
Bayilerin takas desteği tırt bi olay sebep belli aracı kendileri almıyor galerilerden fiyat alıp ona göre üç beş lira aşağı söyleyip esnafa veriyorlar suya sabuna dokunmadan kazanma peşindeler ki kazanıyorlarda malesef böyle üçe beşe bakmayıp veren insanlar olduğu sürece bu işler hep karışık yürüyecek
Tayyarın bu fiyat yine iyi.
Bir sonraki kasa 4WD ve OTOMATİK (dsg tarzı) çıksın, siz o zaman görün fiyatı...
Kendi ikinci el departmanı olmayan bayiler , belli başlı galeriler ile çalışıyor ya da satıştaki elemanlar havuz oluşturup karlı arabaları kendileri alıp satıyorlar. 3-4 bayide arkadaşın olsa güzel bir galeri açar epey de para kazanırsın
Arkadaslar, ilan disi 400 hp setupli ,hr helezon, custom spacerleri ,gideri tescilli kirmizi FK2 var. İsteyen ciddi alici ozelden yazabilir
Param olsada ben alsaaggmmm
Tayyar'i olan tanidiklarim nedense satiyor,sadece "1" tanesi haric. Nedendir?
Bende yeni aldim,hayirlisi bakalim. Bu hafta buyuk isleri bitti,donunce ince ayarlarini bitirip direk piste sokacagim.
Suan ist park'da ki en iyi tayyar derecesi ciddi kotu bir yerde.
Ben ve emre varsa soruda, emreye ev aldik bugun, bende satinca alicam bi tane daha kismetse :) bizde para tinne abi, hersey ayni anda malesef :D
Yok yok,sizlerden bahsetmiyorum,kendinarkadas cevremde olanlardan...
Tabiki tesaduf ama hepsi ayni anda olunca garipsedim...
Pistte surekli kosturan biri olmadi 2015'den beri. Yeni yeni Omer cikiyor,insallah su 2:20 baraji kirilir.
Bu kadar çok muhabbeti olan bi arabanın pist namına pek atraksiyonunun duyulmayışı da çok enteresan.
Pist rekorundan falan bahsetmiyorum; yanlış anlaşılmasın
Reklam yapmadik tabi ama temmuzda korfezdeki draga girdim 1 oldum. 8ekimdekine de giriyorum nasipse, murat abi gel kalkariz :)