Pist diyoruz sen drag diyorsun,ne diyim :)
Bana 8-10 saniyelik seyler heyecan vermiyor.
Printable View
Pist diyoruz sen drag diyorsun,ne diyim :)
Bana 8-10 saniyelik seyler heyecan vermiyor.
260.000tl resmi rakkam,hayirli olsun....
2018 sonunda (kalırsa) 240.000 TL. Resmi tahminim. Hayırlı olsun :D
Hayırlı olsun
uuuu alsakmı bitane, zaten sayılıda geliyormuş bir seramik kaplama iki shop hoop 300 :)
Mavi gelmeyecek diye okuduydum sanki
kırmızı , beyaz, siyah, sonic grey, polished metal bunlar renkler
Sonic grey yok. Kadimdan sonra...
Pazar günü piste gidecek var mı? ona göre Samsundan gelmeyi planlıyorumda :)
Rakam net 260 olarak bayilere gelmis arac
Pazartesi 260 diye yazmistim ve netto fiyat.
Araclar bayilere dagitildi bugun.
Ama satisi olmayacak hemen.
Ben pistte olacagim.
260.000 liraya civic alan adam gözümde Laf'e 3m verenden daha zengindir bak şaka yapmıyorum :D
Yutkunmadam söylüyorsun düşünsene 'aynen 260 milyara sivik aldık' .d.dd.ddd
Şu fiyatlara bak amk ya
Tüplü yerinden kalkamayan cıvıc bile 100 ü geçmiş
Edit;
Bknz; Amk=(A)klım (M)antıgım (K)esmiyor
Vermesinler zaten , para ne kadar kolay kazanılırsa kazanılsın ya da fanatiklik ne derece olursa olsun kendimden örnek vereyim ben bile bile göre göre HATALI BİR ÜRÜNÜ almam .
Ha millette ucuza kapattık kafası da var 120'ydi , eee biz 100'e aldık ? Benim yorumum bu da mantıklı değil bile bile lades .
Tabi sonra şemsiye açılınca SEVİYORUZ NAGAZAKİ REYİS BOZUKSA BİZE BOZUK diye video da çekerler :D
TypeR'a 260bin isteniyorsa, NSX 2milyona ucuz..
Fiyatların buraya gelmesine neden olan, bizi bu duruma düşürenlerin taaaaaaaaa AMK*.
AMK*=(A)klım (M)antıgım (K)esmiyor
Bide buna %40 mtv. Abbboooovvvvv.
Aklima sardi korkulaarr s.kecek bunlar karikaturu geldi
kazasız hatasız golf R lara 110-120 TL ler istenen noktada ( marka model sadece örnek) bu araca 260 bin vermek bana mantıklı gelmiyor. Sunacağı çok bir şey yok bu aracın. Pistte süre kasan arkadaşları veya gerçekten fanatiklerini hariç tutuyorum.
Firmaların yıl sonlarında stok eritme istekleri doğrultusunda %5-%10 'a varan indirim kabiliyetleri dikkate alındığında beklemeye değer rakamlar çıkabilir 2017 sonunda.
Ama tabii sayılı ve özel bi araç olduğu için bu durum tırt da çıkabilir.
İyi analiz etmek ve el altından soruşturmak lazım. :)
yeni tayyarda tek hoşuma giden gt pack gelmesi.
Niye boşuna çene yoruyorsunuz zaten araçlar satılmamış mıydı!!!! zaten almak isteyenler bulamıyordu yok satmıyor muydu!!! Gelen ve gelecekler satıldığına göre bize poh yemek düşer. Kedi ciğer ve züğürt çenesi muhabbetleri oluyor :) :)
kuzenım marmarada calısıyor. dun foto attı abı geldı dıye. ne kadar dedım 260 ındırım yok dedı. calısan ındırımı dahı yokmus. dedım gelım bı bakım pazarlık yapım yıne de , bu satıldı abı yenısıne yaparsın ancak dedı
tahminimce hepsi satılacak,çünki bayağı soran var,2. partidede mtv bilmem ne derler 285 290 arasına gelir