User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
60 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Megane RS sorgulama

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zktrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birde yazilim varsa forge un kitindeki yayi en azindan 1 kademe daha sert olaniyla siparis etmek lazim sari renkli bov yayiyla yani obur turlu kacirabilir
    recirculation valve ile bov u karıştırıyor olmayasın?

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CLIORS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    recirculation valve ile bov u karıştırıyor olmayasın?

Sanmiyorum Alper bey benim aracima siparis ettigim forge bovun icinde basinc seviyesine gore sertligi degisen yaydan bahsediyorum,yanlis biliyorsam affola?blanking plate var zaten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanmiyorum Alper bey benim aracima siparis ettigim forge bovun icinde basinc seviyesine gore sertligi degisen yaydan bahsediyorum,yanlis biliyorsam affola?blanking plate var zaten.
    Blanking plate kullanmanın sebebi zaten recirculation valve iptal etmek. Aslında BOV un sesine çok düşkünlüğün yoksa basınç hattına eklediğin her ilave boru/malzeme basınç kaybı için potansiyel nokta oluşturur. Eğer stok recirc valve kaçırıyorsa onun da forge olanı mevcut.

Selamlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilanlardaki meganeların hepsi 1 şekilde 1 senedir satılık. Alanlarda koşturamadıkları için satıyorlar. O test eden dürzüde gitsin amerikan kullansın kaç boy yiyecek acaba tayyardan. Haşat stock araba ile tayyar kovalamaya kalkıp çok bilmiş gibi yazı yazıyor.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CLIORS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Blanking plate kullanmanın sebebi zaten recirculation valve iptal etmek. Aslında BOV un sesine çok düşkünlüğün yoksa basınç hattına eklediğin her ilave boru/malzeme basınç kaybı için potansiyel nokta oluşturur. Eğer stok recirc valve kaçırıyorsa onun da forge olanı mevcut.

Selamlar.

Recirculation valve i yama ile iptal ettigimiz icin tahliye olarak blow off valve i kullandik.orjinal dv fazladan basinctan yeterli tutamayabilir veya yirtilarak kacirabilir mantigiyla ki aracimin eski sahibi bov sesini sevdiginden hks takmis ve o da bayagi bir kacirmis aracim senelerce dusuk basinc ile gezmis(aldigimda map sensorunun okudugu deger 0.2 bardi ve cikarttigimda orjinal dump valve im sifir gibiydi hala bagajimda geziyor ).Haliyle yerine ikame ekledigimiz blow off valve in icinde basinc degerine gore havayi kacirmadan tutabilmesini saglayan sertligi farkli yaylar var.Yazilim ile 0.8 bar civari olan basinci arttirdigimiz icin orjinal kitteki yayin yeterli olamayabilecegini dusunup kitin icinde gelen yayi daha sertiyle degistirterek siparis ettim hata mi ettim sizce?Cunku bov in kitinin icinde gelen yaylarin rengine gore basinci tutabilme degerleri vardi orjinal kitin yayi zayif kalir diye sari olan yayla siparis ettim bende.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilanlardaki meganeların hepsi 1 şekilde 1 senedir satılık. Alanlarda koşturamadıkları için satıyorlar. O test eden dürzüde gitsin amerikan kullansın kaç boy yiyecek acaba tayyardan. Haşat stock araba ile tayyar kovalamaya kalkıp çok bilmiş gibi yazı yazıyor.
    Alper agabey zaten o test tam bir facia hani neye dayanarak sanki cok saglikli stock bir megane rs in resmi testi gibi anlatmis ben anlam veremedim.Iddia ediyorum full stock saglikli type r ile full stock saglikli megane rs kosturup megane yavas kaliyorsa ya arabayi tanimadigindandir(stockta 5800den sonrasini cevirmek fantazi) ya da rs saglikli falan degildir bu net.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Recirculation valve i yama ile iptal ettigimiz icin tahliye olarak blow off valve i kullandik.orjinal dv fazladan basinctan yeterli tutamayabilir veya yirtilarak kacirabilir mantigiyla ki aracimin eski sahibi bov sesini sevdiginden hks takmis ve o da bayagi bir kacirmis aracim senelerce dusuk basinc ile gezmis(aldigimda map sensorunun okudugu deger 0.2 bardi ve cikarttigimda orjinal dump valve im sifir gibiydi hala bagajimda geziyor ).Haliyle yerine ikame ekledigimiz blow off valve in icinde basinc degerine gore havayi kacirmadan tutabilmesini saglayan sertligi farkli yaylar var.Yazilim ile 0.8 bar civari olan basinci arttirdigimiz icin orjinal kitteki yayin yeterli olamayabilecegini dusunup kitin icinde gelen yayi daha sertiyle degistirterek siparis ettim hata mi ettim sizce?Cunku bov in kitinin icinde gelen yaylarin rengine gore basinci tutabilme degerleri vardi orjinal kitin yayi zayif kalir diye sari olan yayla siparis ettim bende.
    sarı yay işini görür, uygundur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zeki recirculation valve varken bov ile macera aramaya gerek yok. O hatayı ben yaptım sonra gereksiz olduğunu anladım. Üzerindeki recirculation valve ve wastegate problemsiz çalışıyor arabayı aldığımdan beri. Forge bazen gereksiz ürün çıkarıyor bu da onlardan biri. Dump valve almaya da gerek yok. Boşuna para tuzağı.
    IN BOOST WE TRUST

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dump valve'mi seviyorum ve çok mutluyum
    2.0T FSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haklısınız da adam yazmış oraya sayfa sayfa yazıyı binlerce insanda okuyor onu aslı olmadığını düşünüyorum bende ama bilemiyorum belki araç dediğiniz gibi o dönemlerde sağlılı yürümüyordu
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...

m. ali öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi cidden o test ne öyle hele arka tamponu görünce megane rs den soğuyordum az daha kapadım hemen

Vlkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vlkn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sanıyorum bu konunun ilk sayfasında bu araç hakkında bilgiler var.

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vlkn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç maslakta pertden alınma ve bildiğim kadarıyla ön tampon çamurluk ( 1 adet )değişmişti ...çok bozuk değil gidip bakarsan diri araba ama pert kayıtlı.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dv yay ? bi ara dv nin içini açın siz en iyisi.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dv yay ? bi ara dv nin içini açın siz en iyisi.

Dv yayi demedim.Blow off un icindeki yay.Hani boyle renk renk.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde yazilim varsa forge un kitindeki yayi en azindan 1 kademe daha sert olaniyla siparis etmek lazim sari renkli bov yayiyla yani obur turlu kacirabilir

Ozur dilerim kendimi ifade edememisim tabi yazdigim saate bakarsan muhtemelende alkolluysem arkadas forge bov den bahsediyor sanmisim arkadas dv demis bakip duruyorum nerede dv yayi dedim diye simdi yakaladim Gokhan hatami yakalattigin icin sagol.40tane aciklama yapmisim Alper beyede deseymiski dv yayi ne demek diye farkedecekmisim durumu gec kaldim biraz

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu araç bize takas yollamıştı , aradık konuştuk herşeyi anlatıyor zaten arkadaş , ararsanız sizde öğrenirsiniz bişey saklamıyo çok takdir etmiştim

pert kaydı 2-3 parça değişeni belden aşşağısıda boyalıymış şase yürüyende bişey yoktu diye hatırladım arkadaşa böyle itelemişler sanırım saflığına denk gelmiş öyle diyodu
    Livestrong

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet saklasa ayıp olurdu zaten samet. bi mesaj atıyorsun herşey ortaya dökülüyor.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)