aynen yazalım gercı herkes yazar dustugu yerı sanırım vakıt bulurlarsa
Emre AKHALİL![]()
aynen yazalım gercı herkes yazar dustugu yerı sanırım vakıt bulurlarsa
Emre AKHALİL![]()
doğuştan araba manyağı
Bugün doktor kontrolüne gittim sonuç iyi![]()
Askerlik şubesini aradım yarın mesaileri yokmuş ancak ayın 31'i dahil başvuru hakkımız varmış![]()
Bayram sonrası işlemleri halledip gel tezkere demeye başlayalım![]()
ESKİŞEHİR - Ahdem Evren KÖSE
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
bayram seyran derken unuttuz tabi askerligi falan konuya yazanda yokguncel tutalim konuyu
teslim tarihine 45
![]()
harbiden kasımda olsa iyi olurmuş beklemek sıkıcı![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Beyler "kısa dönem" için başvuru yaparken hangi evrakları götürmemiz gerekecek şubeye...
Başvuru yapanlar yazarsa konuyu açan arkadaşta ilk sayfaya eklerse faydalı olur...
M.Kemal ATATÜRK
Gelen posetarkadasslaraa smdiden hayrli tezkereler kusura bakmayn siz beni gondereceksinz artik
son poset
39'uncu Mknz.P.Tum.49'uncu Alay 1'inci Tabur duserseniz beni grmeden gdemezsniz techturkey dyin bolukten tabura alalim
s1 Serdar
Normalde 90'a 1 Gidiyordum askere Ama üniversiteye gittik Zonguldak'a tecil ettirdik Keşke gitseydim cok pişmanım gerçekten gitmedigime Simdi Polis olmak için 4 senelik Üniversiteye tamamlıyorum ve Polis okuluna giricem bittiginde. 6 Ay eğitimden Sonra Torpille Yunus polis'im![]()
Bugün tüm gün şubedeydim. Muayene işlemi için aile hekimine gittim oda askeri hastaneye sevk etti. Yarın askeri hastaneye gidip muayene olucam. Bir problem çıkmazsa aralıkta askeriz![]()
M.Kemal ATATÜRK
Dün bütün gün askeri hastanedeydim bugün sabahtan yine gittim 1 saat sonra tekrar gideceğim işlemler yetişmediği için aralıkta gidemiycem evrakları teslim edemedim şubeye...
M.Kemal ATATÜRK
Arkadaşlar bu askerlik işinde kısa ya da uzun dönem nasıl belirleniyor bilinmiyor amabi sorum olacak aof işletme mezunuyum tüm işlerimi kısa dönem gidecekmiş gibi ayarladım
varmı bilen çıkarmı benim gibi arkadaşlara uzun dönem
![]()
Teslim olmamızada kalan süre: 40 gün 12 saat 50 dk![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)