valla ben her ankaraya geldiğimde hasbihale gidiyorummüzik ve yemek gayet güzel..ayrıyetten adını unuttum ak parti binasının yanında bi kebapçı vardı gayet güzel
Asss Powaaa =) Yıldırım aspava candır =) yıllardır tüm işsiz arakdaşlarımla en az haftada bir kez giderim beyaz plakasız bi polo görürseniz önünde benim araçtır Gelin cay içelim =)
![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
batıkent itfaiyesine gelmeden ostim yolunda batıkent dürümcüsü tantunide ankarada tek geçerim
K.esat-Yaşamkent Yıldız Aspava bence Ankara'da bir numara.
Eskiden konutkentte küçükev vardı. Kokoreç için giderdim. Orası kapandı.
Birde eskişehiryolunda petrol ofisinin içindeki kokoreççi hacı vardı. o da iyidi. fakat o da kapandı.
Onun haricinde gece özellekle yemek için gittiğim bir yer yok.
Ama çayyolu taraflarında önerilere açığım![]()
Her Ankara'ya geldiğimde Kıtırda antrikot kaşarlı wrap ve kıtır tavuk sepeti,
Geceleri yıldız aspava vazgeçilmezimdir![]()
Yıldırım yüzünden ümitköyde kedi kalmamış doğru mu?![]()
Birisi İstanbul'a artık Aspava açsada bizde mahrum kalmasak![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Benim avm ici aspava projem var.
actigim an cok.zengin olucam
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
Can'a yalvardım bırak Kızılayı gl İstanbul'a Aspava aç diye ama bozmadı düzenini.
Birisi gelip açarsa ben ciddi kazanacağını düşünüyorum. İstanbul'da yaşayanların herhalde %60'ı Ankara'ya gitmiş ve Aspava yemiştir. Taksim ve türevi bölgelerde dükkanı açanın ilk alacağı şey para sayma makinesi olur![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Bilkent Doğu kampüs nizamiye girişinde geceleri antrikot yemeye giderdik. Güzel yapar tavsiye ederim![]()
☻/
/▌
/ \
kanku kaç zamandır benimde aklımda hatta 3 ay önce arkadaşım profilo avm deki yerini devrediyordu baya niyetlendim ama şu korku olmasa
arkadaş olduğu için para kısmıda kolaydı ama güzel bi yer açmanın maliyeti belli sermaye yok ak![]()
Avm'de hela bile acilmaz kanka.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)