güzel ve yorucu bir gün dü artık fotoğraflar yarına yetişirbende yarın akşamüstü bir 30dkka daha uğrıcam sanırım.
güzel ve yorucu bir gün dü artık fotoğraflar yarına yetişirbende yarın akşamüstü bir 30dkka daha uğrıcam sanırım.
Xenonlarımı cms shoptan almıstım, gidip dünya para vermistim bir de garantisi iyi yerden olsun diye
Xenonlarıma bisey olursa garantim sensin sezai![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Pasatuningin Standinda Megan Var Murtas Standin 306 Olmsi Lazim
Fuar hiç ama hiç iyi değildi 30dk bile duramadım içerde yazık gerçekten hayal kırıklığı
ama aktepe civic çok güzeldi![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
brak geyii Bugraforumda fuarda kalite nezaman artacak ondan haber ver sen
![]()
kisacasi ne olacak halimiz ondan haber ver sen bgun honda gomlegi yarin bilmemmne gomlegi giymekle olurmu hic ayrica adminimizle ugrasmaktan vaz gec yakalarim 1 acigini bak![]()
http://i1230.photobucket.com/albums/...a/imzatech.jpg
JDMWorksPHOTOWORKSEtme eşşekle muhabbet küstürürsün...
yaklasık 3 haftadır uykusuz gecenin ardından fuara yetiştik şükür..SM standına bekleriz arkadaslar kırmızı sedan megane![]()
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
genel yorumlardaki gibi fuar vasat gerçekten.. benim dikkatimi çeken güzellik yarışmasındaki mavi mor tonlarındaki tek kapı rover çok güzel olmuş çok beğendim
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
buarada o 206 bizim bostancı sanayinde harun ustanın yaptığı 206 %99 yanılmıyosam.. güzel olmuştu ( not; gerçek wrcde olabilir anlamadım fotodan)
AyB
NErde eski fuarlar1 hafta yat kalk Lutfi Kırdarda Extreme Sound zamanlarında güzel günlerdi.
Videosunu upload etsemmi acaba. RED - LİNE party falan.
Hatta Gökhanlar Ozanlar vardı elimizde Bira içerken nerden buldunuz bunu dediler. Ne kolpa oldun sen ya.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)