User Tag List

Sayfa 3/7 İlkİlk 12345 ... SonSon
122 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Havlamayan köpek varmı ?

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zktrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fotograf paylasmayi bilmiyorum siteden,acikcasi foto paylasmayida pek tercih etmiyorum ***** durumlardan dolayi kusura bakmayin ama canli gormeni isterdim.Neden laf dinlemesi zor dedigimi hayvanin her halinden anlardin eger kopek psikolojisinden anliyorsan.Bacagini kaldirip isemeye tam 7aylik oldugu gun basladi dersem daha iyi anlatirim heralde derdimi.Kisin 38-40 yazin 35-37 kilo
    abi ben cok merak ettim ya özelden filan atabilirmsiin yada adını filan yaz muhakkak googlede vardır.

bu arada okuamya basladım yavru bir köpek alındıgnda güzel bir egitimle havlamayabiliyormus hayırı kesın ve net bir tavırla söylemek lazımmıs filan falan bildigin evlat olucak ya

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Günkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ailede dedem babam valide kardesım herkez sever abi giderler oynarlar bile ondan yana sıkıntım yok yani tek ben bakmıcam ben işte bile olsam oyalanacagı birileri muhakkak olucaktır.

Ama havladımı olay bitti çünki cevreki komsular insan degil at sürüsü hepsi insanlıgını unutmuslar arkadakı komsumuzda av köpegi vardı zehirlemişler hayvanı et filan atıyolardı hep balkondan bahceye bana öyle bişey yaptılarmı sakat bırakırım onları böyle durumlara maruz kalmamak için havlaması minimumda olan bir köpek lazım bana abi.

Abi terrier evde bakılmaya müsait bahceye soguga gelebilicegini sanmıyorum.

Ev halkinin oynamasi sevmesi ayri birsey ama sabahtan aksama kadar basinda duramazlar sonucta.He diyebilirsinki senin kopeginin basinda sabahtan aksama duran birimi var hayir ama kopek bir gorev yapiyor o yuzden bir sekilde oyalaniyor hayvanin oyalanmasi lazim.Onun icinde en azindan 2 yasina kadar birebir ilgilenmen lazim hatta kucukken egitim aldirmak en iyisi.Ama kopektir illaki havlar ne cins olursa olsun o yuzden komsularinla papaz olma ihtimalini goz onunde bulundur.

F.Esen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    staffordshire hiç ilgimi çeken bi cins değilken bu akşam burdaki konuşmaları okuyunca sempati beslemeye başladım...

kendimi bildiğimden beri ewimde en az 1 köpek olmuştur son 2 senedir istanbulda ayrı evde olduğum için köpeklerimizin hiç birini buraya getiremedim hepsi şuan işyerimizde ancak şunu merak ediyorum roth için ewde bakılması çok zor derler falan ama şükür 2 tane roth büyüyttüm ewin içinde çok uysallardı herzamn peki bu staffordshire lar evde hımbıl olup dışarı çıkınca farklı bi yapıya bürünüo mu_? Birde yavruluktan itibaren sosyal mi yetişmesi gerekiyor..?
    imza...

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lambro_team Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    staffordshire hiç ilgimi çeken bi cins değilken bu akşam burdaki konuşmaları okuyunca sempati beslemeye başladım...

kendimi bildiğimden beri ewimde en az 1 köpek olmuştur son 2 senedir istanbulda ayrı evde olduğum için köpeklerimizin hiç birini buraya getiremedim hepsi şuan işyerimizde ancak şunu merak ediyorum roth için ewde bakılması çok zor derler falan ama şükür 2 tane roth büyüyttüm ewin içinde çok uysallardı herzamn peki bu staffordshire lar evde hımbıl olup dışarı çıkınca farklı bi yapıya bürünüo mu_? Birde yavruluktan itibaren sosyal mi yetişmesi gerekiyor..?
    Evin icnde himbildan kastiniz hareketsiz ve sakinse degil cok enerjik onu yormak icin cok ugrasmalisiniz ama eger iyi egitimli ve sakin bir kisilige sahipse(bu cinsle alakali degil kopegin sahsi kisiligi) disarida da ayni sekilde sakin kalir.Benim kopegim disarida ona havlayan hatta saldiri amacli havlayan hic bir kopegin yuzune bile bakmaz ancak tehlikeli mesafeye kotu niyetli gelirlerse o zaman is degisiyor.Kesinlikle yavruluktan itibaren ne kadar cok hayvan ve insan hatta ufak cocuk ile hasir nesir ederseniz o kadar dengeli ve tehlikesiz olur.Komsumun bebegi sirtinda geziyordu elini agzinin icinde gezdiriyordu ve hic bir sekilde o 2 yasinda cocuga en ufak bir zarari olmadi.Hatta balkondan onu izleyip sokakta birisinin ona dokundugunu gorunce kiyameti kopariyordu biraksam cocuga yaklasan adami ne yapacak tahmin edin.Yani anlatmak istedigim iyi bir soydan geliyorsa zaten insana saldirmaz bu hayvanlarin alip veremedigi diger hayvanlardir aslinda.O da dominantliktan kaynaklaniyor iste.Hani sahibine bile saldiran yiyen kopek ben agzinin icinden acken afiyetle yedigi mamasini aliyorum yanagini sikip agzini acmak suretiyle neden hala elim kolum yerinde?Emin olun bunu her cins kopege yapamazsiniz.

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ufak el kadar bisey almada almisken ele gelcek bisey olsun
    Ayrica husky aptal falan demisler evde beslenicek ve sicakla samimi olan bi kopek degil
    Aptalda degil belgeselleri takip edin
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

Tuncer M. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ailede dedem babam valide kardesım herkez sever abi giderler oynarlar bile ondan yana sıkıntım yok yani tek ben bakmıcam ben işte bile olsam oyalanacagı birileri muhakkak olucaktır.

Ama havladımı olay bitti çünki cevreki komsular insan degil at sürüsü hepsi insanlıgını unutmuslar arkadakı komsumuzda av köpegi vardı zehirlemişler hayvanı et filan atıyolardı hep balkondan bahceye bana öyle bişey yaptılarmı sakat bırakırım onları böyle durumlara maruz kalmamak için havlaması minimumda olan bir köpek lazım bana abi.

Abi terrier evde bakılmaya müsait bahceye soguga gelebilicegini sanmıyorum.

Restaurantta çalışırken sürekli gelen müşterilerden birinin huskysi vardı. O zamana kadar ben de köpeklerle oynamayı severim diyordum. O gün husky ırkından bıktırdı beni meret. Çok ısrarcı ve oyun isteyen bir köpekti. Bahçede yalnız olunca sıkılır sanırım çok fazla.
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu olay hep filmlerde olur sanıyordum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sabah günceli cekiyorum ve ben yatıyorum

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    husky i bana sorun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    husky iyi güzelde bizim buraya gelmez yazın 40 42 derece ne yapcam ben o havalarda buzlu havuzmu ?

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bulldog tembel denmişken :P

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    husky iyi güzelde bizim buraya gelmez yazın 40 42 derece ne yapcam ben o havalarda buzlu havuzmu ?
    hiç iyi güzel değil. husky cok zeki bi hayvandı. bu sebeple pek söz dinlemez. kendi bildiğini yapar. ve sanılanın aksine husky saldırgan bi cinstir

BurakYozgat. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anne golden baba pitbull olan çok tatlı bi o kadarda kıskanç saldırgan 2buçuk yaşında oğlum var. Yavruyken sahiplendim halada gözüm gibi bakıyorum. Ve hergün ilgi istiyo hergün dışarı çıkabilmek için benim iş çıkış saatimde eve gelmemi bekliyo camda. Bi rahatsızlığı olduğu zaman ki çok şükür 1-2 kere harici 2buçuk senedir hiç bi rahatsızlığı olmadı siz daha çok üzülüyosunuz. O hayatıma girdiğinden beri hayatım değişti. Kafama göre plan yapamıyorum kafama estiği zaman tatile çıkamıyorum attığım her adımda onuda düşünmek zorundayım. Yemeği , gezmesi , beklediği ilgi bunlar çok önemli sizden başka bunları yapıcak kişi yoksa gerçekten hayatınız zorlaşıcak. Şimdiki aklın olsa sahiplenirmiydin diye sorsan sahiplenirdim derim çünkü o ufacık ilgiyle bile ne kadar mutlu olduklarını tahmin edemessin gösterdikleri sadakati günümüz insanlarında bile bulamıyosun
    Çok uzattım sanırım en güzeli gerçekten oturup düşünmek. Köpek sahibi olmak çok kolay ama ona layıkıyla bakabilmek gerçekten zor. Bu zorluğa üstlenebilecekseniz alın derim ben. Ömürleri az değil çünkü biliyosunuz sağlıklı bir köpek 8-11 yıl yaşayabiliyor.
    Real men use three pedals !
    Supercharged e36coupe

Slmcnsl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şit zu.. Eski kiz arkadasmda vardi,bn hic havladigina sahit olmadim..
    Ama nazik bir kopekti..

typh10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teacup Maltese Terrier besliyorum apartman dairesinde hiç havlamıyor.1,5 aydır bizimle beraber havladığını hiç duymadım.Soğuğa dayanamaz ama çok narin bebek gibi bakılmalı.Sürekli sevilmek ister.Mama masrafı pek olmaz 1 kilo mamayı abartmıyorum 3 hafta da ancak yiyebiliyor Diğer hiç havlamayan köpek de Pug'dır.Günün 15 saatini uyuyarak geçirir zaten.Günde en az 2 saat sadece köpeğe vakit ayıramayacaksanız almayın.Yazık olur canım köpeğe.

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bundan korkulurmu ya herşey yetiştirmeye bağlı bizde havlama sıkıntısı yok ama cok kuduruk danam

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buda benim staffım ve eğitiminin bitmesine ( temel ) 1 hafta kaldı..
    havladığını eğitmenleride görmedi bende ( sadece ilk geldiğinde 1 kez duyulmuştur )

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sana havlamiyan it veririm ama iyi bakicaksin
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı elpadre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sana havlamiyan it veririm ama iyi bakicaksin
    cumartesi yanına gelicem abi görüşelim

bayrampasalı sunu suratına türük benim için ya masallah cok tatlı bayılıyorum.

freelife cok fena bakıyor yanlız

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cumartesi yanına gelicem abi görüşelim

bayrampasalı sunu suratına türük benim için ya masallah cok tatlı bayılıyorum.

freelife cok fena bakıyor yanlız
    yok walla yemiyo öle şeyler yapmmak banada gider yapıyo sonra

yasaklı ırk alma sakın pişman olursun baya sıkıntı oluyo özellıkle şikayet falan olursa başın agrır

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)