Birde benim gibi yazın taşınan ve kışın üfüren doğramalarla karşılaşanlar var, neyse kısmetse ve atlatmazsa Cumartesi günü pimapen ustası gelip gerekli ayarları yapacak.
Printable View
Yazın mantolama için fiyat aldım 12-16 bin civarında tutuyordu. :) 6-7 senede ancak amorti ediyor. :)
mantolama bu yalıtım meselesinde en önemli rolü oynar. sizin aldığnız fiyat sanırım içerden yapılan uygulama. biz bina için fiyat almıştık 50 küsür maliyet oluyor, bu fiyat binaya göre değişir ama bizim bina için konuşursak daire başı 3-5 bine mal olan yalıtımlı evin fiyatı yalıtımsıza göre 10 bin oynuyor. dış yenileme vs de cabası. devletin bu konuyla ilgili bankalarda düzenlemesi vardı.tam bilgi sahibi değilim de 8 aya kadar %0 faizle bina adına kredi alınıp mantolama yapılabiliyordu.
aha geldi elektrik faturası, doğru düzgün kullanmadan 270 TL cik. ama diğer faturaya altın vuruş olacak. 400den aşşağı olmaz sanırsam...
Güzel çözümler iglo ve termal içlik :D:D:D
milleti bağlıcaklar kaçağa bu ne zamdır ya
zamımıza damımıza koyuyolar.
10 gündür yakıyoruz (2+1 sadece salon da 2 petek yanıyor akşamdan akşama) 130 TL. cik sıkışmış peteklerin arasına :) bir dahaki ay nasıl olacak merak ediyoruz...
Bugun fatura geldi 30 gundur yakıyoruz ilk 10 gun ara ara yandı ama son 20 gun surekli ortalama 35 40 gibi yandı
ev dublex, yerden ısıtmalı. Kombi demirdokum ama eski bi tip yogusma falan yok 290 lira geldi. Bakalım gelecek ay ne olacak..
SINIRSIZ ENERJİ (infinite energy) - YouTube
ucuna ufo bağlasak ? ? :D çalışır mı ?
Mantolama yalıtım olmayan bir evde tasarruf yapmak mümkün olmaz
Ben organik ısıtıcı kullanıyorum gayet memnumum. Televizyon izlerken alıyorum kediyi koyuyorum ayaklarımın oraya oh mis...
ISIFAN deneyen oldu mu?
Ya beyler kusura bakmayin bu saattede yapilacak is degil ama suanda sobanin ustundeki kestanelerin resimlerini ekleyebilsem keske
Bauhaus tan ısıtac markasının aynı işlevdeki ürününden aldım bir adet denemek için, 160cm 25-30 tl gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam, çok fazla işe yaramayacağını düşünerek aldım zaten ama azda olsa faydası oldu; sıcak hava 5-10 cm ileriden yükseldiği için camlardan ısı kaybı daha az oluyor diğer türlü perdeyle cam arasına geçiyor sıcak hava ve daha fazla camlardan ısı kaybı oluyor diye düşünüyorum. :)