isifanin etkisinin psikolojik olduguna inaniyorum. hatta cuzi miktarda isi kaybi olabilir.
Printable View
isifanin etkisinin psikolojik olduguna inaniyorum. hatta cuzi miktarda isi kaybi olabilir.
Ozan'cım valla psikolojik değil çünkü morg gibi olan odayı adam gibi ısıtmak çok uzun sürüyordu. O zımbırtıyı taktığımdan beri sıcak hava direkt tavana gideceğine önce oda içinde dolanıyor sonra yukarı kaçıyor, böylelikle hissedilir ve fark edilir şekilde oda daha hızlı ısınmaya başladı.
Isonem thermal paint için görüştüm, mantıklı geldi ancak ufak bir sorun var saten boya gibi olmuyormuş. Yani yüzey pürüzsüz olmuyormuş. O yüzden bende onun yerine insuladd'ı buldum. Şimdi diyeceksin buda bir moka yaramaz, olsun be kardeşim ben yinede denemek istiyorum :D
Insuladd Türkiye | NASA ONAYLI ISI YALITIM MALZEMELERI | ALANINDA LİDER FIRMA
bunun sarfiyatı daha düşük, ama fiyatını bilmiyorum birde ürün gamında ısı yalıtımlı saten boyada var :)
bende sardırdım bu ısıfana,hafta sonu alıp deniyeceğim. İzlenimleri paylaşırım
Hic olmazsa petek sistemi var cin shanghai'da isitmali ev yok gibi beynini sevdigimin cinlisi klimayi isinma araci olarak kullaniyor,
Gecen benzin icip gelmisim sanirim, klimayi 20 derecede unutmusum mukkkemel bir deneyim :))
Elektirik oyle ucuzda degil.
Belki bu devirde çok ilkensin diye düşünen olacak ama dün akşam sobayı kurdum kömürlükte boş kasa vardı bir bastım içine vermişim ateşin gözüne offf be üstünde bir demlik çay demledim bir baktım evde boxlarla dolaşıyorum gözünü sevdiğimin sobası be
Binada dış cephe yalıtımı yoksa paraya kıyıp evin dış cepheye bakan duvarlarına iç yalıtım yaptırın derim. Kullanmadığınız odalardaki kalorifer peteklerini kapatın ve o odaların kapılarının altına havlu koyun o odaların serinliği içeri geçmesin. Kombiyi de mümkün olabildiğince 40 derece civarında yakıp hiç kapatmayın. Şu an en iyi tasarruf ve ısınma yöntemi bu gibi görünüyor.
arkadaşlar kızımın rahatsızlığı yüzünden odada buhar makinası açıyorum öksürmeye başlayınca soğukla birlikte tavanlar kararmaya başladı bizim üst kat boş üstü çatı su alması imkansız buhar makinasından olabilirmi sizce ?
abı onun ustunde bi de ekmek kızartıcaksın, aksamlarıda kestane :) off diyorummm :D
bızım tekrdag da kı evde de soba duruyor hala, kısın pek gıtmıyoruz ama yınede soba olayı cok guzel :)
bu arada arkdslar bende sabah 8 aksam 8 ewde yokum, kombiyi kapatmakmı mantıklı olur en kısıkta bırakmakmı ?
kömürlü merkezi sistemin gözünü seveyim ne izolasyon ne başka bi şey yılda 1200 tl'ye fırın gibi evde oturuyoruz :)