panpa ayrı olması lazım yaw
evde dublexmiş yaptın reklamı ısıtma falan derken hadi çakal:D
Printable View
https://internetsubesi.igdas.com.tr/Faturamatik.aspx
buraya bilgilerinizi girip fatura gelmeden takip edebilirsiniz
fatura gelince direk şok yaşamaktansa takip iyidir
geçen bi araştırma yaptım en ideal sıcaklık 22 C imiş... odayı o sıcaklığa getirsem heralde igdaştakiler halay çekerler :D
kombiyi kapatmadan en düşükte yakıyoruz yapacak bişey yok çünkü ara sıra kapatılınca hiç ekonomik olmuyormuş
ohh 2 gün önce ev değiştirdim merkezi sisteme çıktım :D çok sıcak oldumu pencere açıyorum :D akşam şort atlet yattım üstüme ince pike aldım terledim yinede :D eski evime 450 veriyordum yakıt içinde, oda merkezi sistemdi ama ev sahibi yakmıyordu doğru düzgün, 2 haftadır elektrik sobası açıyordum üstüne.. sinirlendim cuma evi buldum cumartesi boyattım pazar taşındım, interneti anca bağladılar.. bu eve de 490 veriyorum yakıt içinde.. kafam rahat
gece gece faturamı öğrenme gibi bi salaklık yaptım bu konuyu görünce bütün enerjim düştü. valla kombiyi kapatıp atkı bere eldiven ne varsa takıp oturucam. fuck you igdaş.
yukarısıda mı alttan ısıtma ?
Hacı burda herkez sıkıntılı benım tavsıyem 2 de yakman olucak neden dersen en dusuk konumda calıstırıyorsun ve kombın sureklı devreye gırıp cıktıgı ıcın fazla yakıyor (bu benım görüşüm fazla gelirse sövmek yok :D )
Ulan varya kombici olucam servis gelıyo gıdıyo abı aldık havayı dıyo ortada hıc bısey yok aynı tas aynı hamam..
edit. aynı mesaj
3 sene 160 metrekare evde oturdum en küçük derecede ısındım bu yeni evde ısınamyoruz 90 metrekare kat araları asmolin çatı var duvarlar yalıtımlı pencereler pimapen ama evde bir soğuk var nerden geliyor kafayı yiyeceğim hele yatak odasında yorgandan ayağı çıkar donuyor resmen çocuk hasta oluyor yok arkadaş böyle bişey
TEKZEN YAPI MARKET | ECONO-HEAT ELEKTRIKLI PANEL ISITICI 425W/H
Şu ürün hakkında bilgisi olan kullanan varmı?
Kombinin yerini tutabilir mi?
Kabaca bir hesapla aylık tüketim ne olur acaba.faturalar kafiyede yaptırtıyor görüyormusunuz birde zamları kınarız.
TEKZEN YAPI MARKET | ECONO-HEAT ELEKTRIKLI PANEL ISITICI 425W/H
Üstteki linkten bakabilirsiniz.
Nasıl Çalışır?
Econo-Heat panel ısıtıcıları duvara montaj ve düşük maliyetle etkin ısınma sağlar,konveksiyon teknolojisini kullanarak odayı dolaşan ısı yol panel ve duvar arasındaki boşlukta ısıtıcı arkasında oluşturulur. Bu ilkeye gore ısı sadece% 10 panelin önüne yayılırken % 90 panel arkasından gelir. "Background" ısıtma sadece çok ekonomik değil, aynı zamanda güvenli ve verimlidir.
Econo-Heat panel ısıtıcı geleneksel bar ısıtıcılar ve elektriği büyük miktarda kullanan ısıtıcılara alternatif olarak tasarlanmıştır.Isıtıcı yüzey sıcaklığı 75 ? 90°C olup minimal düzeyde elektrik kullanır.
Econo-Heat panel ısıtıcı diğer elektrikli duvar panosu ısıtıcılara gore tasarrufludur, çocuklar ve evcil hayvanlar için güvenlidir, ortama uygun boyanabilir.
Econo-Heat panel ısıtıcılar Uluslararası Güvenlik Standartları (SABS) onaylıdır
Ferroli Garantisi Altında olup Ferroli servisleri yetkilidir.
kasımda havalar soğuyup kol gibi faturayı görünce (270 tl) koçtaşa gidip izolasyon fitillerinden aldım..
dairenin kapısının altından rüzgar esiyordu onu bi güzel fitilledim, tüm pimapenlerin kendi fitillerini kontrol ettim,yerinden çıkanları taktım, dandik pimapenlerin kaçıran yerlerine fitilleri dayadım, daha soğuk geçen bir sonraki ay hemen hemen aynı fatura, geçen ayda 210 tl fatura geldi
izolasyon önemini gözümle gördüm ,bi dahaki sene son baharda kontrol edip, icap ederse yeniliycem..
birde peteklere termostatik vana takıp, evin fazla ısınmasını engelledim mi faturalar düşer biraz daha..
ev 85 m2 en üst kat 40-45 arası açık devamlı ancak geçen ay kar yağdığında dereceyi bir hafta gibi yüksek tuttuk. camlar plastik doğrama çift cam olmasına rağmen geçen ay 345 bayıldık bu ay bakalım kaç gelecek?