demekki bolu ucuz çalışıyorum diye fazla gelmiyor bana 4 ayda 45 lira yakmışım temmuz kasım arası şimdi belli olur bu ay:)
Printable View
demekki bolu ucuz çalışıyorum diye fazla gelmiyor bana 4 ayda 45 lira yakmışım temmuz kasım arası şimdi belli olur bu ay:)
Ahh ahh nerde o eski odun-kömür sobaları , kemiklerimze kadar ısınırdık valla...
yağ sobası kuracaksın oy oy hakkaten.
ne güzel ısıtır şerefsizim:D
Büyük turbo diyince aklıma geldi :D
Kombi üzerinden su basınç ayarını 1,5 ile 2 bar arası tavsiye ediliyor kullanım kitapçığından bakarsanız basınç haritasını ne kadar su çevire bildiğini görürsünüz, basınç ne kadar fazla olursa daha çok su çevirebiliyor yakıta ne kadar faydası olur bilemiyorum tabi :) 1,8 e ayarlamıştım ben ilk alınca :)
ben afyondaki evime 170m2 sabit 12 ay 180 tl yatırıyorum,burda afjet diye bir sistem var,yer altından cıkan sıcak suyu alıp evlere veriyorlar gayette iyi ısınıyor,fakat eskişehir de evimde 130m2 dogalgaz var kışın 300tl 4 ay sonra düşüyor
elektrikle çalışan viessmann marka hava kaynaklı ısı pompası kullanıyorum soğuk aylarda 400-500 civarı elektrik ödüyorum ev içi sıcaklık 23 derece civarı dublex müstakil
Camlara nano derken,bu yalıtım malzemesı mı?
Ev 230 m2,ısınma derdımız yok ancak ısıyı kaybetmek ıstemıyorum,camdan oradan buradan.
Kış için geçici bir çözüm Tesa'da mevcut.
http://www.tesa.com/imedia/160/19071...mode:exact.jpg
Bauhaus'da bundan görmüştüm ama fiyatı aklımda kalmamış :(
Bu bildiğin ev kredisi olmuş. Zaytung haberi gibi valla. Allah Sabır versin.
Bunlara bende bir bakayım ya. Nasıl bir sistemleri var acaba.
Sisteme hazır sıcak su yollamak iyi fikir ama kuzey illerde pek mümkün gözükmüyor güzeş az göründüğü için.
Bende hep 30-35 yakıyorumcamlar yeni nesil plastik doğrama camlar dışardan yansıtmalı falan diye sattılar ama ne kadar faydası oluyor bilemiyorum. 180lira geldi hiç kapatmadık bu fatura döneminde 1 hafta kadarda 45-50 civarında yandı. Evde hırka forever :)