Ohaaa o ne be, evlat acısı gibi :mad::mad::mad:
Printable View
Isıfan benim aklıma pek yatmıyor ya ha 5cm geriden hava yükselmiş ha 5cm ileriden.
top mount intercooler soğutma derdimiz yokya :D
ama peteklere takılan su kapları işe yarıyabilir havadaki nem oranını artırıp hissedilen sıcaklığı yükseltir. :D
kalorimetre cihazlı evler en kullanışlısı şuanda emin olun.
merkezi sistem cok yüksek-kombi desen alt komşu yakmıyor üst komşu yakmıyor yine yüksek.
dublex evin üst katındayım ... yatak odam teraslı ... bi banyo var yanımda petek yok .. bide salon var 2-3 yılda bir 1 kere kullanılır ... petek yanmaz hiç ... onun önüde teras ... 2 cepheye bakıyoruz ve 2 cephede önü açık ... bir rüzgar geliyor kapı pencere aralarından odamın kapısı acılıyor valla :D odamdaki tek petekle ısınmam mümkün olmuyor ... klima taktırdım full sıcaklıkta acıyorum odayı 3-5 dakikaya sıcacık yapıyor .. en düşük fan hızında sabit açıyorum 25 derece gibi ancak ısınıyorum ... bildiğn kuzey kutbunu yaşıyorum odamda :D
bizim fatura simdiden 340 lira geldi ama bi sorun var kaç tane teknik ekip cagırdıysak cagıralım hiç biri sorunu bulamadı , arka oda yani benim odam ısınmıyor yahu petek neredeyse soguk gibi ama diger odalar cayır cayır
yokmu aramızda kombilere chip tunning yapacak biri :D
konu fayadalı oldu :D
takibe devam
bu arada şununda faydası cok oldu geçen seneki kiracımız taşındı ev boş kalıyordu geç saate kadar çalıştıklarından sadece aksam yakıyorlardı doğalgazı ,
alt kat'a busene taşınan kiracımızın bebeği oldu :)) doğalgaz fora üsttekindede 3tane cocuk var ses gürültü cok oluyor ama kışın yaşattıkları sıcaklık güzel :hehe:
bu ay 314lira. Bakalım.Kış iyice yüzünü gösterdiğinde 800-900 çıkacak ama. :)