ciddi bir sporla bol su tüketimi ve yeşil sebze yoğurt karşımını bol tüket kola zararlı ben 55 kg zayıfladım 8 ayda küt diye kolayı ve beyazı bırakınca eridim gittima ama öküz gibi spor yaptım bi karın kası oldu beton gibi :D
Printable View
ciddi bir sporla bol su tüketimi ve yeşil sebze yoğurt karşımını bol tüket kola zararlı ben 55 kg zayıfladım 8 ayda küt diye kolayı ve beyazı bırakınca eridim gittima ama öküz gibi spor yaptım bi karın kası oldu beton gibi :D
Ben bu yaz sürekli limonata tüketimi ile inanılmaz oranda azalttım kola tüketimini. Hatta içince böyle kafa yapıyodu kola. :D Ama sonra fazla limonata tüketimi tansiyonu bozuyor. Ayranda uyku getiriyor. En iyisi bu yaz tekrar limonata ayran ve vişne suyu üçlüsünü devam.
Günde 2 tane 2.5 LT içerdim yeter dedim ve birdaha içmedim (çok ciddiyim, aşşdağıdaki fotoğraf benım masamın üstüdür.) ve kola harici ne yiyip içiyorsam aynı düzeyde devam ettim 1. ay 3 kilo 2. ay 4 kilo verdim.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n..._4200126_n.jpg
marketten 4 lü paket alıp geldim, konuyu gördüm varmı lan böle bişey :D
:D
kola değil de kafein bağımlısıyım ben de.
günlük 2-3 bardak 3ü birarada içmezsem o gün kafam duruyor mal gibi geziyorum ortalıkta. kafein almak için bazen de kola içiyorum bir ara alışmıştım ama sonra bıraktım.
istedikten sonra bırakılmayacak birşey yok herşey kafada bitiyor
bende zamanında günde enaz 6-7 (330ml) şişe zafer gazoz içerdim 10 numaradır içmeyenlere tavsiyemdir niğde gazozundan daha güzeldir 1lt kola içerdim en az birde cips alırdım 100 kg ye çıktım şimdi hepsini en aza indirdim tadımlık içiyorum 88e düştüm bu ara yemekten dolayı 95e çıktım yine :D
Allah kurtarsın içmeye devam edenleri uludag limonata için kola yerine
Bende bıraktım. şuan cappy pulpy portakal içiyorum :D