Bizim milletimizdeki bu önyargı olduktan sonra ne yazikki hep armut durumunda olucaz sanırım.Polis egzoslu bi araba çevirdimi sanki katil zanlısı yakalamış gibi böbürlenio buna yapacak bişe yok keşke değişebilse bütün bunlar![]()
Bizim milletimizdeki bu önyargı olduktan sonra ne yazikki hep armut durumunda olucaz sanırım.Polis egzoslu bi araba çevirdimi sanki katil zanlısı yakalamış gibi böbürlenio buna yapacak bişe yok keşke değişebilse bütün bunlar![]()
yolladım bu yazıyı birazdaha detaylı hale getirebilirmiyiz yapılan pist org ları felan
arabalarımızı legal olarak kullanmak istioruz gazlayan adam standart arabaylada gazlıo
mesela chopper motorlar benden daha fazla gürültütü gayet güzel geziolar
bizde sahilde stressiz gezmek istiyoruz![]()
106 taksiye çarpmıştı ondan sonraki sıkı yonetim zamanlarında gc8 impreza varken beşiktaşta sunroof var diye arabamı baglamaya kalkmışlardısen bunu sonradan açtırmışsın dedi polis amca
yine o zamanlara dönülmesinde aman diyorum arabalarımızı bile çıkartamıyoduk o zamanlar...
ben de izledim tam bir rezillikti. şahin sürücüsü arabadan inip tezahürat yapan halkı(!) falan selamladı birara. toplasan 60-70 saniyelik görüntüleri defalarca arka arkaya verdiler.
ceza konusunda ise 3 tane suç saydı ve 55 ytl ceza kesildi dedi. ayıp, yazık.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
yazıyı gönderdim. Antalya olarak ne kadar rahatta olsak bigün bizimde basımıza gelebilir destek veriorum ( bugra sana destek veriyorum canım) (TUGRAL)
kanaL d'nin sitesinde haber yer aLmıor,bu aksam yayınLanan tum haberrLer oLmasına ragmen bu haber yok, weya kaLdırıLdı![]()
avrupadada aslinda sorunlaryok degil ancak TR gibi degil en azindan,belirli yasalar kanunlar mevcut.yurtdisindayim avrupabirligine girmemis ancak %98 okuma oranina sahip almanyaya italyaya komsu olan hirvatistan ve sirbistana cikišlari olan biyerde yašiyorum šuanda..ve herturden araca modifiye yapiliyo burda 402street race yarišlarini heryonden destekliyolar (opet drag sampiyonasi)gibi dusunun..
trafikte akilli gidende var kopup gidenide var..ancak herneolursa olsun serseri,cip<
gozuyle bakilmiyo insanlaara..cogu kisi zaten su parcayi nerden aldin hangi ustayapti arabayi satarmisin..sugun surda bi organizasyon varmis katilmayi dusunurmusun tarzinda yazio...
birseyi daha ifade etmek istiyorum TR'deyken bašima geldi ya 2,yada 3defa trafikte seyir halindeyken orta seritte kornaya basip "" bu išareti yaapan insanlar oldu čok hošuma gitmišti..ancak tr ičinde tr plakali bi araca bu šekilde yaklašiliomu bilmiyorum,yoksa yabanci plakanin etkisi buyukmu
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
S virajı 19.04.2008
http://www.youtube.com/watch?v=IsTkLRjoP3M
Merhaba
20 Nisan 2008 Akşam ana haberde yayınlanmış olan kadıkoy sahil yolunda cekilmiş ve sizin tarafınızdan yayınlanmış olan haberin türkiyede ciddi bir sektor oldugunu ve bu sektore buyuk bir darbe vurdugunu bilmenizi isterim.
Modifiye diye bahsettiğiniz ancak anlamını bilmediğiniz bu sektorle yayınladıklarınızın uzaktan yakından alakası yok .
sizin yayınınızda gosterdiğinişz kendini bilmez aklı kııt insanlarla bizler gibi bu işe gonul veren ve bunu yasam tarzı olarak belirleyen insanların uzaktan yakından alakası yok . cektiginiz araclar modifiyeli değil ancak modifiyeli aracların da basını polisle derde sokucak bi haber .
2 gun sonra caddede verdiğiniz bu haber yuzunden yerli yersiz bircok arkadasımızın bası agrıycak cunku sizin haberinize gore 55 ytl ile kurtuldular !
ama bilgide yanlış haberde bu konu ile ilgili duzeltmeyi yapmanızı aksi halde resmi yollar ile turkiyede bulunan ve bu sektore gonul vermış binlerce kişi ile hakkınızda ılgili makamlara basvurmayı dusunuyoruz . bizler sokaklardaki cellatlar sokaklarda bu sekilde sınır tanımaz insanlar degiliz pistlerde hız yapmayı seven ancak kurallara haddinden fazla uyan insanlarız .
araclarımız sokaklarda gezen aracların cogundan bakımlı ve guvenilir durumda vergilerimiz vb. sorumluluklarımız bir cok kişiden daha titiz sekilde yerine gelmekte ...
ama sizlerin yorumları bunu degiştiriyor .
lutfen bu mesajı dikkate alın .
Aynen Yolladım hatta üşenmeden 10 farklı isim ve mail adresi ile yolladım
ufak eklemelerle bende yolladım...
YAZIKLAR OLSUN!!! KANAL D'yi kınıyorumm....![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)