Başımız sağ olsun çok ama çok üzüldümAynı hastalığa yakalanmış olan akrabama büyük yardımları olmuştu
![]()
Allah mekanını cennet eylesin nur içinde yatsın...
Başımız sağ olsun çok ama çok üzüldümAynı hastalığa yakalanmış olan akrabama büyük yardımları olmuştu
![]()
Allah mekanını cennet eylesin nur içinde yatsın...
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Kendi halinde bir arkadaştı şok oldum ailesine sabırlar diliyorum Allahım mekanını cennet etsin..
Çok üzüldüm gerçektenallah rahmet eylesin mekani cennet olsun ailesine ve yakinlarina sabır diliyorum
![]()
Allah rahmet eylesin yau, akşam akşam moralim yerle bir.
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun bu ecelin sırası yok kimi gencecik gidiyo kimi gitmek bilmiyo![]()
Hayatinin baharinda hemde. Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun. Ailesine sabir ver yarabbim.
e60 535d & THE A45 AMG
En çok neye üzgünüm biliyor musunuz? Tork'ta kaç kez denk geldik , sonrasında 1-2 ticaretim oldu , parça aldık verdik. Hep hayali vardı. GC8'ini yapacaktı. Bir sürü parça aldı. Kullanacak vakti bile olmadı çocuğun.
İnanın çok üzgünüm... Gencecik adam ....
allah mekanını cennet etsın gerıde kalanlara buyuk sabırlar versın allahım
haydaaa.. daha haftasonu konuşmuştuk telde:S şoktayım ya allah rahmet eylesin. yrn cenazeye gelmeye çalışıcam
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Allah rahmet eylesin gc8ine yaptıkları için muhabbetimiz olmuştu aklıma geldi şimdi daha bir kötü oldum Allah ailesine sabır versin mekanı cennet olsun
STİ
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Geride bıraktıklarına Allah sabır versin.
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)