önü bildiğin viperın kopyası... arkadanda camaro... bir arka cam vetteye benziyor....
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
muhteşem
bomba olmuş
karbon fiber motor kapağı+tavan
hayvan dashboard
bir sürü ECU+şanzıman+süspansiyon programı
yeni aerodinamik hareketler
small block V8 motor
hele bu fiyata
hastasıyım![]()
Rezalet olmuş bence.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Belki evet pistte çok daha hızlı olabilir ama tasarım olarak malesef sınıfta kaldı..arkası tamamen corvette'in doğasına aykırı gibi özellikle farların yuvarlak olmaması..ön farlar ise tamamen viper-ferrari karması gibi olmuş..o eski çizgisini kaybetmiş..
Diğer bir olay ise mutlaka ve mutlaka otomatik hızlı bir şanzıman ile beraber de tanıtılmalıydı ***** artık rekabette o boyutta var..hee corvette kullananlar manuel kullanmayı sevebilir vs ama rekabet...yazık etmişler
viper > corvette
![]()
ya beyler, F12 ferrari kopyasi diyenler, Transformers taki Corvette conceptini hatirlamiyo sanirim...f12 nin F si duyulmadan o concept vardi Stingray olarak geciyodu concept..
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
pardonda solstice getirdi...
.
ya, her araba birbirine benziyo diye soylenirseniz uzar gider bu konusma, kimse tekeri yeniden icat edemez
ayrica tasarimi 63-72 vette lere benzio
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Valla ben stingray'e hiç benzetemedim c7'yi resmen corvette'e aykırı bir araba 2014 model ile..
Corvette c2 nasılda güzel
ARKA FARLAR için
![]()
ön ferrari,arka taraf camaro,hız göstergesi honda cıvıc.olmamış bu beyenmedim.yuvarlak far tasarımından vazgeçmemeliydi.
Corvette sevdami burda bilmeyen yoktur sanirim..c5 ve c6 kasa araclarimda oldu..yeni corcor hakkinda soliyebilecegim tek sey muhtesemmmmm olmus..bayildim..keske olsa dedim valla..insallah fiyat olarak makul olurda birde c7 kasaya bineriz![]()
Fena olmamış ama bu kadar reklam şatafat, sunucunun söyledikleri..
Abicim siz Amerikansınız sizin işiniz muscle car üretmek bu kadar büyütecek ne var ki? Adam dünyanın en iyi spor arabalarının önüne koydu kırk yıllık korveti.. Elek eder la italyanlar bunu yıl 2013 oldu bunlar hala 10 litre hacimle 500 beygir araba yapıyor..
edit: 7 ileri şanzıman ümit verdi ama hakkını verelim![]()
Yoook yaa hala süper spor araçların içinde gözümde hiçbiri mclaren f1 değil. Yerine gelmez sanırım
DR. OWL
on numara beş yıldız olmus arakası bıraz camaroyu anımsatsada guzel bı tasarımı var
edit: okadar benzini bende içsem mesir macunu yemiş gıbı olurum![]()
http://www.youtube.com/watch?v=PkHp6...&feature=share
/BMW E34 520i - 34 KHT 53 /http://i.hizliresim.com/j6Q9Mn.jpg
/Renault Megane 3 1.5dCi - 34 FY 1679
/Kia Cee'd 1.6 crdi - 54 PK 114
motor detayı ne oldu simdi bunun ?
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)