bizim eve aksam 8den 12-e kadar klima calısıo dier ev aletlerı camasır bulasık tv hepsi a sınıfı olmasına ragmen gelen fatura 470tl normal bi ev bu her odada calıssa tamam dıcem 1 oda ısınıyor sonucta çok sukur odeyebiliozda asgari ücretli insan napcak ya yazık gercekten 1 kere olsun oturup düşünsünler bu insanlar asgari ücretle napıyo nasıl geçiniyor ne yiyor yazık gercekten ....
Bizede 160 Geldi Vallahi tüm ışıklar tasaruflu olandan bide mutfaktaki set ışıklarını led yapıcam aidat ısınma su ile min kışın ortasında 550-600 ödüyorum araba alsam kredi öderim![]()
erzurum. mesajı yazdığım şu an saat henüz 21.05 dışarısı -24. 120 m2 daire. içerisi 21 derece yani ılık tam bir aylık doğalgaz faturamız 410 TL. call center!
çok şükür halimiz iyi. buna rağmen bana fazla gelirken bu durum allah ihtiyacı olanlara yardım etsin inşallah. çok zor...
1ncisi bize A++++ hükümet lazım. 2ncisi tüm ampülleri patlatmak lazım. Başka türlü bu faturalar çözüm bulamazsınız. Başka türlü çözümü yok çünkü![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)