User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
82 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: elektikle ev ısınmasına gelen fatura

murat_ileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    elektrik ile isinmak cok ama cok verimsizdir, neden dogalgaz kullanmiyorsunuz.

duzeltme : dogalgaz da pahali, en ucuzu komur ..
    bende ismet gibi adanada oturup hatta dogal gaz kullanıyorum, full tasarruf modunda kullanmamıza ragmen elektrik+dogalgaz 500 tl. kömür dersen bu memlekette bir tek belediyenin dagıttığı kömürden bulunur onuda kullanan ya ölür yada mutasyon geçirir. son çare alacam 2 inek apartmanın damına koyacam tezeklerinden metan gazı elde edip gübresini satacam o zaman belki fatura derdinden kurtulurum

atarktan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Verdikleri kömüre muhtaç etmeye çalışıyorlar.

despe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ampulu sondurmek gerek .
    çok yerinde bir yorum olmuş çık ve net ampülü söndürdün mü sorun kalmaz
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

cenk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaçak kullanım bedeli yok trt payı vs... badem bıyıklarına tükürdüğümün, ampülleri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AMpulü yakıp yakmamak bizim elimizde,sadece geriye dönüp bizi nerden nereye soktuklarına bakmanız yeterli olur ...

Dini insanların duygularını nasıl istismar ettiklerinide görmezden sakın gelmeyin,bu arada incirlik üssü maddi zarar verilen cami yakılan kur-an ı kerim halen haber olamadı !!! Lakin açılışlar canlı yayında oluyor özelleştirdikleri yerleri canll canlı gösteriyorlar ama bunları haber bile yapmıyor kanallar daha doğrusu kanalizasyonlar...

Türkiye Amerikan işgali altında mı? | Yeni Mesaj Gazetesi
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

AHMET1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4+1 155m2 evim var ve 2,5 yaşında oğlum olduğu için kombi devamlı açık.Ortalama 400Doğalgaz 150elektrik 50su veriyorrum. Bende geçen kendi kendime dedim gitmek lazim artik buralardan
    I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words

VteC_MaNiaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ampulu sondurmek gerek .
    ampulden gelio zaten başımıza ufak sinek mide bulandırıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu elektrik kw kullanım ücretleri şehre göre değişiyor mu?

4 kişilik aileyiz.. sürekli açık olan buzdolabı (a sınıfı değil) , 2 günde bir bulaşık makinası ve çamaşır makinası, gün içinde sürekli tv, laptopumu zaten hiç kapatmam.. bunun ütüsü cartı curtu da var..bizde şuana kadar gelen en yüksek fatura 45 tl.. kendimi bildim bileli..
    Bazı tsi lar doğuştan şanslı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AHMET1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4+1 155m2 evim var ve 2,5 yaşında oğlum olduğu için kombi devamlı açık.Ortalama 400Doğalgaz 150elektrik 50su veriyorrum. Bende geçen kendi kendime dedim gitmek lazim artik buralardan
    ahmet ben gittim 5 ay oldu kaçtım,ama sorunalr bitmiyor işsizlik almış başını gidiyor eğer ticaret hanen yok ise iyi etüt etmen gerekiyor bilgin olsun ...
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 5500 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu elektrik kw kullanım ücretleri şehre göre değişiyor mu?

4 kişilik aileyiz.. sürekli açık olan buzdolabı (a sınıfı değil) , 2 günde bir bulaşık makinası ve çamaşır makinası, gün içinde sürekli tv, laptopumu zaten hiç kapatmam.. bunun ütüsü cartı curtu da var..bizde şuana kadar gelen en yüksek fatura 45 tl.. kendimi bildim bileli..
    A sınıfı çamaşır makinası,a sınıfı bulaşık makinası a sınıfı buzdolabı, elektirkli soba kullanmıyoruz,normal kömür sobası,su ısıtıcısı,lcd ,lap top ve ütü,aylık 70 den aşagı gelmiyor ...
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar Ampül kafalardan nefret ederim ama TRT katkı payını bu adamlar koymadı. Senelerdir olan bişey. Digiturkte de ödeme yapmasanız bile TRT dışında diğer kanalları keserler. TRT kesilmez. Çünkü cihazlara verdiğiniz TRT bandrol parası ve elektrik parasından dolayı. İstemesenizde sizden çatır çatır alırlar.
    Elektrikli ısıtıcılar em verimsiz ısıtıcılardır. Çok fazla akım çekerler ve elektrik tüketirler. Elektrikli termosifon da buna dahil. Onu da ekonomi modunda kullanın. Kışın ya kısa süreli 2 dakikalık duş alıp çıkın ya da yıkanmadan yarım saat önce ısısını arttırın. Araba şarj konusuna gelince de. Pilleri şarj etmek için yüksek akım gerekmez. Yüksek akım pilleri öldürür. O nedenle uzun süreli düşük akım çeken şarj yapılır. Yani arabanız elektrli ısıtıcınız kadar fazla elektrik kullanmaz. Ama bildiğim şu da var. Elektrikli araçlarda ısınma ve soğutma sistemlerini kullanmak ciddi anlamda menzili etkiliyormuş.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    A sınıfı çamaşır makinası,a sınıfı bulaşık makinası a sınıfı buzdolabı, elektirkli soba kullanmıyoruz,normal kömür sobası,su ısıtıcısı,lcd ,lap top ve ütü,aylık 70 den aşagı gelmiyor ...
    valla abi aynı.. hatta daha fazladır bizim kullandığımız, annem falan evde sürekli.. yeri geliyor üst üste 3-4 kere çamaşır makinası açılıyor.. acaba büyükşehirlerde daha mı fazla kullanım ücreti diye düşünüyorum..
    Bazı tsi lar doğuştan şanslı

delsolemrah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İsiklari kApattim

bende kapicam

Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konunum siyasi ortama döneceğini düşündüğüm için yorumumu sildim.

52000 TL yazıp googleda aratın sadece zaten yazdığım yorumla ilgili haberlere ulaşabilirsiniz
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı freelife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    resmen çalın çırpın deniyor , su elektrik doğalgaz telefon internet v.s faturalarını hesaplarsan asgari ücret karşılıyor işte ...
    kesinlikle öyle,
    bu ülkede arabası olan insan biraz zengindir bana göre ,bu kadar elektrik,benzin,doğalgaz ıvır zıvıra para yetiştirip üzerine araba vs alabiliyosan zenginliğe adım atmışsındır.21 yaşındayım allaha sukur babam zengin sayılır şartlarım gayet iyi,ama kendim dışarıda çalıştığım zaman bunların ne kadar zor olduğunu çok iyi anlıyorum asgari ücret bana bile anca yetiyor.Ailesi,çoluğu çocuğu olan adam napsın,temel ihtiyaçlar bu kadar pahalı olmamalı benzin,doğalgaz,elektrik vs. ,alım gücümüz düşüyor.
    bu elektriğin az fazlası bize doğalgaz olarak geldi.

delsolemrah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Aranel Ciryatan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilinçsiz toplum ile malesef 1 adım ileriye gidemeyiz. insanlar farkında değil neler döndüğünün. Sadece anlık çıkarlarına bakıyor bir çok kişi geleceği düşünmüyor.

Başbakanın kızı 52000 TL brüt maaş alıyormuş ve kendisi zamanında ÖSS'den 132 puan almış birisi. çok yorum yapıp siyasi şeyler konuşmak istemiyorum ama sadece bir siteden alıntı yaptığım şu aşağıdaki yazıyı okumanızı istiyorum. Aramızda seçimlerde mutlaka hükümete oy vermiş olanlarımız vardır tabiki tercihiniz için birşey demiyorum herkezin kendi görüşü. Fakat lütfen gerçekten lütfen diyorum artık geleceğimiz için çünkü. Aklınızı fikrinizi din ile bozup,bunu kullananların kölesi olmayın. Kendinizi geliştirebileceğinizi ve etrafınızda olan biteni görebileceğinizi düşünüyorum.

Buyrun alıntı :

Buda yine konuyla ilgili bir haber başlığı ve şikayet sonrası inceleme sonucu ortaya çıkan kodlamalı açıklamaların olduğu bir link.

Brüt 51 bin TL danışman maaşı olur mu ? haberi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O konumda çalışması gereken biride işsiz olarak yada daha düşük bir maaş ile başka bir firmada çalışıyordur,sen 4 yıllık üni bile okuyacak puanı alama sonra 52 bin maaş al,olacak iş değil,diğer vatandaşın hakkını yiyorsun buda kul hakkına giriyor gerçi kul hakkını düşünen kim bende neler diyor yaa
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

murat_ileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler konu siyasi içeriğe dönmeye başladı, biraz dikkat edin ceza alabiirsiniz.

Painkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vatandaşın üstünden ülke yönetmek böyle oluyor işte. Bas zamı, bas vergiyi, ooh devlet yönetiyorum de sonra. Geçmiş olsun.
    '01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)