Ne kadar iyi ne kadar kötü olsada Allah tan rahmet dilemekten başka yapıcak bişey yok...
Printable View
Ne kadar iyi ne kadar kötü olsada Allah tan rahmet dilemekten başka yapıcak bişey yok...
Mehmed Ali Birand, hani sen '' Deniz Gezmiş asılınca Amerikada rahatladı bizde rahatladık iyi oldu '' demiştin ya , hatta "5 şehit altındaki şehit sayısı haber niteliği taşımaz" demiştin... Ben merak ediyorum, öteki dünyada Deniz Gezmiş ve Şehitler sana neler yapıyorlardır?
Diğer bölücü sözlerini yazmıyorum bile, bilen bilir.
Allah rahmet eylemesin , toprağı az olsun , mekanı cehennem ateşi olsun....
Şu ülkede ölümüne sevineceğim kişiler listesinde TOP 5'de idi.. Listemden bir kişi eksildi...
Allah rahmet eylesin.Bende hiç üzülmedim.Aklımda kalan lpg yi elpici diye telaffuzu.
Dua edin demişya...
İşte o kadar gözü yaşlı insanın o kadar vatan sevenin hak etmediğini düşündüğü bu vatan evlatlarının Tüm duaları kabul olmuş demek ki
bende hiçmi hiç üzülmedim evet doğrudur Ölünün arkasından konuşulmaz ama bu kadar şey varkende Rahmet dilemem..
ancak Bu ülke öyle bir hal almışki bir filmde dendiği gibi o kadar şehit haberi 1 - 2 dk yayınlanırken 1,5 haftadır. 3 tane vatan hayini hergün gündemde bugünde ne törenlerle karşılandı yazıkkkkkkk
Sevenlerine sabır diliyorum.
Ben sevenlerin arasında değilim
Allah rahmet eylesin..
Esprili tavırlarını severdik ..
Şimdi birand düşünsün
tüm pkk nın amerikanın ve akp nin başı saolsun..cehennemin dibinde umarım mutlu olur.
kötü bir haberciydi hiçte sevmezdim. pkk sempatizanı diyede çok duydum. çok bile yaşamış allahından bulsun tabi
Arabada radyoda duyduğumda açık konuşmak gerekirse üzülmedim, çok çok sevindim.
Yüz yüze bir tanışıklığım olmasada en ufak bir hakkım varsa helal etmiyorum.
ya kör ölür badem gözlü olur.. bu da öyle işte.. 2 gün sonra unutulur gider.. hatırlanacak iyi şeyleri yok bu adamın.. yandaş, kalemini çıkarı için satan sözde gazeteci. asla bir Uğur Mumcu, Abdi İpekçi olamayacak...
sevenlerine baş sağlığı diliyorum , ben sevmezdim.
konu milliyetçilik olduğunda mangal da kül bırakmayanlar şimdi neredeyse yas tutacak..
Yalın-OLMASA DA OLUR
:)
Yaptigi belgeseller habercilik sektorune kazandirdiklari inkar edilemez ozel hayati ve siyasi dusunceleri beni ilgilendirmiyor kendisini baglar bu ulkeyi sevmedigini dusunmuyorum ve Musluman oldugunu dusunerek Allahdan rahmet diliyorum.