:eek::eek::eek::icon_tup:
ya işte başladığı gibi bitirseydi hayatını kimse böyle demezdi..
Printable View
allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Neşeli bir adamdı..
Şehitlerimizi haber etmiyorlar bukadar..
işte rahmetlinin bir röportajı vede görüşleri başkada birşey demiyorum, aşağıdaki linki tıklayıp izleyebilirsiniz, herkez kimin ne olduğunu anlasın...
Mehmet Ali Birand: Öcalan serbest bırakılıp Meclis'e girmeli - YouTube
üzüldüm mü?üzülmedim.ama ölmüştür sonuçta Allah rahmet eylesin....
allah rahmet eylesin:(
Herkes bu adamı ömrü hayatı boyunca en az 1 defa izlemiştir en az 1 defa yüzünü güldürmüştür .. Mesela ben çoğu haber kanallarını izlerim onun kadar haber izlemeyi sevdiren 2. birini görmedim her ne kadar düşünceleri bize uymuyor olsada.. Sonuçta bu ülkede kimin ne olduğu belli olmuyor beddua edilecek o kadar çok insan var ki bu tarz düşüncelere sahip olan..
ALLAH rahmet eylesin...
Demirkırat Belgeseli 12 Mart Belgeseli 12 Eylül Belgeseli Son darbe: 28 Şubat Belgeseli ve sayısız röportajı gazetecilik adına yetiştirdiği yüzlerce genç isim.. kötü bi adam değildi sadece biraz parayı cok sewerdi gibi gördüm ben :) Allah Rahmet eylesin. hep yüzü gülerdi rahmetlinin
Allah rahmet eylesin. Üzülmedim, sevinmedimde.. fakat bir kaç konuşmasını hatırlıyorum. Hayattayken, haberleri sunmaya başladığı an kanalı değiştirirdim daha kayda değer birşey izlemek için. İlk defa ölen birisinin arkasından üzülmüyorum. Onu sevenler elbet vardır, Allah onlara sabır versin.
Allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin
üzülmedim.
Üzüldümmü hayır. Ama yinede Allah rahmet eylesin allah ailesine sabır versin.
Pkk yanlisi serefsizin onde gideniydi hic mi hic uzulmedim allah bildigi gibi yapsin
sıradaki...
Üzülmedim ,üzülmemde .
Sabahki konuya yazdigim gibi..
Turkiye Turklere birakilamayacak kadar zengin bir ulkedir diyen, katil apo meclise girmeli diyen.... Turk dusmani bu sahsin olumune uzulmekmi? Beterini buldu hak yerine geldi.. Turk dusmani olan herkesin sonunda geldigi yere geldi... Yaradan katinda versin hesabini...