Çok şey yazmaya gerek yok Allah en büyük cezasını versin
Printable View
Çok şey yazmaya gerek yok Allah en büyük cezasını versin
Mekanı CENNET Olsun.. Başımız Sağolsun.
iyiki Geberdi Puşt...
Her zaman aynı duyguları beslemişimdir..
normalde de sevmezdim üzülmedimde. insan olduğu için ölene üzülünebilir ama ama ölen insanlarımızın (şehitlerimizin) katilini savunan birisi için üzülmem, üzülmeyi hak etmiyor. diyeceğim tek şey Allah rahmet eylesin
hani bir fıkra var ya "gömün amk" diyorlar , işte öyle...
http://i.medyakulisi.com/2012/06/12148_apo.jpg
allah bildiği gibi yapsın.
emin ol hepsi burda ve yazıyor...
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: ( bu üç tane yorum içindi )
bunun dışında nereye gidiyoruz biz yaa... Kimsenin kimseye saygısı kalmamış bütün bu olanları birtek bizmi görüyoruz bu adamın söylediklerini bitek bizmi işitiyoruz yoksa sözler kimseye dokunmuyorda bizmi alınganlık yapıyoruz
Koca konuda bir çok insan Rahmet dilemiş severdim demiş kimse bunlara neden seviyorsunuz yada ne rahmet diliyorsunuz demiyor.. O zaman sevmeyenlerede siz saygı duyun ne olur...
bunun gizlisi saklısı yok gerimizdekileri ne kadar çabuk unutuyoruz.. Terör bir çok gencin hayatını aldı binlerce şahit verdik ve bu şehitler canım sıkıldı diye değil vatanlarını canlarını korumak için oradaydı Söz konusu bu adam bu canları alan insnaların taraftarı olduğunu bunların Propagandalarını yaptığını defalarca kez ortaya koydu
Şimdi siz bütün bu Şehitleri, Öğretmenleri, Zavallı suçsuz insanları. Hatta BEBEKLERİ öldüren insanları unutmuş olabilirsiniz ama bir çoğumuz unutmadı dolayısı ile bu Örgüte bu anlayışa yandaşlık eden kim olursa olsun benim gözümde hiç bir değere sahip olamaz ve Rahmet dilemem
Allahım bildiği gibi yapsın inşallah.Benim diyecek başka sözüm yok.
Toplumun duyarsızlaştırıldığı, tepkisizleştirildiği, düşünme yetisini kaybettiği bilinen bir gerçekti ama bu kadarıda fazla.. Bu ülkenin bütünlüğüne fikren kastı olan fiilen de elinde geleni ardına koymayan bu işbirlikçi değilmidir? Trt yi yani dolaylı yoldan da olsa bizleri dolandıran kişi değil mi bu zatı muhterem? Üzülmedim üzülmem de..
Mehmet Ali Birand'ı eleştirdik diye ölünün arkasından konuşmayın diyenler; 74 yıldır Atatürk'ün arkasından konuşulmasına niye ses çıkarmadınız?
ALINTI - ÇOK DOĞRU
terörün en hızlı zamanında apo ile gidip görüşen biri o ... pkk lılara davasını savunan diyen adam o.. siz bir lidersiniz sayın öcalan diyen o... kampları tek tek dolaşıp gezen teröristlerle el sıkışan o.. haberlerde operasyonları anlatıyor ya.. neyse.. ölünün arkasından konuşulmaz derler ben içimden sövüyorum.. :D