Barking işin gücün yok mu senin? Hadi git sağdan soldan 3-5 video, fotoğraf bul 'bu benim aracım, nasıl olmuş? Aracımın şurasını böyle mi yaptirsam' diye konular açıp kendi kendine psikolojik mastürbasyon yap...
Printable View
Barking işin gücün yok mu senin? Hadi git sağdan soldan 3-5 video, fotoğraf bul 'bu benim aracım, nasıl olmuş? Aracımın şurasını böyle mi yaptirsam' diye konular açıp kendi kendine psikolojik mastürbasyon yap...
lan barkın evrim teorisinin yaşayan fosilisin sen .. :D hala evrimini tamamlayamamışsın..
ya tamam banlayin gidiyim ben skldm forumdan ztn Allah rizasi icin perma banlayin.
yanlis biliomusum
kardeşim tanıdıkların küfür ederek konuşuyorsa burda adanalıların suçu yok senin tanıdıklarında problem vardır bunu tüm adana öyle konuşuyormuş gibi düşünmen başlı başına yanlış zaten
kim bi müslümanın kusurunu örterse allahta onun kusuru örter..hadisi şerif
basmakalip genellemeler olmus bu o zmn ,kayserili uyanik, laz saf(yada aptal), ankarali kabadayi, dogulu kurt terorist, adanali cingene, konyali yobaz, izmirli gabur demek gibi yanlismis ozur dilerim,.
yanlış anlaşılmasın tabii herkes benim arkadaşım dostumdur. sadece bir alevi arkadaşımla sohbet ederken bir kaç soru sonucu tartışma ortamı olmuştu ondan aklımda kalmış art niyet yok kardeşim olamazda
alevi kökenli arkadaşlarım var onların aralarındada farklılıklar var. kurani kerimi ezbere bilenlerde var. ama inancı hiç olmayanda var. sadece sıralamada yazdım...
kusura bakma kardeşim klavye delikanlılığıma ver...